Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

"Billy" stranku a fotky sledujem, zatial nic ... pozeral som si aj ludi na fb evente danej akcie, taktiez ani ťuk.

Buki

Nevim co riesis, ako vravis, tak ti povedala same este predtym ze je nakazena, takze si to urobil ty vedome a nie ona ta nakazila. Takze, netrapos a deal with it. Ked si sa ty nevedel ovladat preco by sa mala ona?

BillyY

Kusanim a bozkavanim ti aj tak HIV preniest nemohla, keby si s nou mal pohlavny styk urcite by si si nevyplachoval LEN usta ...
tiez ma napadlo ci ten podnik nema nejaku fb stranku a nezverejnuje foto z ich akcii, kde by sa dalo vypatrat kto to bol a ziskat tak 100%tnu istotu ze je vsetko v poriadku

netreba

Čo ti nesedí? Chcela ťa tou správou stopnúť, aby to nezašlo ďalej. A problémy tam dole sa objavili preto, lebo si mal oslabenú imunitu z ATB a stačilo sa len raz dotknúť napr. kľučky na záchode, a problém bol hneď na svete.

priserne

Čo je vlastne zač ten podnik? Skús si spomenúť, ako vyzeral. Bola tam podlaha z parketov? Boli tam stroboskopy? A čo je najdôležitejšie - bolo tam nejaké miesto, kde sa dal vykonať pohlavný styk? Ak si videl stroboskopy, tak sa to asi nekonalo na toalete, ale priamo v sále. Takže to vás asi videli aj ďalší ľudia, nie? Ako je to tam organizované? Sú tam nejakí vyhadzovači, ktorí sa pohybujú medzi ľuďmi a mohli by si vás pamätať?

Dufamzenie

"Billy" ak by to bolo podla tvojej teorie, tak mi zase nehraju tie bolestive kusance (sudim ze sa nieco stalo) a to ze som si vyplachoval usta.
Ostava mi jednoducho len cakat a sledovat svoj zdravotny stav, testovat sa....

Dufamzenie

"Billy" ziadnu konverzaciu si nepamatam, takze neviem. Tiez ma napadlo, ze rozpravala inym jazykom a preto mi to (napr v google prekladaci) napisala a oznamila. Problem je, ze tak ako si pamatam autobus a telefon, nepamatam si miesto nastupenia na autobus a presne znenie odkazu na mobile. Viem len ze ma to na smrt vystrasilo co ma drzi dodnes. Ak som bol vtedy pri vedomi, tak by som upozornenie od oznamenia rozoznal...

BillyY

Rozpravala po slovensky???...
A co takato varianta. Ak bola skutocna nakazena niecim, co nemusi byt primarne HIV a ty si chcel sex pripadne bozkavat sa atd atd...ta jednoducho chcela upozornit a preto napisala "som nakazena" a praveze ta od toho uchranit ? ... myslim ze ak si bol v takom stave ze si bol schopny potrafit domov tak ta muselo precitanie takej vety dostatocne upozornit..

Dufamzenie

V tych najvacsich depresiach som prave videl reportaz v televizii o akcii vo Viedni zameranu na boj proti HIV, ktora sa uskutocnila v DEN kedy sa mne stala tato vec... a uz mam v hlave zase kopec pribehov, ako si niekto pozitivni odskocil do mesta v den kedy vo Viedni bojovali proti, v Ba rozdavali...

priserne

Ak si pamätáš, ktorý autobus ťa asi viezol, potom by nemuselo byť ťažké identifikovať presný spoj. Polícia by to neskôr mohla prešetriť a v spolupráci s autobusovou spoločnosťou vypátrať, ktorý vodič ťa viezol. Možno si ťa bude pamätať.
Opis osoby je pri trestných činoch vždy najdôležitejší. Je teda zlé, že si naň nespomínaš. Hlavne si daj pozor na jednu vec - keď neustále uvažuješ o tom, ako nejaký človek vyzeral, postupne si podvedome začneš dopĺňať obraz o tom človeku. Mnohokrát aj mylnými indíciami. Takže sa sústreď na jedinú vec - postavu. Skús si výšku tej ženy porovnať sám so sebou. Každý detail je dôležitý, napríklad aj to, že tá žena bola od teba vyššia, by mohlo byť dôležité. Stačí, ak máš jediný záblesk, útržok (samozrejme, pravdivý). Ak na polícii natrafíš na dobrého a skúseného vyšetrovateľa, máš šťastie. Lebo vyšetrovateľ v spolupráci s dobrým psychológom (ktorého si, možno, prizvú) by vedel z teba "vytĺcť" nejaké použiteľné informácie. Nech sa ti darí.