vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma

Príspevok v téme: vybíja si na mne svoje komplexy- ponižuje ma
ponizovanedievca

Nemyslela som si, že sa to niekedy stane aj mne, nakoľko sme spolu veľmi dlho, tri roky, a snúbenec ma začal zvenažovať, ponižovať, (keď sme osamote),pritom som vyštudovaná Judr. a plus si idem robiť dalšiu vysokú školu, on má tiež VŠ, ale inú.On je Mgr.
Ale tituly asi nie sú podstatné.

No ponižuje ma, začalo sa to pred rokom.Vždy som bola zástancom toho,že partneri sa nemajú ponižovať, žiaľ, dospela som do takej fázy, že nepomáha určiť si hranice,bez úspechu. Snaha bola, pacient umrel. Nazval ma aj pič...a kur....ou parkrát, ale aj inými vulgárnymi podstatnými menami.
Dnes napríklad za to, že som mala poprehadzované veci v kufri, ktorý balím na dovolenku, a že som to tam chaoticky upratovala, mi povedal, že nie som istotne zdravá, že robím nenormálne veci. Že sa mu javí, že nemám svoj vek, tj. 27 rokov, ale že ani päť.Vidí, že mi to ubližuje ako sa správa, no mastí si asi svoje ego, alebo lieči nejaké zvláštne komplexy osobnosti. Ja som mu na to povedala, s úsmevom, že však to hádam nie je až takí hrozné a že sú aj iné horšie prípady, ako ja, neporiadkumilovnejšie.
Na to mi povedal, veľmi seriózne, že to jedine nejaký retard v sanatóriu by bol horší ako ja a odišiel.
Nechápem, či si neuvedomuje význam svojich slov?
Okrem toho, je strašne tvrdohlavý, nedá si v ničom povedať, vždy si spraví podľa seba.Bezohľadne.
Čo je to za chlapa?a keď sme si spolu začínali bol medový. Poradte už prosím, ako vzniknutú situáciu riešiť?

ipsik

A teraz písal pod mojim nickom. Čiže túto galibu tu isto niekto robí. Ako sa máš Jatt, apropo? Nahlási moj príspevok ako nevhodný a potom ho prepíše podľa svojho gusta? Mne je to jedno - ha, ha.

pavel y

Človek skrývajúci sa za prezývku "písmeno" má pre nás z neznámeho dôvodu pocit, že sa ho týka všetko, čo sa na fóre odohrá. Ak admini tomuto človeku nezamedzia prístup na stránku, resp. možnost prispievať do diskusie, táto stránka bude aj naďalej klesať k úplnemu dnu. Spamätajte sa...

Alessandra99

Máš 27 rokov a musíš sa pýtať ako toto riešiť ?

Jednoducho :) odísť od takého človeka.

Ja by som nedovolila , aby mi niekto takto nadával , najvulgarnejsimi výrazmi. Raz mi to povedať môže, ale viac ma ten dotyčný neuvidí.

Už teraz ťa má za handru. V manželstve by sa to len stupňovalo, zhoršovalo.

A je jedno aké máte obaja tituly a počet VŠ. Dnes sú to len písmenká pred / za menom.