Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Dufamzenie

"Priserne" ja som Bratislavcan, pravdepodobne aj viem kde som nastupoval, ale to je len domienka lebo za normalnych okolnosti by som tam isiel. Cize aj cislo autobusu poznam, lebo s tym spojom mam nocne zatahy najazdene roky. Vacsinou ale chodim taxikom, skoda ze som si ziadny nezavolal, tam by sa lahsie zistovali okolnosti (cas, miesto nastupu, atd...). Opis osoby je nerealny. Poviem to takto: mohol to byt aj chlap, pan prezident, Madonna, nepamatam si nic, abi zablesk.

Dufamzenie

Inak "neviem11111" podla mna ked si niekto kupi drogy tak ich "len tak" niekomu nehodi do pitia. Drogy nieco stoja a na taketo plytvanie to nevidim. Dotycny by musel mat nejaky zamer keby boli drogy podstrcene, napr nakazit obet.
...

priserne

Je naozaj možné, že ti niekto niečo podhodil do nápoja. Máš aspoň poučenie do budúcna - na podobných akciách musíš piť nápoje výhradne zo zatvorených fliaš. Do otvorenej fľaše, či pohára ti ktokoľvek niečo nasype.
Nemyslím si ale, že sa to stalo, pretože si trafil domov. To číslo spoja by mohlo byť celkom dobrá stopa. Neviem, či sa dá číslo spoja vyhľadať cez internet, ale skús si na cp.sk náhodne vyhľadávať spoje v Bratislave, skús si vytvoriť nejaký zoznam a mapku autobusových zastávok v tej časti Bratislavy (snáď ich nie je veľa). Potom si vytipuj zastávku, ktorá je najbližšie k tomu podniku a pozri si, či stadiaľ neodchádza nejaký autobus v čase, kedy by malo dôjsť k tomu incidentu. Potom si pozri číslo toho spoja.
Ešte je tu jedna veľmi dôležitá vec v prípade, že ju máš - lístok z autobusu. Dostaneš ho v každom autobuse, je na ňom uvedené číslo spoja, presný čas, miesta, odkiaľ a kam si išiel, a čo je najdôležitejšie - číslo vodiča. To sa neskôr môže zísť polícii, ktorá môže kontaktovať autobusovú spoločnosť a vypočuť vodiča. Vodič si môže pamätať niečo, čo si ty nepamätáš. Je to všetko len tápanie v tme, ale musíš sa chytiť každej stopy.
Stroboskopy nebývajú v bežných bytoch a domoch, takže je pravdepodobné, že celý incident prebehol v tom podniku. Bolo by dobré zájsť tam a pozrieť si napríklad aj podlahu - či sú tam parkety. Ideálne by bolo nájsť presné miesto, kde sa celý incident odohral - to záleží hlavne na tom, ako veľký je ten podnik. Pokiaľ incident prebehol v podniku, niekto si hádam bude niečo pamätať.
Viem, že asi je ťažké snažiť sa celú situáciu riešiť akčne, ale nedá sa žiť iba zatvorený v izbe. Písal si, že si bol už aj u doktora, takže by snáď nemalo byť ťažké vyjsť von. A navyše, ak naozaj došlo k úmyselnému nakazeniu (nechcem ťa strašiť, ale mám pocit, že došlo, a že dotyčná bola chladnokrvná profesionálka), tak by sa polícii určite zišli nejaké informácie. Polícia je v niektorých prípadoch pomerne pasívna a bolo by dobré, keby si si nejaké informácie pozisťoval aj sám.
Tak sa poriadne vyspi a zajtra choď do toho podniku. Predovšetkým si priprav opis tej ženy - zameraj sa v prvom rade na všeobecné veci typu farba vlasov, pokožky, postava (vysoká, nízka, tučná, chudá). Ďalej na oblečenie - farba, nápisy na oblečení, či bolo nejaké oblečenie zašpinené, atď. A v neposlednom rade nejaká perlička, zaujímavosť, podľa ktorej by sa dala ľahko identifikovať - napr. výrazné materské znamienko.

