Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

realistka11

chlapec si zato moze sam... ked uz treba mat aspon kondom... niekto potrebuje dostat az takto popapuli aby si vedel vazit svoje zdravie

priserne

Ešte dodatok - trestný čin šírenia pohlavnej choroby tá žena spáchala aj vtedy, ak to spáchala neúmyselne (z nedbanlivosti). Teda, ak sa ti potvrdí kvapavka, rozhodne choď na políciu. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o profesionálku, ktorá môže nakaziť aj ďalších. A nikto si nezaslúži rovnaký osud ako ty.

priserne

Ježišikriste. Toto snáď nie. Držím ti palce, nech sa z toho dostaneš! Osobne si myslím to isté, čo ty - to isté, čo som si myslel od začiatku - tá žena ťa nakazila vedome, s jasným úmyslom, a tou správou na mobile ti doslova napľula do tváre.
Hlavne nepodľahni nejakej ilúzii, ktorá sa ti možno vsugeruje aj z ostatných príspevkov na fóre - že si za to môžeš sám. Nie, to je hlúposť. Jediný, kto za to môže, je tá beštia, ktorá za tým všetkým stojí. Neklesaj na duchu. Kvapavka predsa nie je smrteľná choroba. Z medicíny nemám síce veľmi dobré znalosti, ale rozhodne sa to dá liečiť. Hej, no, možno ťa nakazila aj niečím iným.
Osobne ti odporúčam nasledovný postup. Choď za lekárom, nechaj sa vyšetriť a vyžiadaj si potvrdenie o tom, že máš kvapavku. S potvrdením choď na Okresné riaditeľstvo PZ Bratislava I. Oznám im, že máš podozrenie z trestného činu šírenia pohlavnej choroby a všetko im dopodrobna opíš. Nevynechaj ani jeden detail. Ak ťa nakazila vedome, o čom som presvedčený, potom spáchala trestný čin. Rozhodne to na polícii urguj, možno to nebudú chcieť okamžite riešiť, možno bude potrebné, aby si si nejaké informácie pozisťoval aj sám.
Držím ti palce a verím, že všetko dobre dopadne.

neviem111111

mamotazku - z pitia z pohara sa hiv nenakazis, ako tu uz povedali, ale lahko sa nakazis mononukleozou, ktora ma v dospelosti tazsi a dost dlhy priebeh, takze tebou opisane priznaky uplne sedia.
dufamzenie - drz sa.

Dufamzenie

Takze rano po 9 dnoch sa mi ukazala prva biela kvapka z uretry. Takze uz nepochybujem ze som nakazeny, pravdepodobne kvapavkou. A tym padom ten zapal v hrdle mam tiez z kvap. Sice som bol po 4 dnoch na testoch a bol neg, asi to bolo skoro. Idem na testy zase.
Som psychicky na dne.
Spomienka na mobil a nejaky text s pointov nakazenia bola spravna. Su moznosti: Bud ma len varovala ze ma mozno nakazila kvapavkou, alebo ma nou nakazila umyselne, alebo ma chcela nakazit niecim inym a toto je len bonbonik! Normalny clovek ktory dostane kvap a vie o nej sa lieci a nie je promiskuitny v tomto obdobi. Takze ja uz vidim ten najhorsi scenar, ze mala v kosiku toho viac. Je mi totalne na nic. Neverim ze som bol v takom stave schopny stoporenia a nejakej aktivity.

Dufamzenie

"Mamotazku" mozes byt uplne v klude..a ked chces mas este vacsi klud ako 100% tak sa daj otestovat. Urcite si OK.

mamotazku

Shayleen a viktoriabb ahojte, je mi luto co sa vam stalo prajem vam vela sil a tebe Dufamzenie prajem aby si bol v poriadku!
Mam taky pocit ze to sem nepatri ale ked vidim toto forum napadla ma jedna mozno hlupa otazka ktoru by som sa chcela spytat.
Asi pred rokom, alebo mohlo to byt aj pred dvoma, skratka bolo to uz davnejsie, som bola s kamaratkami v bare na takejto podobnej akcii . Nikdy som nebola opita, na niecom takomto som bola len parkrat ale stala sa taka vec, ze som sa napila vina z CUDZIEHO pohara ktory kamaratka niekomu jednoducho zobrala s pulta..ja som nevedela ze je to cudzi pohar, napisala som sa par glgov nic viac...je mozne takymto sposobom prenos HIV? Viem ze slinami sa asi neprenasa, cize by tam musela byt krv...no ale co ak tam bola? Asi je to velmi neprevdepodobne, vsak?
Pred par mesiacami som mala zdurene uzliny a zvysenu teplotu ale krvne testy ukazali ze by to mohla byt mononukleoza navyse od toho ako sa to stalo a ako som mala tieto podivne priznaky je nieco vyse roke urcite... zbytocne sa trapim? O seba sa nebojim, len nechcem nakazit niekoho ineho... aj ked odvtedy som sex. styk nemala ani krv som nedarovala ani nic podobne...dakujem za odpoved a este raz vam prajem vela sil

priserne

Pre Messje - nič v zlom, ale toto sa mu na 99 % nesnívalo. Čítala si jeho príspevok o antibakteriálnej vodičke? Písal, že si vodičkou v strachu z nákazy vyplachoval ústa a že si ju ráno našiel zarobenú v pohári. Ak by sa mu to snívalo, ako by sa vodička ocitla zarobená v pohári doma? Toto všetko však platí iba pri tej teórii, že prišiel domov a zaspal až tam. Je tu ešte jedna teória - a to je to, že mal s tou ženou kontakt, následne zaspal už v tom podniku a prebudil sa s tou nočnou morou. Ibaže je tu jedno ale - keby sa to stalo takto, položil by si otázku, ako je možné, že sa prebudil v klube a tú ženu nikde nevidí? Rozumieš mi, okamžite by mu napadlo, že ide o sen. Takže by sa určite neponáhľal domov vypláchnuť si ústa vodičkou.