Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

"Shayleen" to je skvele, ze mas take dobre vysledky a citis sa dobre!
Ak mozem vediet ako si k tomuto virusu prisla ? Mam to chapat tak, ze po 3 mesiacoch si mala stale vysledky neg ?

Shayleen

Rada pomôžem / poradím kde viem. Ja tiež za to nemôžem že som sa nakazila a tot je to co hned drujy odsudzujú. Alesu ludia kt za to nemôžu a stalo sa im to.
Ano chod pre istotu a pokoj duse.

Nechci vedieť ako som bos ja na dne v ten den ked som sa ro dozvedela predtym som bola na testoch bolo negativne a po roku pozitvne. Nebyt mojej maj kamosky dnes nie som tu. A vdaka nej a jej pomoci som tu a silna. A dnes som pod hranicami som pod 18 kopii, cd3 a cd4 mam medzi 700-800 a super zdravotnny stav. Pred mesiacom som bola na kontroe lekarka spokojna a sama hovorila ze ma perfektné výsledky

Dufamzenie

"Shayleen" dakujem za reakciu. O hiv mam toho dost nastudovane, aj vela prispevkov od teba na tomto fore. Ano, bol som urcite sam, zial...
Je mi velmi luto cim si prechadzas a je obdivuhodne ako sa snazis ludom pomahat. Na testy po 3 m pojdem aj keby som "chripku" nedostal. No ak ju dostanem, tak moj psychicky stav ma polozi, lebo uz teraz som na tom biedne

Shayleen

Ale všeobecne ked je hiv poz clovek pod hranicou cize kopie pod 19 tak nehrozí nakaza prwtoze v krvi je minimum virusov a ked hiv poz ma aj bysoke cd3 a cd4 tak je to ok keby ale hiv poz bol nad hranicou a ani lieky neberiw tak sanca je dost vysoka ze sa nakazi

Shayleen

Billy mzsim dodať že bozkávaním sa môže tiez nakazit ale len v tom pripade keby on mal nejaku otvorenu ranku a ona krv v / na ustach

Shayleen

Dufamzenie : keď bola fakt nakazena a niečo ste mali nic ine ti neostava ako počkať. Ked sa ti po mesiaci dvoch objavi "chripka" radim ti po 3 m od stretnutia si nechať urobot test na hiv. Ked máš nejake otazky rada ti pomôžem som sama hiv pozitívna.

Z druhej strany fakt si bol sam? Nikto tam nebol s tebou? Tak ti len ostava modliť a dúfať ze ti fakt nic nebude

Dufamzenie

"Buki" neviem ci si cital celu diskusiu, ale nepochopil si. Ked mi "povedala" ze je "nakazena" tak som sa zlakol a isiel domov. Takze mi to oznamila po, nie pred. (Ak teda nieco bolo)