Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ucta k zenam

Príspevok v téme: Ucta k zenam
Forever young

Zdravim, chcela by som vediet vase nazory na dnesne vnimanie vztahov. Lebo niekedy si uz vazne pripadam akoby v tomto svete neexistovali hranice, ucta k partnerovi, respekt a podobne. Rada si citam vsemozne diskusie na tieto temy a niekedy ma zarazaju odpovede samotnych zien. To uz fakt je nam zenam vsetko jedno? Vsetko treba tolerovat, nic vas nezasiahne pri srdci? Vcera som si citala nejaky prispevok na priznani zien, kde sa kocka pyta na nazory ludi ohladom toho, ze je so snubencom, s ktorym sa idu coskoro brat a on v strede rozhovoru zacne slintat nad okoloiducou suknou a to nieze raz, to sa opakuje dennodenne. Ci pri veceri, ci pri prechadzke, stale, dokonca prerusi rozhovor, nastane minuta ticha, chlapec je v tranze a ona v soku. Kocku zaujima, ci si takeho cloveka ma vobec brat, je tym zneistena a boli ju to.
A mna zarazaju odpovede niektorych ludi, hlavne zien, ktore reaguju vo vacsine pomaly jednotne: "Slubil vernost a nie slepotu".... To akoze vazne? No mna osobne by sa to velmi dotklo a to netrpim ani nejakymi pocitmi menejcennosti, aj v rade, kde krasu rozdavali som stala, ale toto mi pride velmi neuctive. Nepoviem, ked je chlap sam, ale takto? Sedime si na veceri, rozpravame sa o vikende, co by sme podnikli a zrazu bum, priatel v tranze, slina na uteku.. asi by som sa postavila, pozdravila a zazelala prijemny vecer pri okukavani :)..

brukfest

Brukfest a Buki su 2 osoby slecna najmudrejsia. Ty chod studovat za vesticu a nie politologiu, ale v oboch si nanic a ziadne uplatnenie :D a aka je pointa tejto temy? To nevies ani ty. Aka uz moze byt pointa ukazovat na cudzie nestastie?
Nabuduce skus aspon spravne opisat cudzi nick tapa.

Forever young

Bukvica, ci bukva, ci bukfest, alebo co to vsetko si, tzv 3 v 1, maybe 2 v 1, ked ani najmensiu predstavu nemas aka je pointa tejto temy, tak sa nevyjadruj. Pripadne, ked mas problemy s pochopenim na prvy krat, opakuj citanie. Easy life..

brukfest

Uplne sprosta diskusia o nicom.
Najviac som sa zasmial, ze si vraj empaticka, ked sa staras do inych a riesis do coho ta nic.
Empaticka tapa, co sa tu ospevuje aka je uzasna. Neboj sa, ten tvoj uzasny chlap ta coskoro opusti, ziadny by s takouto nezostal.

bipo1

bohuzial podla toho co pises tak sa tvojmu chlapovi "nezdas byt dost pekna" Nie som si isty ako pekne sa dokazes obliect a upravit ked idete spolu von, nech vyzeras ako "sexy kocka". Porozmysaj nad tym ci by sa dalo nieco urobit aby prave pri pohlade na teba ten tvoj povedal wow. Tak by to v dobrom vztahu malo byt, ta vlastna by mala byt v ociach muza ta najkrajsia. Skus vizazistku.
Ak sa to nepodari, nieco urcite nie je v poriadku. Ked kuka po inich babach, nieco mu pri tebe chyba. Ak to nenajde u teba bude hladat niekde inde. (Zatial) aspon ocami

Moireal

A ja sa tiez pozeram po chlapoch a moc fesi niesu. Najviac vidim homosexualov,ktori mi este aj priatela opaluju. :-D

U mna mali frajeri tiez blbe pohlady a poznamky,poslala som ich do teplych krajin. Lebo potom naco su fakt s jednou ked ospevuju druhu,tretiu,stvrtu...

A pochybujem,ze ich to medzicasom preslo.:-)

uctaaaaa

nejste jedine na svete tak co sa cudujete ze niekto sa po niekom pozera... ked mate komplexy treba popracovat na sebe snazit sa byt lepsia krajsia a stale sa zdokonalovat...zena po ktorej sa vas chlap pozera by vam to mohla napovedat

Jana28

počuj, má pre teba radu, slintaj aj ty po iných mužoch a ste si kvit. Ja tak robím tiež. Priateľ očumoval cudzie ženy keď sme niekde sedeli alebo nejaká šla okolo nás po ulici a keď som ho nato párkrat upozornila tak sa osopil že len sa díva a to nieje nevera nech nerobím búrku v pohári. Tak som si povedala okej, a začala som sa otáčať po fešných mužoch na ulici či v kaviarni aj ja. Nepáčilo sa mu to a všimol si to. Na jeho výčitky som mu povedal "zlatko až prestaneš ty očumovať cudzie ženské, prestanem aj ja" Keď rovnoprávnosť tak obojstranná. Tak očumujeme obaja. Ja krásnych sexi mužov a on ženy. Samozrejme pár krát sme sa aj pohádali kvôli tomu ale keď vidím že on to stále robí aj keď už nie tak okato ale mne to neujde a vidím že to stále robí. Ja niesom ochotná robiť žiadne ústupky.
Riadim sa heslom "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva"

Kycera

Časom sa naučíš, neboj! : ) Máš hlavu, kt. aj používaš, na rozdiel od iných. Aj keď to nedokážeš zmeniť, nedovolíš iným, aby z Teba spravili "ovcu". Tak to má byť! Musím už končiť, ale rada si s Tebou pokecám aj najbližšie. : )

Forever young

Kycera: Asi si ho vytetujem na ruku, ale aj tak neviem, ci to dokazem.

Tak napriklad moj priatel je typ cloveka, ktory prijma informacie bezprostredne z mainstreamu. Niekedy, ked veceriame, ideme k tv a furt je zahadne taky cas, ze idu spravy, lebo spravy chodia nonstop a ja tam len sedim, trpnem, rozpravam sa sama so sebou v hlave, ze ako moze niekto take dezinformacie vypustat, potom sa ho pytam, ako to moze sledovat a ze ci si uvedomuje, ze pomaly co slovo to blud. A takto nejako to uz bolo viackrat. Ja som typ co sleduje prevazne alternativne media, tak mu sem tam poslem nejaky clanok, potom sa o tom "vadime" :D a tak. Minule sme si spolu pozreli taky alternativny dokument o diani vo svete o manipulacii financnych skupin, ako vsetko ovladaju a tak dalej. Na konci mi povedal, aj keby to bola vsetko pravda, co s tym chces urobit? Nieje v tvojej moci to zmenit.. :)