Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Messje

Dufamzenie
Viktoriabb ma podobny problem sko Shayleen.Tiez je pozitívna a radi vsetkym ako aj shayleen ked potrebuje niekto pomoct,poradit

Messje

Ty si sa s tym mohol zobudit,pretoze sa ti to snívalo a veris ale,ze to bolo skutocne.
A vies sam,co zas ten mozog dokaze.
Aj chorobu ti vyrobi,lebo mas strach,moc nad tym rozmyslas.Aj tie priznaky ti vytvori.
Kolko vsi ludia maju okolo teba a nevies.Az kym sa nezacnu rozpravat,ze ich maju,az vtedy sa poskrabes.
Skus to.Mysli pozitivne.Nic sa nestalo,trubka sa o teba trosku obtrela ale ty si oukej
Skus to.Cim viac sa budes stresovat,tym viac priznakov na sebe najdes.

Dufamzenie

"Messje" nemusis mi nic vysvetlovat, ja som to pochopil a uplne tvoj nazor beriem :) som proste debil, stacilo spravit v ten den/vecer hocijake ine rozhodnutie a tato tema tu nemusela byt. Ze si to na mna pripravil moj mozog je mozne tiez, ale ked tak si to pripravil este noci (v podniku) a nie az rano po zobudeni. Keby som nemal na druhy den zdravotne problemy tak by som tu takto nestresoval,,,zial...

Messje

Strach je rovnaky.ci mas strach o partnera,o zdravie,o rodica,ze nespravis skusky v skole,ci uz nedostanes vyplatu...vzdy je to strach.
Naozaj,nemyslela som to zle,len vies,,,po svete behaju kadejake svine a take nevladnost dokazu zneuzit velmi rychlo.
Nikto nenapisal,ze si zly clovek...stane sa kazdemu,ale tak,ako som pisala,nech mas pri sebe taku osobu,ktora sa o teba postara a nie sa bude bavit na tom,ako sa ti nejaka...zavesila na krk
A este nieco...
Si si isty,ze si to naozaj ze je nakazena ci uz cital,ci pocul?
Nemohlo sa stat,ze to len tvoj mozog vyprodukoval kym si bol na mol ako pises?
Mozno si s nou bol v kontakte,odisiel prec a zaspal,vtedy ti mozog pripravil plan...sen.Zivy sen,lebo sa mu nepacilo,co si stvaral a nechal so sebou robit
Vies,mozog dokaze kadeco
Skus si to poriadne preniest nazad.

Skinn

Tvrdila mi že 8mesiacou je bez sexu bez partnera len ako mozem veriť osobe co ju nepoznam a za dalsie može to byt pravda na co by mi to hovorila

Dufamzenie

"Messje" dakujem za nazor.
Ako som pisal, nepil som tolko aby som bol pod obraz, preto mam podozrenie na ine veci, ktore su tu uz rozpisane. Tato skusenost, nech uz dopadne akokolvek, ma zmeni. Kazda sekunda mojho aktualneho prezivania obsahuje strach, stres, vycitky. Osobne si myslim, ze nie som zly clovek, vediem normalny, obycajny zivot aj keby som sa obcas strieskal pod obraz,... ludia robia horsie veci.
Kazdopadne viem ako si to myslela a nazor beriem

Messje

Dufamzenie
Je ti zle z toho,coho su ludia schopní?
Aj mne
A este mi je zle z takych,co sa doriadia pod obraz bozi,nevedia o sebe,musia sa pytat iných co sa dialo ale s kadejakou poslednou z ulice sa nechaju stiahnut,na to im gule este funguju.
Takze...ja ti prajem,aby si bol v poriadku a testy boli negativne.Ale tak isto ti prajem,aby si to do toho obdobia,kym sa nedozvies vysledky,si v strachu prezil tak,ako si zasluzis a vedel do buducna,ze ozrat pod obraz boží sa moze len taky,ktory ma pri sebe tak zodpovednu osobu,ktora nedovoli,aby sa stalo co sa stalo tebe.
Nezvyknem niekomu priat zle.Ale len tento strach ti snad ostane zakotveny do buducna,ked budes zase do seba nalievat.
Niekedy sa musi clovek ponaucit z vlastneho strachu
Good luck

Dufamzenie

"Skinn" aha uz chapem. No riziko tu je, ale viac by som sa bal keby si si od nej nasiel odkaz napr. vo vacku "nakazila som Ta".

Podla mna budes OK, daj sa vysetrit pre vlastne pohodlie