Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
peterfk - nanovo prosím o odpoveď, kam chceš poslať na posúdenie tie nálezy MR, neviem či chceš ostať v anonymite, rada by som sa o tom porozprávala
peterfk - chápem...A zdieľam s tebou,mne sa tá suma za vyšetrenie tiez zdala veľká,zvažovala som či toľko dám,no prevážilo to,že lekár je fakt odborník,a vravím si::,aspoň nejdeš k nijakému šarlatanovi.,hocikto dnes môže kúpiť prístroj,zaškoli sa,že bude robiť biorezonanciu..a brat zato peniaze..No takýmto moc nedôverujem .,nemôžu mať ani nemajú tolko skusenosti,a vedomosti ako lekár odborník,takže už keď som nemohla ćakat.,obetovala som na vyšetrenie svoje akože úspory.Nedalo sa inak.,. čo už.,ako sa hovorí ,že zdravie máme len jedno..
Peterfk....držím ti palce,,zdieľam názor,tiež si asi nabral dosť skúseností
Kyfoza- chápem,,všetko dnes niečo stojí.No ak stratí človek zdravie,už mu ho žiadne peniaze sveta nevrátia.Je to smutné,celé naše zdravotníctvo.,nič pre nás pozitívne nerobia,keď máme vážny problem.,a pritom celý zivot všetci platíme zdravím.poistenie.
Už raz to niekto tu veľmi dobre napísal : že celý systém zdravotníctva je nastavený tak,aby oligarchovia zo zdravotných poisťovní si prišli na svoje a mohli mať plné vrecká.Oni nás nechcú zdravých,,my všetci sa im hodíme ako obete,,vyciciavaju z nas peniaze celý život.
Spomeňte si,keď sme boli malé decká,a boli sme chorí,tak u lekára sme dostali lieky na recept za 1 korunu .,lieky ( ktoré pomohli),!!!!a k tomu sme dostali za pár halierov vitamíny a vyliečili sme sa tak či tak.
A teraz?Trh presýtený liecivami a z toho 80% neucinnymi,často zistíte ,že za preparáty z lekárne ste vyhodili kopu peňazí,lebo vám nezabrali,ani nijak nepomohli,že ,škoda vyhodených peňazí. Len obyčajná chrípka vyjde človeka 15-20 e necháte v !ekarni..Je mi v dnešnej dobe ľúto diabetikov.,inzulín je veľmi drahý,na pomer k našim platom.
Toľko len na zamyslenie nad tým,ako nás dnes liečia.- nijak.
Kyfoza-,veď si vyhľadaj vyšetrenia biorezonanciou robia na celom Slovensku ,niektoré ambulancie od 20 e.,treba sa informovať.Myslim,že Trenčín,Piestany- pozri si.
Kycera
Prosim ta nehraj sa tu na mudru, zmienovat sa mu o tom neebudem, len aby som mu nahral do jeho karat? Ja si tam idem predisat AD nic ine ma nezaujima, po par mesiacoch zistim ci to bolo tym. Pervitin som mal 2x v zivote, takze som ho nebral :)... a to ze hulim? A co, v dnesnej dobe to fajci kazdy druhy clovek co poznam a nikto nema take tazkosti ake popisujem ja.
AMANDAmandy
Pojdem ked si nasporim nejake peniaze, co bude v tomto stave tiez tazke, momentalne nemam nic navyse.
peterfk
Radsej nieco ako nerobit nic, mne vsetky napady a moznosti riesenia dosli.
AMANDA- diky za prispevok. Ja som nasiel o nom tento clanok (o tom Pravdovi ktoreho si spominala)
www.pluska.sk
skusim ho kontaktovat, no problem je, ze nejakych 50 eur, co byva cena na tychto biorezonanciach urcite nenaskrabem, mozno tak 10-20 maximalne. Ja vlastne nemam odkial ziskat peniaze, lebo som na hmotnej nudze, bol som aj na PN (ta mi uz skoncila), a kolko dostavam 60 eur, plus nieco mi hodi otec, ale je na dochodku, maximalne tak 20 eur mi da. Z 80 eur na mesiac vyzit, vies ako... (keby som mal aspon preukaz tazko zdravotne postihnuteho, ktory si myslim ze mi pravom prinalezi, aspon cestovanie 25 eur mesacne by som mal zadarmo ale takto, uz len ked zaplatim elektricenku, vies kolko mi ostava) Aj tak mu skusim napisat, ze co by mi doporucoval, diky za svoje skusenosti.
Kyfoza - podla mna robis blbost. Psychika je vzdy len dosledok, liecit psychiku chemickymi liekmi, je blbost, cela psychiatria je podla mna nevedomost klasickej mediciny. Je to tak, ako pisala medulienka, ze lekari sa tam zbavuju ludi, ktorym nevedia pomoct a chodia od vysetrenia k vysetreniu. To hustenie zo strany blizkych poznam, oni nikdy nepriznaju parazity, uz len preto, ze u lekara sa prakticky nedaju najst. Je to tak... vzdy ta budu odsudzovat, povazovat za hypochondera, psycho - maniaka, atd... najlahsie je takeho cloveka umlcat na psychiatrii.
