vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

BJ_2

So ziadnym pravnikom sa neda vydrzat - moja osobna skusenost.

Asi ti to moc nepomoze, ale vrat sa do minulosti, a vyber si nieco ine... usetris si kopu medziludskych vztahov (rovnaka kategoria su psychologovia a psychiatri... vztah s nimi je nemozny). Ja uz ked vidim titul Judr, tak si pripravim nohy na plecia, zaviazem snurky na topankach, aby sa dalo rychlo zdrhat, keby nieco... este som nevidel vynimku, btw, za cely zivot a to uz mam cez 30. A este si dovolim tvrdit, ze zenu to odrovna viac ako chlapa. Zeny pravnicky... to sa treba mat na pozore. (vsimnite si, ako vzdy pravnicky a psychologicky vzdy spomenu v prispevkui to, ako maju titul... titule... akoby boli nieco viac... ale uplne vzdy, v kazdom takomto prispevku, ked im zacnu problemy vo vztahu, tak zacnu tym, ze maju titul... uz to hovori za vsetko... oni si fakt myslia, ze tym, ze vystuduju tu skolu, tak su viac, nez ti, co titul nemaju, a tak su sokovane, ked sa im nieco vo vztahu nepodari... tak zacinaju prispevok, ze sa musia odlisit predsa od tych zien, co maju IBA strednu skolu, od tej "zberby",
(lebo tie su podla nich sproste, a teda problemy vo vztahoch maju kvoli tomu)

muzovi proste praskli nervy z teba, to je cele... a takto si vybija negativnu energiu, inak by mu z toho zacali zdravotne problemy,,, je to obrana. Prirodzeny tok energie, bud on alebo ty....

kafe

téma vymyslená nie je, toto je stará dobrá ferihitka :) neúnavná ako preskakujúca platňa :D Raz je vydatá, tehotná a stavajú dom a svokra je mrcha, inokedy má priateľa. Raz skončila psychológiu, teraz niečo iné. Bože tá je kreatívna. Ešte nespomenula gyn. zápaly a problémy so sexom. V ďalších 5tich straných k tomu dôjde, nebojte sa.

Ferihitka, si skvelá, ideš. Nevzdávaj to dievča a píš, píš, píš. Bez teba by to tu nežilo.

KimmyCA

"Neviem sa s tým zmieriť, a do riti ho posielať nechcem."

Tak potom asi nemáš inú monžosť, pretože sa zdá, že iná v tejto situácii neexistuje. Proste máš výber možností ako riešiť situáciu binárne ohraničený.

"Neviem, prečo tu má každý silné reči a iba si vymýšľa, že fake, nefake, toto nie je žiadny fake"

Asi preto, že diskusných tém kde je opísaná takáto situácia (muž/chlap/partner si neváži svoju partnerku/manželku/matku svojich detí, zhadzuje, ponižuje ju až týra) je tu veľa. Čo môže naznačovať dve veci - buď si tu niekto takéto témy už z akéhokoľvek dôvodu vymýšľa, alebo je naozaj toľko žien čo so sebou nechajú takto zametať a zbytočne tým maria drahocenný čas svojho života. Osobne by som celkom verila aj tej druhej možnosti, sama som bola jednou z tých čo si takto nechali srať na hlavu, a to dokonca (bohužiaľ) opakovane a viackrát. Zbytočne som vzťahmi s nehodnými chlapmi premárnila roky života, ktoré by inak mohli byť lepšie.

Príležitostne sa tu nájdu aj diskusie kde je to opačne (chlap je s blbou ženskou a pýta sa o radu) ale tých sa zdá byť pomenej.

pavel y

Som skalopevne presvedčený, že jeho správanie voči tebe má nejakú príčinu. Nevidím dôvod, prečo by sa jeden vzdelaný muž začal k tebe bezdôvodne správať tak, ako uvádzaš.

kyco90

Kyčera ty si Doktor? Vieš keď sa človek ponáhľa tak napíše aj Judr. Myslím že v minulosti aj takto písali.
Teraz ty si malicherný na takúto blbosť a chytáš za slovíčka.Ale ako si všimam si stálym hosťom na portale.
Keď si DOKTOR máš čas?
Pozri lindsay , tu by si nemohol mať, je to víchor,neitateľný a neuchopiteľný.
Podstata vzťahu-nehovoriť si minulosť-koľko som mal partnerov akí boli-neporovnávať- to je tabu.

cuki90

Tak to má z rodiny.Alebo ešte že niekorý muž neznesie, keĎ mu dávaš rady kadial ma isť čo má robiť-to už mal u mamičky.
Chlap chce byť dominantný-nemá ohnivé znamenie?Alebo ty?
Napr. niekedy si ho pochvalila? Aj keď urobí niečo zle?Len za to že urobil.
Niekto niečo urobil iní to nevidí-v pozadí urobil pre niekoho.
Ked niečo mile urobíte tak ten druhý povie napr.že ľubim ťa,si milý....?Mate také.?
Porovnávanie že kolegyňa má príklad taký podobný.Maš ťažkú robotu, lebo to budeš mať vždy také v hlave pri praci.a neprenášať. Niečo kludnjšie-z prace si vyber.
Možno mal z rodiny, také situacie, a mu to neď prepne-spomenie si na to.
Sem chodia mladí ľudia väčšinou,Judr malo.
Keď to takto pojde ďalej to nie je dobre.Keď ti také povedal nemala si s ním rozpravať dokým sa neospravedlnil.
Poznám takú situaciu napr.Je nejaké dievča veľmi šikovné a mu to ide samo od seba-iní sú zavistliví a tiež chcu.A už niečo podobné dosiahnu, tak sa nič nezmení a ešte viac sa cítia na koni.
Ale brať si s tadiaľto rady na také podstatné-aby si s toho nezblbla.
Nepočúvať staršie kolgyne-negativizmus.