Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

Ked som zakladal tuto temu, bol som uplne na dne a pocas tych 12 tyzdnov potrebnych na urcenie definitivneho vysledku HIV mi dali zabrat. Prisiel som sem iba napisat, ze je konecne koniec, zacinam novy zivot, ktory si vazim este viac ako doteraz. Vsetko zle je na nieco dobre a mna tato skusenost posunula dopredu. Nikdy sa nedozviem co sa tam vtedy stalo ale viem ze mi z toho bude behat mraz po chrbte cely zivot. Mozno ma len niekto nechutne napalil, mozno som sa len stastim nenakazil..kto vie...ide sa dalej.
Ps: nemam ani ine pohlavne prenosne choroby, testoval som sa v mesacnych intervaloch.
Ps2: chcem nejakym dobrovolnickym sposobom pomahat organizaciam v boji proti hiv. Nieco uz mam rozbehnute, ale keby ste nahodou nieco vedeli, mali skusenosti, nejaky tip, dajte vediet...

Dakujem ludom za pozitivne aj negativne nazory v danej teme, snazili ste sa pomoct a tak to medzi ludmi ma byt

priserne

Pre Dufamzenie: ešte mi napadla jedna rada, možno si ju už vykonal, ale napadlo mi, že by si si mohol dôkladne prezrieť celé telo a pátrať po niečom podozrivom. A naozaj dôkladne, na tvojom mieste by som si s lupou prezrel každý štvorcový centimeter kože. Popros o dôkladnú prehliadku aj lekára, pretože po prvé, lekár ako medicínsky vzdelaná osoba vie odhaliť podozrivé stopy omnoho spoľahlivejšie, a po druhé, človek sám sa nevie pozrieť na niektoré miesta na svojom tele (napríklad chrbát, alebo zadná časť hlavy). Pátraj po akýchkoľvek podozrivých príznakoch - najmä škrabance, modriny, drobné odierky, ranky, pľuzgieriky, ktoré tam predtým neboli, atď.

A prosím ťa, informuj nás, ako to celé dopadlo. Veľmi ma to zaujíma.

priserne

Pre Dufamzenie: čítal som si spätne diskusiu a všimol som si, ako si písal, že na Facebooku sleduješ ľudí, ktorí boli na tej akcii s tebou. Napadlo mi, či by nebolo dobré im napísať (nemám Facebook, ale hádam sa to dá) a poprosiť im, či by ti neposkytli fotografie - možno ich majú, len ich nedali na Facebook. Nemusíš písať pravý dôvod, prečo to chceš, môžeš napríklad napísať, že ti tam jedna žena ukradla mobil a chceš sa pozrieť na fotky, či ju nespoznáš.
Dúfam, že ti moja rada pomôže. Nič proti polícii, ale majú aj iné prípady okrem tvojho a občas im treba niečo podhodiť, aby sa toho chytili.
Ozvi sa, ako si dopadol - či už u lekára alebo na polícii.
A drž sa! Nezabúdaj na to, čo som ti včera napísal - kvapavka nie je smrteľná choroba.

Hopka_Mopka

Ahojte, prečítala som si diskusiu a zakladateľovi držím prsty nech je všetko ok... Mne a mojej kamoške sa cca pred 2 rokmi prihodilo tiež niečo zvláštne... Boli sme večer v jednom podniku v BA, neskôr si k nám prisadli 2 chalani a jeden z nich šiel (bolo to jasne vidieť aj slepemu) po tej mojej kamoške. Ona však nie je ten typ, že by sa dala zbaliť na sladké reči ani že by sa s niekým len tak vyspala mimo vzťah, takže ho výslovne odmietala.. Neskôr sme si dávali selfie s kamoškou a poháre s vínom zostali na okamih bez dozoru (boli sme hlupane).. Neskôr začal ten týpek kamošku volať von, či sa s ním nejde prejsť a už to začalo byť až nepríjemné, tak sme stáli a odišli, pričom on trval na tom, aby som ja sla a že on s ňou zostane, načo som samozrejme nepristúpila.. Po chvily ako sme odišli kamoska sa začala stazovat že sa jej všetko točí, bola úplne dezorientovaná, po chvíli jej prišlo zle a vracala, nedalo sa s ňou ani nikam ísť.. nechcem si predstaviť ako by to dopadlo keby zostane s ním.. ona si na druhý deň od okamihu ako sme opustili podnik vôbec nič nepamätala.. A podotýkam, že je vylúčené aby bola opitá, mali sme iba 2 dvojdecove vína za vecer a to 3 sme ani nedopili.. cize max sme vypili pol litra za cca 4h.. nikdy pred tým jej nič takéto z alkoholu nebolo a to sme na intraku za tie roky popolom kadečo :D (vyznieva to asi hrozne) tak sme usudili že jej tam musel niečo primiešať lebo sa mu nechcela podvolit.. neviete o čo mohlo ísť? Čo má takéto účinky??

priserne

Mimochodom, celkovo nechápem niektorých ľudí. Namiesto toho, aby ste "Dufamzenie" duševne podporili, prípadne mu dali rady, sa tu dohadujeme, či za to mohol, alebo nie. Kristepane, tak toto už hádam neovplyvníme, nemyslíte? Má z toho lekciu do konca života a určite sa poučil. Omnoho viac by ma na vašom mieste trápila tá žena. Konieckoncov, keby sa nenakazil on, padol by tej žene do rany niekto iný.

priserne

Pozrite sa, podľa mňa má "Dufamzenie" na tom celom len minimálny podiel viny. Natrafil skrátka na sociopatku, možno toto robí už viackrát, možno v rôznych kluboch po celom Slovensku. Nikto nevie.
Na mieste volať políciu? No, Mesačný princ, ja by som rád videl teba, ako opitý do nemoty (a navyše je tu podozrenie, že tá žena mu dala niečo do pitia) voláš políciu.
Ale v jednom máš pravdu - políciu do toho jednoznačne treba zapojiť, to hovorím už od začiatku. Možno to bola len náhoda, a možno...nikto nevie, možno tá žena chodí po celom Slovensku a úmyselne roznáša choroby. Po svete behá neskutočné množstvo šialencov, nebola by prvá a bohužiaľ, ani posledná.
Mimochodom, keď niekto roznáša pohlavné choroby, nemusí to robiť úmyselne, aby to bol trestný čin.
§ 167
Ohrozovanie pohlavnou chorobou
(1) Kto iného vydá, čo aj z nedbanlivosti, do nebezpečenstva pohlavnej nákazy, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.

Mesačný princ

Dufamzenie - za toto nemôže len alkohol ale tvoje celkové správanie. Zbytočne budeš triezvy a budeš piť KOLU ak ti do nej primiešajú drogy a ty si to nevšimneš.