Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umyselne nakazenie?!

Príspevok v téme: Umyselne nakazenie?!
Dufamzenie

Dobry den.
Stala sa mi hrozna vec, ako z filmu a ja neviem ci nemam len paranoje alebo je to realita.
Po dlhej dobe som bol s kamaratmi pit, pravdepodobne som to prehnal lebo mam totalne okno. Z vecera si pamatam iba dve veci:
1. Nejaka zena ma silno kusala do krku
2. Ukazala mi mobil kde bolo napisane nieco v zmysle "som nakazena".
Tieto veci si pamatam lebo prva boli a druha je sokujuca. Neviem co tomu predchadzalo, co bolo potom, kamarati ma tam nechali, zevraj som sa dobre bavil. Boli sme v jednom bratislavskom podniku.

Viem ze tu nic nevyriesim a ze som totalny debil, ale rad by som vedel vas nazor, ci je toto vobec realne, ze ma nejaka zena umyselne nakazila a hned mi to aj oznamila. Ci to nemohlo vzniknut len v tej prepitej hlave.

Nedrogujem, nestriedam zeny, vediem normalny zodpovedny zivot, obcas si vypijem a ak je toto pravda tak sa asi zrutim. Ak by mi niekto povedal ze som v ten vecer behal po meste nahy, nemal by som co povedal lebo si nic nepamatam. Iba ten stres z nakazy ako som isiel domov (tiez bez obrazu). Takze neviem povedat ci sa nieco stalo viac ako len napr. bozkavanie, pamatam si len tie kusance.

Som strasny somar viem.

Myslite ze by toto dokazala spravit nejaka zena? Raz za 2 mesiace si idem vypit a toto ma stretne?

Otazne je, ak to je pravda, cim ma mohla nakazit. Tie najbeznejsie choroby sa prejavia rychlo, ta najhorsia (ani vyslovit ju nechcem) sa oplati testovat az po 3 mesiacoch, takze stres na cele leto mam pred sebou.

Inak mam 27r.

Mesačný princ

neviem111111 - aj nepozornosť či obozretnosť sa dá trénovať.

Nevšimol si? :O Držím si drink zakrytý rukou, alebo nepijem taký, ktorý som stratil z dohľadu. Ale stať sa môže. Zaujímavé, že ja som sa s drogami v nápojoch ešte nikdy nestretol :)

Dufamzenie

"Mesacny princ" ziadne nabuduce nebude. Ak sa z tohto dostanem bez vaznych nasledkov, budem rad za kazdu triezvu sekundu na tomto svete. Toto je lekcia do konca zivota

neviem111111

mp,
nikdy nevies, hodit do drinku ti moze ktokolvek cokolvek aj ked ho mas pred sebou
www.youtube.com
okrem toho, kedze si nic z vecera nepamata, davat mu tu rady ze mal na mieste volat policiu atd.. vsak sam nevie, co sa dialo. a v takom stave mohol napriklad aj vypit drink z baru, ktory nepatril jemu (pomylit sa) a takym sposobom sa vypit ten drink s drogou..

Mesačný princ

Čítal som celú tému. Ale tak nie je možné, aby mi niekto podstrčil nejakú drogu. Asi som v tomto pedantnejší ale nie je to možné. Možno sa nepohybujem v pochybných podnikoch, v ktorých je pochybná spoločnosť...

ale ok. Keď myslíš.

Tak niekto si nepamätá. Smola. Buď nabudúce trénuj pamäť, nechodievaj do podobných podnikov, alebo si dávaj väčší pozor na to, čo piješ! A vždy môžeš povedať nie.

Ja by som na ňu aj v tom momente volal policajtov.

Dufamzenie

"Mesacny princ" vyjadrujes sa k teme a predpokladam ze si ju ani celu necital. Ked mi to oznamila uz bolo po tom (neviem ale po com). A nikdy som sa nespil ze by som mal okno z celeho vecera, tam mohla byt aj ina pricina ze absolutne nic neviem, ale to by si tiez musel citat celu diskusiu ze... No bodaj by sme boli vsetci taki uzasni ako Ty...zial ja nie som

Mesačný princ

Vždy som vedel čo robím, a aj keby som vypil toho veľa, tak vždy som si pamätal.

Keď ti ukazovala to, že je nakazená, tak si mal vstať a odísť, alebo sa odplaziť. Ale ty si tam ostal. Tvoj problém, tvoje dôsledky.

mamotazku

ako tiez nechapem reakcie niektorych ludi, ako keby oni nikdy neboli opiti. Poznam x ludi horsie na tom ako si ty (podla toho co si napisal) ktory sa spijaju do nemoty a nikdy neriesili nieco taketo podobne, tiez mam ten pocit ze toho je az prilis na to v akom strese z toho teraz musis byt. Ber to tak, ze ta to mozno ochranilo pred niecim horsim, kvapavka sa da liecit a "som nakazena" kludne na tu kvapavku mohlo sediet..ja ti drzim palce nech je vsetko v poriadku

Dufamzenie

"Realistka11" ja si zdravie vazim, jedine cim som ho doteraz "ohrozoval" je strava (kto z nas sa stravuje ukazkovo?) a obcasne pitie a to snad nie je hriech. Ak som si toto zasluzil ja tak co potom taki ludia co beru drogy, stiedaju zeny, chodia za prostitutkami a podobne....
Ano, som debil a z urcitej casti si za to mozem...ale aj keby som sa opil do nemoty (co som sa v tej vecer urcite neopil) a valal som po zemi, ogrcal cely podnik, tak by som si zasluzil akurat tak po papuli a nie od nejakej osoby chorobu, ktora ju sirila umyselne! Keby som isiel do bordelu a spravim tam nejaku blbost tak by som si za to mohol sam a mohli by ste na mna kydat aky som sprosty, ze chodim za lahkymi zenami, toto je ale ine...kazdopadne vdaka za nazor