Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

"Skinn" ale poznania Ti dala? Celkom tomu nerozumiem...povedala Ti o svojej promiskuite, alebo o nejakych chorobach?

Skinn

To nie si sam ja som tiez na mol spal s jednou zenou na motozraze som ju nepoznal a bez ochrany . Vzdy si davam na to pozor z ochranou vsade a teraz som mal tolko chlastu v sebe ze som to nepouzil a ked dala mne za par minut poznania viem ze som nebol prvy ani posledny a tiez rozmyslam aky som debil a odpocitavam len inkubacne doby pohlavnych chorob ..... ma ide je°°t s toho

priserne

A čo máš v pláne? Pôjdeš dnes do toho podniku? Inak, pozeral som fotky z toho klubu na internete, nevyzerá to tam veľmi dobre, povedal by som, že pre nejakú psychopatku, ktorá úmyselne šíri choroby, hádam ani neexistuje lepší podnik.

Shayleen

Neviem1111 ano máš pravdu ten liek zatial ucinkuje v labku v krvi musia testovat na mysiach a ked to bude na nich toez fungovat tak musia na cloveku vyskúšať a to potrva este niekoľko rokov.

Shayleen

Byť znasilnena pre mna nie je rizikové chovanie. Rizikové chovanie pozadujem tych kt droguju alebo kundy kt no vieš

neviem111111

no vsak lebo si sa totalne zostresoval a prilis sa sledujes, tak jasne ze najdes problemy... kludne si mohol chytit nejakeho obycajneho bacila, nie hned kvapavku a neviem co. sam sebe robis zle akurat. to, co ti vyjde o tych par mesiacov vo vysledkoch uz aj tak neovplyvnis. a kukni sa na shayleen. lieci sa, virus ma na nezistitelnej urovni, zdravotne je na tom dobre a hlavne neopusta sa! medicina pokrocila, hiv pozitivni ludia mozu mat aj deti aj vsetko. dokonca som pred par tyzdnami citala, ze sa im podarilo prvykrat pocas testovania nejakeho lieku uplne odstranit hiv virus z tela, takze ktovie co prinesie liecba buducnosti.
jasne, ze ak by to tak bolo, to nie je vyhra v loterii, ale stalo sa co sa stalo (hlavne ani nevies co vlastne) a to, ake budu nasledky uz neovplyvnis, tak aky ma vyznam teraz este kolabovat od stresu a nervov? akurat si privodis este nejaku inu chorobu tym stresom.
jediny kontakt ktory si pamatas s nou bolo kusanie do krku a tym ta nemala ako nakazit a ani cim. kludne si mohol napriklad aj iba prechladnut.

Dufamzenie

"Neviem11111" ako som pisal, takto by som uvazoval aj ja, ale mam dole nejaky problem a aj v hrdle (cital som ze aj kvap. moze byt v hrdle ako zapal). A nechce sa mi verit v tolko nahod, ze som mal nejaky fyzicky kontakt(usudzujem s kusancov), bol som informovany a nejakej nakaze a na druhy den zacali dole aj hore problemy. Velmi velmi vela nahod :(

"Shayleen" takze chapem to tak, ze si bola testovana a neg. este pred nejakym rizikovym chovanim

Shayleen

Prvy x ked som bola na testoch som mala negativne t.z ze som este neboa nakazena. Potom sa nieco stalo nakazila som sa zacala s terapiou a dopracovsla som sa k tymto výsledkom. Aj ked som pod hranicami alebo virus je nezistitelny ( ako lekari hovoria ) som stale ako hiv pozitvna

neviem111111

no tak ja si subclub pamatam tak, ze kazdy tam pozna kazdeho. ak tam obcas chodievas, tak si predsa urcite musel poznat aj niekoho ineho nez len kamaratov s ktorymi si prisiel. chod tam cez vikend, vypytaj si cisla/fb na barmanov, kt. v ten vecer robili a pozistuj si ci si niekto nieco nepamata.
okrem toho, fakt si neviem predstavit, kde by sa tam uz len dalo sexovat. na tych plesnivych vytopenych nezamknutelnych zachodoch asi nie moc dobre. aj tak si myslim, ze ti v tom mobile ukazovala daco ine a ty nadraty totalne si si to spracoval po svojom.