Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela

Príspevok v téme: Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza

Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede

zapper

Kyfoza, pre boha, nechcel som do tejto témy prispievať, lebo tu máš ponúkanú pomoc od idiotov až po sčítaných prispievateľov, no musím...
Ty, že nemáš PARAZITY? Veď by si bez nich umrel! Všetci ich máme, len ich v súvislosti s naším telom nejako nechceme chápať!
Ak už ani nevieš rozoznať pojem PARAZIT, tak zbytočne ti tu budú vypisovať tí ,,SČITANI", lebo máš svoju marišku a tým pádom, je všetko z tvojej strany zlé!
Depresie máš z parazitov, bolesti máš tiež z parazitov, ak ti ich nenašli, nehľadali ich, PARAZIT tiež vylučuje výkaly, ktoré sú toxické, a čo je toxicita, tebe ako huličovi by mal byť tento pojem známy! Ak už niečo vylučujú, musí to z tela von, no v tvojom prípade sa to niekde ukladá, a zbytočne hromadí!!! Trebars aj na neurotransmiteroch, takže zažívaš depky!

Poprosím aj iných prispievateľov, aby nepísali rady pre Kyhoza, lebo on je odsunutý feťák, čo sa nudí!

Česť jeho zhustenosti....

Kyfoza

Peterfk:
Ja ti neviem s tymi parazitmi, mozno ze ich aj mam ale pochybujem ze mi tie primarne tazkosti sposobuju prave oni. To skvrkanie mi pride skor zo svalov, su stuhnute na hrudi aj bruchu, to mi prechadza az do chrbtice, preto som si az donedavna myslel ze je to chrbat. Pozri to by nedavalo zmysel ze po cviceni sa mi to vzdy na par tyzdnov uvolnilo smerom do chrbta, mozes mi povedat aky suvis maju s tymto parazity?

Tak depky mam minimalne 4-5 rokov, mal som ich uz aj pred tymito telesnymi problemami, iba som si to neuvedomoval alebo som to skor nepokladal za dolezite.

Vravim skusim obmedzit hulenie, skusim brat par mesiacov AD chodit na terapie a ak sa mi to do dvoch troch mesiacov nezlepsi, mozem psychiiku vyradit a zaoberat sa dalsimi faktormi ako su napr aj tie parazity.

Mimochodom ako si na 100% isty ze mas parazity, nemas to ako potvrdit, v klude mozes mat aj uplne iny zdravotny problem.

peterfk

Masha - este som zabudol, RTG som skusal, aj x-rays. K vysledku rontgenu som sa ani nedostal, lekarka si ho ani nepozrela. Ta co to robila urobila posudok (ani nevedela, co tam ma hladat), potom jej to poslala na CD s tym ze nic nenasla (ona tam podla mna hladala zapal pluc a take bezne veci)... maju to na haku vravim vam, ta lekarka si to ani nepozrela, parazity ale z x-rays nevidno vacsinou nikdy.
A RTG, nic nenasla, podla mna tam parazity dobre nevidno, mozno keby bol na to niekto specialne skoleny, aby si to tam z nejakych minibotiek a znakov vsimol, ale bezna lekarka to tam vidiet podla mna nebude, lebo to tam bude vidiet velmi tazko. Este aj na MRI nasli parazity niekedy az tak, ze potrebovali vpichnut kontrastnu latku, respektive dostat ju napriklad do zlcovodu, a az potom bolo vidno vnutri tych kanalikov cerva.

peterfk

Kyfoza - ver tomu, ze za tym mozu byt kludne parazity. Nieco som si s tym uz preskakal, a mas to tak isto (tiez som chudy a nemozem pribrat).
Ak mas parazity v tele, a hlavne uz dlhsie, tak vysledkom su vzdy aj psychicke problemy a aj depresie. To preto, ze ti vylucuju toxiny do krvi neustale, 24h denne, a navyse, casto ti mozu aj blokovat nervovu sustavu (hlavne ak ich je viac). Ja uz to mam tak vazne, ze mavam aj problemy s motorikou, so sustredenim (neviem umyvat riady a niektore jednoduche cinnosti mi robia problemy, proste akoby som bol zabrzdeny a ostanem s tanierom v ruke, ze co som s nim chcel), tazko sa popisuju tie stavy, ale vsimol som si ze mam aj horsie vysledky v hrach a to o dost, nez ked to zacalo... bolo by to na dlho. Parazity su aktivne v noci ale to sa mysli tie v crevach. Tie v tele to maju uplne inak. Oni totiz nikam nevyliezaju, ako tie v creve, sa idu vacsinou rozmnozovat, a tak.

Je to tak ako tu pisu, ze normalne zdravotnictvo ti s takymito vecami nepomoze. Ako aj mne, aj mnohym ludom, vysli testy na parazity VZDY negativne, a nakoniec ich mali (po antiparazitalnych kurach sa im zlepsilo, takze to moze nastat len ked ich mali) takze bud to nejak falsuju, alebo to robia proste zle. Ja osobne mam podozrenie, ze to falsuju, tak aby to nezachycovalo parazity dobre, pretoze, ten stav, ze ludia su furt chory a maju depresie, by zdravotnictvu financne dost vyhovoval.
Na stitnu zlazu to nehadz, to sa robi casto, presne aj ja som si myslel, ze to tak mam, kvoli stitnej zlaze, ale nieje to tak.

