Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela

Príspevok v téme: Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza

Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede

mascha

Kyfoza - či je to tak alebo onak, na tvojom mieste by som si spravila dokonalú detoxikáciu tela, očistu čriev,nemáš totiž predstavu,ako to vplýva aj na hlavu, radšej sa vyhni zanášaniu tela chémiou - psychofarmakami

Lion4552

Nemas pozitivne chlamydie, borelie ? Staci v Elise aj Igg. Tie totiz dokazu pekne zdevastovat cele telo aj kosti, niekto nemusi mat vobec bolesti hlavy, oci ale devastuje mu to kosti. Daj si urobit testy, ale liecbu necakaj, ak budes mat pozit, musis si sam zhanat ATB alebo naklusat do sukr. ambulancie.

mascha

peterfk - viem, že spomínaní lekári sú v tejto veci amatéri, ale aj keď by to na RTG videli, zrejme by to zapreli, po ďalšie by ti na infekčnom nepomohli, lebo tí diagnostikujú vzorku stolice, preto by ani nevedeli aké lieky ti majú predpísať, na SK stiahli z trhu antiparazitikum tabletky. Zentel, slovenského výrobcu, niektorá lepšia lekáreň ti zoženie suspenziu..
ten snímok MRI kam chceš poslať, môžem vedieť, koľko sa za to platí?
ešte by si mohol preštudovať knihu Lekárska parazitologia a tak urobiť sebadiagnostiku...
chyba je aj tá, že parazitologovia, ktorí sa vo veci vyznajú nemôžu zároveň liečiť,ale kompetentní sú z infekčného, ktorí vedomosti z tejto knihy neovládajú...
je to komplikovovaný problém, napr. aj prečo musela biochemička vymyslieť diagnostiku nejakou biorezonanciou, keď je klasická medicína na tak vysokej úrovni...ktovie prečo je táto diagnostika v USA zakázaná...

peterfk

Kyfoza - ja ti verim. Viem, ze si to nevymyslas. Prave take prispevky ako od Whisper, ktory ta chcu dostat na psychiatriu a zavislych od liekov... to je presne ta taktika. Preto to cele robia, aby si schoncil na liekoch, kde ti nikdy koren problemu nevyliecia.

Tie ich lekarske vysetrenia, ktore "nikdy nic nenajdu" su tiez na zamyslenie. Oni si za tym stoja a neraz posielaju vazne chorych ludi domov, davaju im nalepku hypochonder a na psychiatriu. Ubohy ludia.

Skvrkanie zo svalov? Ale no tak... skus trochu porozmyslat, co by to mohlo byt. Svaly nikdy nevydavaju taky zvuk, cize ak sa odtial ozyva, musi tam byt nutne nezvany host. Ked sa parazity hemzia v tom stiesnenom prostredi plnom hlienov, tak to vydava presne taky skvrkavy zvuk.

Kyfoza

Ja si nic nevymyslam realne citim tlaky na hrudi a tazke dychanie. Aj divne zvuky. Nemam paniclu chorobu, zle si to popisala to nie je moj pripad, mam dlhodobe depky a stresy, to sa mi somaticky prejavuje na tele, hovori sa ked trpi dusa trpi aj telo. Pojdem k psychiatrovi pondelok, skusim liecbu AD ak to nezaberie do par mesiacov, psychikou to nebude. Musim uz ist nato len vylucovacou metodou, nic ine mi neostava.

WHISPER

zajdi za psychologom, u psychicky slabých jedincov sa vyskytuju take stavy že si vymyšlaju resp. namyslaju choroby ktoré nemaju...
tušim maju pre to aj nazov ze "panicka porucha"
ked som robila na chirurgii tak mojho známeho o polnoci doviezol brat, že má silné bolesti brucha... potobili mu všetke možne vyšetrenia, no on stále len fňukal, lutoval sa, .... aj laparoskopicky mu pozreli do brucha a nič... záver? problemy psychickeho povodu...
a takých pacientov som zažila desiatky...
že už sa na smrť pripravovali, lutovali sa, strááášne chorí boli...
a lekár im odporučil riešiť to so psychiatrom,..k niektorým dokonca aj psychiater musel dôjsť na oddelenie, lebo im zahrabalo , že chytili paniku a ani personál ani lekári na oddelení si s nimi nevedeli rady, lebo trvali na tom že sú vážne chorí.. pritom boli celí preskenovaní: MRI, CT, všetky možne vyšetrenia, drahé krvne testy, kde sa krv posiela do ineho mesta na rozbor, a nič im nebolo...
a z nemocnice odchádzali iba s Dg. od psychiatra "panická porucha" odporúčanie: psychoterapie, v prípade potreby liečba AD "

Gima

Na prečistenie trávenia je dobre Psylium - indická vláknina, mám ju z lekárne. Prehánadla po dlhšom čase poškodzuju sliznice a pankreas.

vegetarisch

Uz som bola na hranici medzi zivotom a smrtou viackrat, stavy: chronicka unava, tocenie hlavy, pocity na odpadnutie, nedostatok vzduchu v plucach, svrbenie pokozky, rapidne sa zhorsujuca pamät, ako keby som alzheimera dostavala, hlien v stolici a smradlave prdy, plynatost, rapidne sa zhorsujuca kondicia, organizmus pytal aj 10 hodin spanku denne, tendencia upadat do totalnej vycerpanosti napriek vela spanku... pomale zomieranie na vycerpanost. Zle stavy, pomohlo mi toto: vegetarianska strava okrem ryb (mäso najdlhsie zostava hnit v traviacom systeme a vypusta toxiny, clovek sa citi otraveny), co najdokladnejsie prezuvanie potravy a v ziadnom pripade neprehltat velke kusy jedla, uzivanie probiotik, uzivanie vlakniny, dodrziavanie pitneho rezimu, pravidelny pohyb, prechadzky, kazdodenne cvicenie, najlepsie beh. Keby bolo velmi zle, uzit prehanadlo. Odvtedy po problemoch ani stopy. Za pokus by to stalo, ze ked ti uz naozaj nic ine nepomoze, tak mozno prave toto. Apropo, naco by ti lekari radili nieco, co je pre teba dobre? Aby prisli o klienta, o zisky? Takze v praxi to vyzera asi takto: v ramci pudu sebazachovy si pomoz sam. V sukromnom drahom sektore by ti pomohli, ale v lacnom? Zabudni. Tam si z teba budu len blazna robit. Tu marisku uz radsej nie :) trosku zdravisie zit.

Kyfoza

Zapper
Diky za utocny komentar, ale aj taky tu bol treba.
Za prve ak vies citat medzi riadkami, ja som si ani nikdy nemyslel ze mi to sposobuju parazity, je mi jasne ze tento problem urcite nie.

Dalej by si sa mal uvedomit a odpustit so tie vyrazy fetak, trava sa nefetuje ale fajci. Potom nazyvaj fetakov aj ludi co piju kavu, zeleny caj, coca colu atd...
Co sa tyka psichiky viem ze trava ma na nu vpliv, je to jeden z mnohych faktorov ale stale tam zostava aj xy dalsich, nehulil som istu dobu a nepomohlo to. Mam kopu znamych, kamaratov co tiez fajcia a nemaju ziadne tlaky, obtiaze, vedu normalmy zivot. Tak sa tu nehraj na mudreho prosim ta.