Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

Dakujem "Priserne" za dlhu rekaciu.

Ani nevies ako sa velmi snazim rozpamatat sa na detaily. Robim to kazdu minutu, ale zial, bez velkych vysledkov. Prisli mi medzicasom na rozum dalsie informacie/zablesky/domienky, ktore by mohli byt skutocne:

Kvoli minulym problemom s dychacimi cestami som mal zarobenu antibakterialnu prirodnu "vodicku" , ktoru som si kvapkval do nosa a mal som ju v budne. Na druhy den rano som ju hladal a nebola. Spomenul som si, ze som si ju celu vylial do ust a kloktal od strachu z nakazenia. Nic viac, len toto. Dalej si pamatam cislo mojho nocneho spoja (neviem kde som nastupoval) a aj to ze som sa previezol a isiel peso domov (neviem kde som presne vystupil a kade som isiel, ale trafil som domov). Rano som nasiel zarobenu "vodicku" v pohari, tzn. este v noci som si zarabal a vyplachoval usta, zobudil som sa prezleceny vo svojej posteli. Z toho usudzujem, ze som musel byt pri zmysloch a vnimal riziko ktore ma postihlo, vedel som kde byvam a ako sa tam dostanem. Takze mi vrta otazka v hlave... pamatal som si (v case pri prvom plachnuti ust z flasticky) cely priebeh vecera? Ak som si v tej dobe este vsetko pamatal a plachal si len usta, asi sme sa len bozkavali. No ak som uz vtedy nemal potuchy co sa vsetko stalo tak ..som si len usta plachal zbytocne... ale to tazko zistim. Neviem ako sa z pamate vytesnuju spomienky pri alkohole/drogach, ci az ked clovek zaspi tak zabudne, alebo ako to vlastne je. Pri tom kusnuti do krku sa mi zda ze som stal, ale obraz mam cierny, mozno zarvorene oci od bolesti. Na ten telefon s textom som sa pozeral tusim na parkete, lebo sa mi nejak mari uhol pohladu telefon-parket a na nom odraz stroboskopu.

Viac neviem..cista detektivka z ktorej mi je totalne zle. Mam v hlave tolko variacii pribehov, ze to az nie je mozne.

Tiez ma napadlo ist sa spytat obsluhy v piatok/sobotu ci si ma nepamataju, s kym som bol, ci som vela pil, atd...(iba cez vikend ten podnik zije) a sediet niekde v kute a sledovat ludi, ci ma nieco nenapadne. Musim nabrat ale silu na taketo veci, lebo som v koncoch. Najradej by som sa zavrel do izby a nevychadzal von.