Co sa tyka skvrkania v hrdle, alebo inych castiach tela, tak ver tomu, ze parazity mozu byt hocikde v tele. Aj v oku. Oni sa proste prekusavaju telom. Vlasovce sa neraz nasli vselikde, v organoch, v srdci, v dutinach v tele... nemysli si, ze nemozu byt v hrdle. Odporucam aby si si precital knizku Dennik poradcu od Blahovej, ona ich vyhanala zapperom aj z takych miest, ako v uchu (vnutri tej dutine), kde samozrejme antihelmetika nezasiahnu.

AMANDAmandy - dakujem za prispevok. Aj z mojej skusenosti je to presne tak ako pises. A staci si napriklad precitat tento clanok, a cloveka az zamrazi, lekarom sa uz neda verit. Presne taky pristup aplikuju, si pre nich nic, a ja napriklad, som to mal tak vazne, ze kludne mozem zomriet, alebo by to riesili az by som odpadol alebo nieco take...
Tak si to precitajte
www.cas.sk

Ja uplne mam pred sebou svoj pripad, ze taky pristup mali aj oni, keby sa mi to zhorsilo a nevedel by som s tym bojovat, ze co mi vlastne je, dopadnem rovnako, kludne by ma nechali zomriet. To som uplne citil, ze som im lahostajny.
Inymi slovami pochopil som, ze som v tom sam, musim sa vyliecit sam proste.

Este jedna vec Kyfoza, daj si pozor, kolko mas penazi a pouzi ich rozumne. Ja som vyplytval vsetky svoje zasoby, lebo nemohol som s tym pracovat uz 4 roky, a nevedel som, co mi je (myslel som ze je konec), takze nakoniec mi nic neostalo a kamosi mi uz nechceli poziciavat alebo len velmi malo a tazko. Ked som konecne zistil, co to je, potreboval by som peniaze na liecbu, alebo na liecitelov, ako tu spominaju , to je vzdy drahe. Lenze ja mam akurat mamu na dochodku ktora mi nic neda, a potom hmotnu nudzu 60 eur, ktoru mi neustale chcu zobrat, lebo podla nich som praceschopny a robim sa ze nepracujem, kedze nemam diagnozu. Takze uplne peklo. To, ze im hovorim, ze ledva chodim, som podvyziveny na kost, ich bohuzial nezaujima, zoberu mi aj hmotnu nudzu. Nemam sa teda ani za co liecit, ani si kupovat drahe veci, ktore pomahaju na parazity, ako oresak cierny, aj klinceky idu dost do penazi. Ale ananas a papaja, to by som jedol denne mat peniaze, to je super na parazity. Takze daj si bacha, aby ta mal niekto zalozit, ked to bude trvat dlhsie, alebo sa ti zhorsi tak, ze nebudes vediet chodit, alebo ani zakladntych cinnosti, ako umyt riady.

Davajte si pozor ludia, dobre vam radim, zdravie mate v rukach vy, na lekarov sa nespoliehajte. Mrtvy uz nemozu hovorit, kolkych tam proste odpalili, alebo im nepomohli, lebo na to kaslali a dotycni zomreli.

Kyfoza

Tak poviem psychiatrovi, ze nie je iste ci je to psychikou, nech mi predpise AD a po par tyzdnoch sa uvidi, ked nebude ani minimalne zlepsenie tak to psychikou nebude.
Na ziadnek psychiatrii sa nenecham skoncit, trpim depresiami nie autismom. Tak co mi ine ostava? Len takymto sposobom vylucovat mozne priciny.

mascha

však si stoj za svojimi symptomami,len ty vieš čo prežívaš, môžeš si spraviť skúšku napr. jesť tekvic.semeno,alebo piť mrkvovú šťavu,alebo aj odvar,keď pocítiš reakciu,tvoje príznaky sú telesné nie psychické, parazitov sa môžeš zbaviť,ale keď sa dostaneš na psychiatriu,to je ako močiar, z ktorého sa aj vďaka húleniu nevytiahneš...

Kyfoza

Nie nebol som, uvedomilsom si ze mi to robi na 95% depresia, ktora pretrvava uz roky, len ja som to neriesil,dalo sa s tym nejako zit, no teraz ked mam somaticke priznaky je nemozne normalne fungovat. Hlavny dovod preco si myslim ze mi to robia depky je ze kratko po prebudeni a v noci pocas spanku nic necitim, tlaky zacnu az ked mi mysel a psychika funguju na plne obratky. Dufam ze miantidepresiva pomozu.
Nie nebol som v pondelok, lebo som si zas zahulil a to nema zmysel ak este fajcim travu. Prave si idem posledny krat zahulit a v pondelok alebo utorok tam idem uz na 100%.

MEDULIENKA7

Kyfoza- ako sa ti darí? Daj si vyšetriť napríklad štítnu žľazu,pišes ,že chudneš,veď aj za tým môžu byť tie parazity.moj brácho mal pásomnice,bol chudý ako lata,a len chudol,napriek tomu že veľa jedol.

mascha

peterfk tebe by možno niečo ukázal rtg snímok,MRI 2x za sebou,to môžu spraviť, len pri akútnych vážnych problémoch, ako to bolo v prípade spomínaného pacienta, ktorému zachránili život
na infekčnom v BB, ak prídeš s parazitmi ťa rovno pošlú na psychiatriu, a tam ti na základe jedného rozhovoru stanovia diagnózu schizofrénia s bludmi