Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ucta k zenam

Príspevok v téme: Ucta k zenam
Forever young

Zdravim, chcela by som vediet vase nazory na dnesne vnimanie vztahov. Lebo niekedy si uz vazne pripadam akoby v tomto svete neexistovali hranice, ucta k partnerovi, respekt a podobne. Rada si citam vsemozne diskusie na tieto temy a niekedy ma zarazaju odpovede samotnych zien. To uz fakt je nam zenam vsetko jedno? Vsetko treba tolerovat, nic vas nezasiahne pri srdci? Vcera som si citala nejaky prispevok na priznani zien, kde sa kocka pyta na nazory ludi ohladom toho, ze je so snubencom, s ktorym sa idu coskoro brat a on v strede rozhovoru zacne slintat nad okoloiducou suknou a to nieze raz, to sa opakuje dennodenne. Ci pri veceri, ci pri prechadzke, stale, dokonca prerusi rozhovor, nastane minuta ticha, chlapec je v tranze a ona v soku. Kocku zaujima, ci si takeho cloveka ma vobec brat, je tym zneistena a boli ju to.
A mna zarazaju odpovede niektorych ludi, hlavne zien, ktore reaguju vo vacsine pomaly jednotne: "Slubil vernost a nie slepotu".... To akoze vazne? No mna osobne by sa to velmi dotklo a to netrpim ani nejakymi pocitmi menejcennosti, aj v rade, kde krasu rozdavali som stala, ale toto mi pride velmi neuctive. Nepoviem, ked je chlap sam, ale takto? Sedime si na veceri, rozpravame sa o vikende, co by sme podnikli a zrazu bum, priatel v tranze, slina na uteku.. asi by som sa postavila, pozdravila a zazelala prijemny vecer pri okukavani :)..

Kycera

Aj som dlho rozmýšľala, či si ich má spíliť, polámať, či... : D
A načo Ti je taká princezná s polámanými nohami? Vari si taký gavalier, že ju budeš nosiť na rukách?

Mesačný princ

Kycera - ja som sa už nabehal :D Nedolámem si nohy kvôli príťažlivosti, už sú staré a opotrebované a nič z toho. Ja si pekne počkám na nejakú princeznú, ktorá bude vedieť dobre loziť po stromoch a nohy si za mnou políme :D

Kycera

Forever young,
pred chvíľou som dočítala celú diskusiu a mám pár postrehov.
Vždy je lepšie, ak slina "uteká", akoby mala padnúť do taniera! : D

Musím povedať, že ma niektoré odpovede aj pobavili.
Nikoho si "neohovárala, ani do nikoho nerýpala", nebol to "Tvoj príbeh", "netrhá Ti to žily",...
Si mladá, naučíš sa so svojou empatiou pracovať. Časom aj sama mnohé pochopíš a nájdeš odpovede na tieto, aj iné otázky. A tých ešte bude... : ) Len sa nimi nenechaj zahltiť, šetri si svoje sily. Zdá sa, že ich budeš potrebovať, aby sa kamarátky mohli oprieť o Tvoje plece, poplakať si,...

Mesačný princ

Jeden jediný raz som v živote takto ,,očumoval,, ženu. Nikdy predtým a nikdy potom sa mi to nestalo, ale môžem vám všetkým napísať, že to bolo tak silné, že aj keby prišlo zemetrasenie, tak mi pohľad ostane na nej.

No buď sa mi tak extrémne páčila, alebo sme niečo spolu prežili v minulom živote...no ale takú silnú príťažlivosť som zažil len jediný raz.