priserne

Tak to je dosť hrozné. Je to deprimujúce, ale ľudia sa niekedy naozaj správajú ako zvery. Podotýkam, v niektorých prípadoch mám vážne pochybnosti, či by sa tu o človeku vôbec dalo hovoriť, a ak ti niekto naozaj spravil niečo takéto, potom to určite nie je zdravo a racionálne uvažujúci človek. Ak človek zistí, že má chorobu, je to vždy deprimujúce. Existujú však ľudia, ktorých v tom okamihu chytí túžba po pomste, túžba po tom, aby "v tom neboli sami". 99 % ľudí s chorobou by toto neurobilo. Je tu však to 1 % a to dokáže narobiť obrovskú galibu.
Nie som lekár, takže s medicínskymi otázkami ti neporadím. Na tvojom mieste by som však zašiel do toho podniku, opísal obsluhe dotyčnú ženu a spýtal sa, či si ju nepamätajú. Je otázne, či si ju budú pamätať, je však možné, že do toho podniku chodí pravidelne (a možno tam tipuje aj iné obete). Spýtaj sa, kto mal obsluhu v ten inkriminovaný deň, ten by to mohol vedieť najlepšie.
Skús si na niečo spomenúť. Mohlo by to byť ťažké, verím, že je, ale pokús sa. Spomenul si tie dva obrazy, ktoré sa ti javia. Tak si skús spomenúť napríklad na tieto otázky: ležal si, alebo sedel? Spomínaš si, čo bolo za tebou? Možno na farbu stien? Možno na bielu deku postele? Prejdi si ten podnik a pokús sa nájsť miesto, kde k nakazeniu potenciálne mohlo dôjsť. Pokiaľ si spomenieš na nejakú eventualitu, napríklad na to, že steny boli žlté, ale v tom podniku sú všetky steny biele, môže to znamenať len jediné - tá žena ťa odviedla niekam mimo podnik. S najväčšou pravdepodobnosťou do svojho bytu, na čo možno použila auto. Tak choď povedzme do obchodu na druhej strane ulice a spýtaj sa, či v dotyčnom čase neodchádzalo od toho podniku nejaké auto, opíš im tú ženu, atď. Opäť je malá pravdepodobnosť, že sa niečo dozvieš, ale vždy je tu aspoň nejaká možnosť.
Medzitým, než ti prídu výsledky od lekára, môžeš zvoliť nasledovnú stratégiu - skús sa zdržiavať v tom podniku a možno tam tá žena opäť príde. To je dosť reálne, lebo podľa toho, čo si písal usudzujem, že tá žena je profesionálka, takže to možno nerobí prvý raz.
Všetko, na čo si spomínaš, si spíš. Podstatné je všetko - od farby vlasov dotyčnej ženy, cez povrch obliečok na posteli, až po to, akej veľkosti a formátu bol jej mobil. Aj také drobnosti ako jamka na brade, či použitie diakritiky pri správe v mobile sa môžu ukázať ako dôležité. Nezabúdaj ani na pravidlo, že nesmieš dopustiť, aby ti stromy zakryli les. Skús sa zamerať aj na celkové dojmy - svietilo sa v tej miestnosti? Ak áno, tak akým svetlom? Atď, atď. Mimochodom, nespomenul si VEĽMI dôležitú vec - kde si sa zobudil?
Keď výsledky od lekára potvrdia domnienku, že došlo k úmyselnému nakazeniu, okamžite choď na najbližšie obvodné oddelenie Policajného zboru a oznám im, že máš podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pohlavnou chorobou. Povedz polícii všetko, čo vieš. Každá jedna maličkosť, malichernosť, sa môže ukázať ako dôležitá. S policajtmi budeš asi kresliť identikit tej ženy, tak si predtým zosumarizuj, ako asi vyzerala. Polícia má právomoci, ktoré ty nemáš, a vie urobiť napríklad takú vec, ako porovnanie vzorky DNA tej ženy s databázou (platí iba za predpokladu, že sa nejaká vzorka DNA na tebe zachovala). Ak aj DNA v databáze nebude, stále je tu možnosť, že sa pri nejakej náhodnej kontrole (napríklad keď tá žena bude obeťou trestného činu) príde na to, čo spáchala. Takže to rozhodne ohlás, nie je isté, či policajti tú ženu vypátrajú, isté je však to, že tým môžeš pomôcť niekomu ďalšiemu.
Držím ti palce. Priebežne nás informuj o ďalších krokoch.

Dufamzenie

Na druhy den po zalozeni tejto temy (cize druhy den po "kontakte?" ma zacalo palit v mocovej trubici, obtiaze dodnes, bez vytoku, ale s pocitom vlhkosti, zacali mierne bolesti v podbrusku a semennikoch, na treti den bolest hrtanovej zaklopky - cize tazke prehltanie.
4dni po "kontakte?" som si bol otestovat kvapavku a chlamydie (v podstate islo prioritne o kvapavku nakolko chlamydie maju dlhsiu inkubacnu dobu, kvapavka moze nastupit uz 1 den po styku.), vysli negativne. Mam spravene stery z hrdla u obvodnej+krv, vysledky buduci tyzden.

V pondelok idem na stery a moc k urologovi, koncom tyzdna chcem ist na stery na venerologiu.

