Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
som prekvapená, že ani hpl nie je kompetentné...ja som skončila s odporúčaním parazitologičky na liečbu a infekčné,ktoré mi ju malo poskytnúť žiadalo odo mňa najskôr vyjadrenie psychologa,to im nestačilo tak aj psychiatra, čiže aj u mňa samoliečba...pričom napr. vo vode v Šumiaci našli parazitov a všetci doktori infekciu parazitmi zapierajú, žiaľ spreneverili sa svojmu povolaniu...
MMS aj mňa zachránilo od najhoršieho, mohla by som poskytnúť ale je po záruke, lepšie však považujem aktivovať HCL nie kysl.citronovou.. ináč som vyskúšala všetko možné, a zrejme budem donútená užiť lieky pre zvieratá...
kyfoza,keby som bola bližšie poskytla by som ti pomoc osobne, na internete však nájdeš veľa informácií na túto tému,resp. na českých diskusných forach, mám dojem, že tam to zostalo ticho,neviem či to robí činnosť H.Bláhovej..
peterfk potrebovala by som druhý názor na výsledok MRI
Kyfoza, dopadnes ako ja, som uz 5 rokov nepraceschopny, mne ale nic nenasli lekari, dosli mi vsetky uspory, nemam sa ani ako liecit, ani ked viem co mi je. Su to parazity. U Teba to nemozem povedat naisto, ale tak na 90%. HPL ti nepomoze, na 99% vracaju negativne vysledky. Proste, ich diagnostika nefunguje, nechavaju parazity v ludoch rast, dokonca mam pocit, ze zamerne. Samozrejme oni o nicom nevedia, ani lekari. Ti o parazitoch nevedia nic. Spoliehaju sa na vysledky z niekolkych malych firiem, na celu republiku. Mascha, prepac, teraz to nemozem riesit. Musim sa z toho najprv dostat, je to stale boj o zivot. Nepomoze ti nikto, iba Pan Bozko, tak ako mne. Skusal som desiatky a desiatky ludi, lekarov, katolikov, charitu, urady, nikto... proste nikto nepomoze, dokonca ti ani nikto nebude verit, ze to su parazity, ani keby si to zistil, ze to su parazity, nikto ti to nebude verit. Ak sa z toho dostanem, pomozem ti. Viem za tych 5 rokov vselico... viem, ze sa tychto ludi zbavuju na psychiatrii, casom z toho ale dostavaju aj rakovinu, ci ine problemy, a tam ich odpalia chemoterapiou. Je mi to luto, ale proste ista cast ludi si to odnesie, doslova su odstraneni zo sveta. Ja som prezil iba zazrakom, stale prezivam. Neboj, vyzera, ze sa z toho dostanem, bude to trvat cele mesiace, ale tie hladovky, palina, MMS, a modlenie, dokola, pomaly po mesiacoch sa mi zlepsuje. Telo mam zvnutra uplne znicene. Daj si pozor, aby sa ti to nerozliezlo este viac, oni sa postupne mozu premnozovat po tele, trva to aj roky. Mne sa sialene hybu vnutri oboch noh, az dole do paty, aj v stehnach... kedysi som tam nic take nemal. Musia to byt parazity, nic ine sa nemoze hybat. Na zaciatku sa ale nehybali, to az teraz , ked ich telo zacne likvidovat, zacnu sa presuvat. Dovtedy boli potichu, no uz som mal problemy. Tiez mi odchadzala psychika, koordinacia pohybov, mozu byt rozne problemy, podla toho, ako ti prerusia nervovu sustavu, a ci sa ti dostanu aj do mozgu. Najhorsie je, ze nemam na nic energiu riesit. Ak ta nema kto zalozit, tak skoncis na ulici... verim ze vela ludi takto odislo. A co je najhorsie, uz sa neda byt ani na hmotnej nudzi... 