Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela

Príspevok v téme: Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza

Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede

Kyfoza

Dik za rady, skusim to chvilu uzivat a potom napisem. Ide tam aj o stazene dychanie, to neviem ci by mohol sposobit zaludok. Inak tie tlaky mam stale, ci na lacny zaludok alebo po jedle. Bol som na hadici minuly rok a nic nezistili, iba helicobacter, ktory je uz prelieceny.
Osobne mam skor pocit ze medzi organmi to tkanivo a svalova hmota mi to robi nie priamo urcity organ, pretoze niekedy mam tlak na pravom rebre, niekedy na lavom a v poslednej dobe hlavne nad zaludkom.

Meteorizmus

Podla mna trpis nadmernou plynnatostou, preto citis tlak a pocujes zvuky v oblasti brucha. Po cviceni sa ti samozrejme ulavi. Skus si kupit simethicon a davaj si 2 tbl 3x denne...za skusku nic nedas

sg

Mne bolest na hrudi presla, ked som si liecila zaludok, skus brat aloe od Forever, hubu caga, morske riasy napr. spirulinu, rastlinne uhlie, vlakninu....

Kyfoza

Ja som sa praveze nikdy nepozoroval, mam hnacky 6 rokov uz, kadejake alergie, kozne vyrazky, nikdy som to vazne neriesil, pretoze sa s tym da ako tak fungovat... ale toto je uplne ine, skoro cely den mam tlak na zaludku a hrudi, z toho sa mi tazko dycha je mi na vracanie. Neda sa s takymito pocitmi na nic sustredit, citat si mozem ale stale mi je pri tom zle. Na psychiatrii mozno skoncim ale pre dementnost a amaterizmus doktorov, nie preto ze mam nieco s hlavou.

Netinka

Skús sa toľko nepozorovať. Odpútaj pozornosť na nejakú činnosť. Čítaj zaujímavé knihy. Aj to pomáha. Keď si nepomôžeš sám tak skôr či neskôr aj tak skončíš na psychiatrii. Ak ti nič nenašli...

Kyfoza

Mozno, no ako mi vysvetlis nekontrolovatelne zvuky v hrdle pod rebrami a v dolnej casti rebier? To tiez pocujem len v hlave?
Skusal som aj lexaurin co je totalny oblbovak hlavy a ten mi takisto nepomohol tak neviem. Mne to pride tak ze ked su podaktori doktori(nie vsetci) a ludia v koncoch a nevedia zistit pricinu tak to hodia na psychiku a je to vybavene. To by som bol tiez super doktor.

Netinka

Treba vyhľadať psychológa alebo psychiatra. Ak sú vyšetrenia v norme, potom ti nič iné neostáva, lebo tie problémy máš v hlave.

Kyfoza

Tak dnes rano som mal taky neskutocny tlak na zaludku, ze som myslel ze ani nedojdem do prace, takisto bolest chrbta a rebier.
Vazne to nemoze sposobovat ta stitna zlaza?