Tyzden pred "kontaktom?" som dobral ATB (7dni amoxicilin, 10dni cefurixim) na Hemophilus influnzae, ktoreho som mal testovaneho 3 dni po liecbe s vysledkom "negativny", ale mierne sople a pobolievanie hrdla som mal stale.

Mozno som Hemophila nepreliecil a vratil sa v podobe zapalu hrdla alebo som chytil nieco ine, napr streptokoka pri "kontakte?".

Omnoho viac ma trapi problem tam dole a mam v hlave dalsie otazky, ktore mi nedavaju spat. Ci sa teda naozaj nieco stalo (aj ked mi to pride stale nerealne), alebo to ostalo max pri bozkavani a ci tym bozkavanim sa nemohol napr jej streptokok dostat mojim telom az tam dole. Snazim sa stale nejak upokojit.

Mozno mi len ukazala na tom mobile "mam streptokoka, asi som ta nakazila" ... ale pytam sa sam seba, keby niekoho zbalim len tak na nejakej party ja, povedal by som jej po bozkavani, ze mam zapal v hrdle a mohla si sa nakazit? Hmmm..

Preto mi to stale vychadza tak, ze oznam mojho mozneho nakazenia bol umyselny, cieleny a povedany s radostou zo splnenej ulohy.

Bol som aj v centre prevencie hiv a este za doktorom na infektologii, ktory sa tomuto venuje. Povedali, ze sa este s takymto nicim nestretli, ale mozne je vsetko. Zevraj v BA su registrovane 3 pozitivne zeny a ze tie by to nespravili, liecia sa a su zodpovedne, ale kolko neliecenych a neregistrovanych ich tu v skutocnosti je je tazka otazka.

Uz mi z toho prepina, mam stresy a strach a pisem tu nezmysli. Potrebujem sa len vykecat. Dufam, ze ludia nie su az take hovada, ze by boli schopni nieco taketo spravit, hlavne zeny.

neviem111111

ja si skor myslim ze ti niekto podstrcil nejaku drogu, kedze si teda vyzeral v pohode a napriek tomu takto vypadok. daj si urobit toxikologicke testy. neviem ale v akom casovom useku sa to robit da a ci uz to neubehlo, kedze som nezaregistrovala kt. vecer sa to stalo

neviem111111

pokial si s nou nespal, ale len ta kusala/bozkavala, tak ta mohla nakazit mozno tak akurat od chripky cez mononukleozu po herpes, ale urcite nie hiv.
skoda ze hypnoza nefunguje aj na alkoholove okna no...

Dufamzenie

Praveze som vyzeral v pohode, preto ma tam nechali. Ak je toto len nocna mora tak je to lekcia na cely zivot. Ak je to realita tak neviem....

neviem111111

no tak ti s najvacsou pravdepodobnostou len robila cucfleky a potom ti mozno ukazovala svoje fb konto a volala sa nejako na N alebo cosi a ty na mol a mozog si domyslel a precital kraviny. z toho na krku ta nemala ako nakazit. ale tak kedze si nic nepamatas a tym padom ani nevies ci si to s nou nerozdal, navstiv lekara a porad sa co sa da kedy testovat.
a mas super kamaratov, ze si niekde uplne na mol a oni ta tam nechaju. no co uz, niekto pit vie, niekto sa musi naucit, tak po tomto zazitku sa hadam uz budes vediet ovladat.

Dufamzenie

Mam mierne modriny alebo skor take zacervenanie na krku.. no ak sme sa len bozkavali tak by to malo byt OK. Nie som tip ze by som si to rozdal s niekym v podniku na zachodoch a v takom stave by som asi ani schopny nebol, ale kedze si nic nepamatam tak ani nic nevylucujem. O podstrcenej droge som tiez rozmyslal. Nic by som si dobrovolne nezobral, ani travu neberiem

neviem111111

no ak ta nedokusala vyslovene do krvi a nemala aj ona sama v ustach aktualne krvacajucu ranu, hiv ta nemala nakazit ako. skor ti niekto supol nejake lsd do drinku a mas z toho haluze...
mas nieco na krku ci nie?