60 euro. Tu sa mi pokusaju zobrat cely cas. Lebo na to potrebujes odpracovat , ale casom mozes byt na tom tak zle, ze neodpracujes. Navyse, na psychiatrii ta uplne odpalia... modli sa uz teraz, mas to velmi podobne ako ja, ja som uz v tom 5 rokov. Najviac ma zranilo, ze ludia mi neveria, a myslia si, ze nechcem pracovat, ze simulujem. To ma doraza najviac. Pritom, pracoval by som rad, tak rad... konecne mal zase na jedlo, ktore si chcem kupit. Prave najviac sa tesim na pracu, az sa z toho dostanem. Oni si ale myslia, ze to zneuzivam, nikto mi nic neda. Uz minule som skusil kolko zabehnem a zabehol som 500m. Ale ine dni som sa ledva drzal na nohach. Predtym som zabehol vzdy aspon tak 2 km (to ked som dlho nic nesportoval) a potom az tak 3-5km, ked som chvilu trenoval. Ale oni si myslia, ze simulujem. Este minule roky som nevedel odbehnut ani 500m. A to mam 35 rokov. Vzdy som rad hraval pozemny hokej, basketbal, rad behal... tak co mi to hovoria. Ze vraj mi nic nieje (podla lekarov). Daj si pozor, budu sa ta snazit odstranit na psychiatrii, ale tam ti nebudu riesit koren problemu. Zacni uz teraz trenovat hladovky, a zozen si MMS, dobre ti hovorim. Lebo lekari ani system ti s tym nepomozu, je to neludske zlo, a maju uplne nahaku. A daj si pozor, ked sa ti zhorsi, tak ako mne minule roky, nebudes schopny ani poriadne komunikovat, a na nic nebudes mat energiu, uplne na nic. Ani oprat si, nic. Ja som uz vyzeral s polovice ako bezdomovec. Ak sa o teba niekto nebude starat, ak nemas starostlivu miluju rodinu a kamosov, co vidia , ze si to nevymyslas, tak ta vsetci opustia, lebo budes "problemovy", to sa stalo mne. A pozicaju ti iba par krat, na to bud pripraveny. Niektori zarabaju 1500 eur, ale nevedia kamosovi dat 10 alebo 20 eur kazdy mesiac, kym sa z toho nedostane. Nikto to nevie urobit. Ja by som z 1500 euroveho platu kamosovi daval nejaku cast, keby som videl, ze ma taketo problemy a neschvalili mu davku. Len ta pripravujem na to, co ta moze cakat, zober to vazne. Ak su to parazity, tak ti dopredu hovorim, ze NIKTO ti s tym nepomoze, budes sa musiet vyliecit sam. A ak nemas peniaze, tak budes v riadnej kasi a bude to boj o zivot, lebo ti ostane len na lacne prostriedky.
Netreba:
Ja som si tiez myslel dlhu dobu ze je to z chrbtice, ale vsetko nasvedcuje tomu ze nie. Bol som na MRI aj RTG chrbtice, neurologicka aj ortoped povedal ze ten nalez by mi nemohol sposobovat tieto problemy. Navyse nepride ti divne ze prvy krat ked som si zacvicil sa to uvolnilo hned no po par mesiacoch ked sa mi to vratilo nepomohlo ani kazdodenne civcenie s vlastnou vahou a rehabilitacia? Skor mam pocit ze cviky to len docasne uvolnili. Navyse tie divne zvuky, skripanie sposobuje chrbtica? Pochybujem. Navyse mam tlak aj v hrdle a tam tie zvuky divne pocujem tiez. To predsa nemoze sposobovat chrbtica. Navyse mi jeden chirurg vravel, ze keby to bol chrbat tak by sa mi to zhorsovalo v urcitych polohach, ja to mam cely den nonstop. Kratko po prebudeni to nemam, zacne to asi tak 20 minut ako sa prebudim zo spanku. Samozrejme lieky na uvolnenie chrbtice ako guajcuran a dorsiflex som skusal a bez efektu.