Dufamzenie

"Neviem11111" mas uplnu pravdu, musim sa dat do kludu lebo ma porazi. Zevraj som pil len cisty alkohol bez "brzdy" a ak je pravda, ze by mi to mohlo podrazdit mocove cesty tak mi svita na lepsie casy. Ta "vodicka" je citricidal, ak sem chodis na toto forum tak ho urcite poznas. Vyskusal som si ho teraz davat do nosa, v minulosti som ho aj pil a problemy ziadne. Ale po 17 dnoch na ATB som mohol mat sliznice hornych dych. ciest oslabene a v takom podniku bez nejakeho extra vetrania, dokonca sa tam fajci, som mohol nieco chytit, minimalne teda z bozkavania hocijaku pliagu (strepto/pneumo,..)...

Ale aj tak stale nenachadzam logicky suvis s tym telefonom. Mozno som bol doterny ja, slecna ma dokusala, potom mi ukazala mobil aby som dal uz pokoj...co ja viem...mozne je vsetko

neviem111111

inak mozno si sa ten vodicky antibakterialnej aj poriadne schuti taky opity napil a aj to ti podrazdilo mocove cesty... hladaj logicke vysvetlenia, nie katastroficke.

neviem111111

podrazdenu mocovu trubicu mozes mat aj v pripade, ze by v tom boli nejake drogy. a aj v pripade dehydratacie, ktora vacsinou po opiti prichadza. mozno si pil len vela alkoholu a nie tekutin. hrdlo ta moze boliet, lebo si si do neho vylial tu antibakterialnu vodicku.
uz mozno nezistis, co sa stalo, to jedine, co urobit mozes (lekari), aj robis, tak si aspon zbytocne v hlave nevytvaraj najhorsie mozne scenare. psychika tiez robi vela a hrdlo a aj mocova trubica moze byt vysledkom toho, ako si sa zostresoval a presvedcil sameho seba, ze si nakazeny a chory. tak sa hod do kludu, vysledky testov uz aj tak neovplyvnis a zbytocne si robis vacsie trapenie.

Dufamzenie

"Neviem1111" volal som na toxikologicke pracovisko a povedali ze sa to uz neoplati testovat, ale kupil som si domaci test - vsetko negativne.

"Andrea" verim, ze si prezivala peklo, som rad ze si teraz OK. Urcite si uz vo vela veciach opatrnejsia.

Keby mi nic nebolo (zapalene hrdlo a neprijemnosti mocoveho ustrojenstva) den/dva po "kontakte?" tak by som si mozno az tak nepripustal moznost nakazy a celkovo priebeh tejto detektivky, ale nechce sa mi verit tejto velmi velkej nahode, ze som nikdy tam dole nemal problem a den po tom ako si precitam odkaz na mobile o moznej nakaze tak mam problemy.

andrea5888

PRESNE viem ako sa citis

moja situacia bola trochu ina, a to ze som chodila s nejakym chlapcom nejaky cas a potom sme sa spolu vyspali a praskol kondom .. bohuzial nasledne som sa dozvedela ze spal s nejakou ukrajinkou bez ochrany... ja som bola zrovna cez tu noc strasne priserne opita a nic som si nepamatala, doteraz si to moc nepamatam (nepila som vela a nesadlo) snazila som sa rozpomenut na kazdy detial - nič, chlapec nebol kvoli mne ochotny ist ani na testy

cakala som v strese tri mesiace kym som mohla ist na testy, len dufaj ze ti nic nieje a chod na testy asap ako sa bude moct, viem ze to je pre teba tazke, taktiez som nikdy nespala s chlapcom len tak a vzdy so si dala pozor, nikdy bez ochrany, a na just raz sa mi to stalo zrovna s takym clovekom

snad ti nic nebude :), mohol to byt len blby vtip z jej strany

neviem111111

ale palec hore za zodpovedny pristup a ze behas po lekaroch. better safe than sorry. drzim ti palce, ale verim, ze budes ok.

neviem111111

alkoholove okno vznika tak, ze opitost je vlastne "otrava" organizmu alkoholom a pamatove centrum prestava fungovat - t.j. spomienky nemas potlacene, nemas ich skratka vobec zaznamenane.
dal si si urobit aj toxikologicke testy, ci ti niekto nepodhodil drogu? lebo vzhladom na to ze si bol spravanim pocas vecera ok, to okno az takychto rozmerov sa mi fakt nezda. a vysvetlovalo by to aj tu paranoju a pokrivene vnimanie reality (ze si si nieco uplne ine vysvetlil ako jej snahu o nakazenie ta). som totiz osobne presvedcena, ze si ok a v ten moment si to kvoli nejakym latkam v tele spracoval cez mozog inak, nez to naozaj bolo.