Zdravim, chcela by som vediet vase nazory na dnesne vnimanie vztahov. Lebo niekedy si uz vazne pripadam akoby v tomto svete neexistovali hranice, ucta k partnerovi, respekt a podobne. Rada si citam vsemozne diskusie na tieto temy a niekedy ma zarazaju odpovede samotnych zien. To uz fakt je nam zenam vsetko jedno? Vsetko treba tolerovat, nic vas nezasiahne pri srdci? Vcera som si citala nejaky prispevok na priznani zien, kde sa kocka pyta na nazory ludi ohladom toho, ze je so snubencom, s ktorym sa idu coskoro brat a on v strede rozhovoru zacne slintat nad okoloiducou suknou a to nieze raz, to sa opakuje dennodenne. Ci pri veceri, ci pri prechadzke, stale, dokonca prerusi rozhovor, nastane minuta ticha, chlapec je v tranze a ona v soku. Kocku zaujima, ci si takeho cloveka ma vobec brat, je tym zneistena a boli ju to.
A mna zarazaju odpovede niektorych ludi, hlavne zien, ktore reaguju vo vacsine pomaly jednotne: "Slubil vernost a nie slepotu".... To akoze vazne? No mna osobne by sa to velmi dotklo a to netrpim ani nejakymi pocitmi menejcennosti, aj v rade, kde krasu rozdavali som stala, ale toto mi pride velmi neuctive. Nepoviem, ked je chlap sam, ale takto? Sedime si na veceri, rozpravame sa o vikende, co by sme podnikli a zrazu bum, priatel v tranze, slina na uteku.. asi by som sa postavila, pozdravila a zazelala prijemny vecer pri okukavani :)..
Ucta k zenam
Muzi nemaju radi zeny, ktore sa zaoberaju zbytocnostami.
Keby tie kamaratky vedeli ako ich ohovaras, uz ziadnu nemas.
Neznasam zenske ako si ty.
Dnes mam lenivy den, nic sa mi nechce a podstate mam vsetko co treba porobene, akurat nemam poskladane vyprate oblecenie, co je ale cinnost, ktoru z duse neznasam, takze si myslim, ze to este den moze pockat. A vlastne aj dva, kedze ideme zajtra stanovat. :)..
A nikoho neohovaram, ohovaranie si myslim je o niecom inom, aspon ja mam o nom inu predstavu. Z mojho pohladu to vidim len na diskusiu.
Posli ho kade-lahsie.
OOO Kycera asi som sa zamilovala :)..Presne to si aj ja myslim, nedava mi to zmysel a cert to vem, viem, ze je vela takych chlapov, pre ktorych je to prirodzene ako dychanie samo, ale preco to obhajuju aj zeny? Preco tam padli vyjadrenia od zenskeho pokolenia v pomere 10:3, ze je to v poriadku?
Ale inac moj priatel mi zvykne hovorit, ze sa zbytocne znervoznujem a zaoberam vecami, ktore ani nedokazem zmenit. Ale on pod takymi vecami mysli aj utecenecku krizu, dianie v politike a podobne. Politika ma osobne velmi bavi, niekedy rozmyslam ci nezacnem studovat politologiu. :)
Odpovedala si si sama vo svojom prvom odseku. Ony si asi tiez myslia, ze maju pekny vztah :)
Neviem, ja ked sa nudim, tak sa nerypem vo vztahu inych a neohovaram ich po internete :)
Skus trebars doma nieco urobit, alebo tak.
Mali velmi pekny vztah, tak to snad viem lepsie ako ty, moj otec bol znamy svojimi dvojzmyslami a poznamkami takehoto typu a moja mama si na to zvykla, nerobila z toho tragediu, ale nebolo jej to prijemne.
A ja sa nad nikoho nepovysujem, ani nikomu neublizujem, ani take veci v partii nerozoberame, my sme banda blaznov, ktore na take veci ani cas nemaju. Neviem co to ma s tym spolocne, ze ma zaraza ako so sebou zeny nechaju tocit, aj napriek svojej nespokojnosti a este to ospravedlnuju vyhlaseniami typu, ved to su muzi a je to pre nich typicke. Tot vso. Ja som bola stale taky typ, stale som vela premyslala o kadecom. Ja svoj mozog ani vypnut nedokazem, on len premysla a premysla. A dnes je skarede pocasie, prsi a nemam co robit, hold clovek si vie vybrat dovolenku. :)...
@ Forever young,
vidím, že Ťa to trápi, chcela by si odpovede, pomôcť,...
To sa však nedá, lebo mnohé tieto "vzťahy" nie sú vzťahmi, ale pomermi. To, čo si spomenula v téme, je pravda. Ak by mi toto urobil partner, tiež by som sa zdvihla a odišla
Aby bol vzťah vzťahom, musí tam byť prítomná láska!
Každý je sám zodpovedný za svoj vzťah, taký je život. Tak to nerieš, šetri sily. Takáto starosť Ťa oberie len o energiu. : )
"Lásky druhých sú pre nás takmer vždy nepochopiteľné!"
André Maurois
Lenze oni to tym zenam robia, lebo vedia, ze im to vadi a ublizuje. Ako hovorim, tyraju ich.
Ked to iste robil tvoj otec tvojej mame, tak asi nemali pekny vztah.
Ako sa hovori: ked nechces pomoct, tak im aspon neublizuj. Tym, ze sa tym zaoberas a rozoberas to s inymi ludmi, im tiez ublizujes.
Poznala som jednu taku, ktora sa tiez vyvysovala nad kamaratky, aky ma ona super vztah a vsetky ostatne ho maju nanic. Nemala :) podvadzal ju, kde mohol.
Pekny den.
Ale asi mate pravdu, na aky prd sa tym zaoberam, ked sa ma to ani netyka :D. Ale viem asi z coho to prameni, lebo si pametam, ked som bola mala a pritom moji rodicia mali pekny vztah, tak si spominam na to ako otec stale komentoval nejake mlade pipky a furt mal nejake poznamky a viem, ze mame to nebolo velmi prijemne a pematam si dokonca aj ako som si samej sebe povedala, ze ja toto nikdy nedopustim. Odhadujem, ze som vtedy mala cca 10 - 11 rokov...
Tak ja osobne si neviem predstavit, ze sedim s priatelom na obede a on 15 krat za obed stichne a zameriava svoju pozornost na ine zeny. Mne z toho stale vychadza len jedno, ze je so svojou aktualnou partnerkou nespokojny. Ale to je moja rovnica, lebo ja som so svojim priatelom spokojna a tympadom nemam potrebu ocumovat inych chlapov, lebo vsetko co chcem, mam v tom svojom.
A k mojim karatkam, im niet pomoci, oni su schopne obetovat vsetko pre tie ich vztahy. My chodime vonku, ci opecky, alebo rozne ine akcie vo vacsej skupine. Sme dost velka partia a veci, ktore sa deju nevidim len ja, ale vsetci a chlapcom, ktorym pomaly taha na tridsiatku a maju potrebu sa neustale predvadzat, ti si daju vo vacsine zalezitosti povedat len od kamaratov. A ked uz ani ti im nevedia dohovorit, tak ja uz som v tom bezradna.