Píšeš, že sa ti po cvičení zvyklo uľaviť, takže tieto problémy máš s veľkou pravdepodobnosťou z chrbtice. Daj si predpísať lieky na uvoľnenie kostrových svalov, ak sa ti po nich uľaví, budeš vedieť, že ti tie problémy spôsobuje chrbtica. Z cvikov na posilnenie a nápravu svalstva je dobrý SM-systém.
Tak neskoro uz ma vyhodili :(.
Ako sa robia tie odvary? Stavy si robim obcas, to by nebol problem. Som z regionu TN tu nic take nie je, parazity tu zistuju iba zo stolice.
veď ti bolo poradené, využi víkend, keď máš voľno aby si sa vzchopil a udržal v práci, začni si napr.robiť zelené mixy zo šalátov, cibuľové, mrkvové odvary, citrónovú šťavu,atď. to všetko v rámci stravy, tak to nemusí vyjsť draho...
je veľký predpoklad, že sa jedná o parazity, mohla by ti obvodná nechať z odberu krvi zistiť eozinofily, neviem z ktorého regionu si, ale v BA je hpl laboratórium
Ale taketo problemy som nevidel u nikoho ze by mal. Som na vsetko sam. Dnes mi v praci bolo navyse tak zle, tlak na zaludku, vytyckoval som obed a asi ma aj vyhodia z prace, lebo vidia ze som zdravotne mimo. Neviem ako dalej, vo stvrtok idem na endokrinologiu kvoli stitne zlaze, ale neviem ci sa tym nieco zmeni. Uz mi zostava asi len nasetrit peniaze a objednat sa do sukromneho laboratoria, lenze ako nasetrit, ked asi nezvladnem odpracovat osmicku v praci. Cele zle.
nezúfaj, nevzdávaj sa, práveže takéto skúsenosti ťa len posilnia a prevychovajú k vytrvalosti, každú chorobu spôsobujú škodlivé patogény, tak treba začať so správnou výživou, očistou tela, atď, nechaj si poradiť inými, čo mali podobné problémy..
Tak nejaka aktualizacia po mesiaci.
Stav sa vobec nezlepsil tie AD som bral viac ako 3 tyzdne, posledne dni som si zacal vsimat ze neviem zaostrit pohlad, ako keby som nic zaostrene nevidel. Vysadil som to kvoli tomu, samozrejme efekt nemali ziadne, tlaky mam stale, na zaludku na hrudi, skor sa to este zhorsilo. Skusal som aj lexaurin co ej totalny oblbovak mozgu, vela ludom pomohol akutne ked mali tlak na hrudi, no mne vobe, len mi z neho bolo zle. UZ teda vazne neviem, psychika je vylucena co to teda moze byt? Som jak mrzak, musim robbit ako zdravy clovek, nezvladam to prepustaju ma z prace kvoli slabej vykonnosti. Co mam robit dalej? Mne sa vsetky moznosti vycerpali, este skusim ist na tu biorezonanciu a dat si do poriadku stitnu zlazu, inak z fakt neviem. Rozmyslam nad najhorsim, ze ukoncim svoje posobenie v tomto pekle, ktore posledny rok prezivam.
Ak by ste mali este nejaku radu, napiste, no myslim ze tento problem je nemozne vyriesit.
Bol som u toho psychiatra, napisal mi diagnozou F 32.2. Chcem sa spytat da sa vybavit invalidny na tuto diagnozu?
Psychiater na stastie mi prisiel v pohode, povedal som mu aj ze fajcim travu a nic na to nepovedal, predpisal mi nejake najlahsie AD francuzske, ani neviem ako sa volaju, 3x za den si ich mam davat. Vravel som mu ze si davam aj pauzu s travou, o 2-3 mesiace sa uvidi ci mi to pomoze, ale skor mam pocit ze nie.