Kyfoza-o tom vyšetrení som už písala......,vráť sa o pár príspevkov späť.Jasné je,že klasický lekár ti nepomôže.,to som i ja zažila to lietanie od jedného k druhému,a výsledky neukázali nič,a pritom sa mi stav zhoršoval z týždňa na týždeň.,až ma dali ležať do nem.,no ani po hospitalizácii na infekcnom sa mi nepolepsilo.,ako si lekári mysleli,tá ich liečba ATB nezabrala.Paraziti totiž nereagujú na nijaké z týchto liečiv.,dokonca majú radi kyslé prostredie v žalúdku,zabalené,plne toxinov.Mne sa len zhoršilo,kým mi došlo,že mám parazity,,.Bolo to tak zlé somnou,že som sama hľadala lekára ktory robí diagnostiku.
Vieš,skúsiť môžeš vylučovacou metódu,,no psychiatra?Podľa mňa ti nepomôže.,iba ak ti predpíše AD.a to ta myslíš vylieči?
Veď ti tu píšu skúsenosti aj rady,,tak si to ber k srdcu,,zdravie niečo stojí,no pokým budeš stáť na mieste a premýšľať,k akému lekárovi ísť.......nikam ta to neposunie, si len uškodiš,ja som sa poradila s jedným lekárom u nás,a odporučil mi vyšetrenie biorezonanciou.,Sama som hľadala ,na nete je toho veľa,no netreba aj vedieť,a pýtať sa na skúsenosti iných,ja som si našla na nete pracoviská biorezonancie,,to,ktoré sa mi zdalo dôveryhodné,( vyšetrenie robí lekár parazitov,mikrobiológie) tak,zavolala som im,a išla som .A neľutujem.pomohlo mi to.,Moje problémy spôsobovali paraziti,nečudo,že mi bolo na skapanie.,pretože paraziti vylučujú toxíny,,a telo plné toxínov treba očistiť,takže mi na vyšetrení poradili aj čo mám užívať,úprava stravy robí divy,postupne sa telo zbavuje jedov.
Tak ti tu písali aj iní,že úprava stravy pomáha veľmi,nepríde to zo dňa na deň,ale musíš mať pevnú vôľu.
Pozri,ono je to tak,obyčajní lekári nemajú spôsob ako skutocne diagnostikovať prítomnosť parazitov v tele.
Nato sú tu tieto pracoviská biorezonancie.,tak treba obetovať trocha času,a na nete si nájdi vyšetrenie biorezonancie komhelp,buď Diacom ., Zapper ,alebo sa rozhodni podľa toho,kde najbližšie máš takéto pracovisko.Ja som bola u PhDr.M.Pravda.Osvedcil sa mi aj pomohol.Odporucam ti....prečítaj si tu na fóre príspevok Zapper .(Nájdeš ho v kategórii choroby všeobecne)
Psychiatrovi NEZABUDNI povedať, že húliš trávu a bral alebo berieš pervitín!!!
Lion4552 : U koho sa mam pytat na to vysetrenie boreliozy? Neviem ale ci tie moje priznaky s tym suvisia, nemavam ani zvysenu teplotu.
MEDULIENKA7 : Toto som istu dobru vravel stale pred rodicmi, doktormi lenn som bol za blazna, co si vymysla. Tak uz to ani nehovorim, vies ako ta to strasne vycerpa za ten rok a pol nestulaych kazdodennych tlakov? Ja uz nevladzem vobec sa branit ani argumentovat, aj tak sa to tymto stylom nikam nepohlo.
AMANDAmandy : Ale na ake vysetrenia pre boha? Ved som vsade bol, dobre viem ze mi aj tak nic nezistia, vsetky vysetrenia uz prebehli alebo aspon vacsina. Ak mas napad, ktore este nie tak mi ho povedz a pojdem tam.
Dnes idem k psychiatrovi, poviem mu o vsetkom, poviem mu ze skusim par mesacnu liecbu AD, ak to nezaberie tak tam uz nebdem jednoducho chodit, a bude mi jedno ak mi daju nalepku blazna alebo co, mam slobodnu volu. Tym aspon vylucim psychiku a ukazem vsetkym mudrym co ma k nemu posielali ze to tym nebude. Iny napad nemam, lepsie ako stale vyplakavat na fore a nic nerobit, stale ma to bude tlacit, to same neodidie.
Pre autora témy: načo čakáš,že si už nešiel na vyšetrenie?Nechápem tvoje odkladanie,zvlášť keď teda máš problémy stále.Dobre si prečítaj ,čo píše peterfk .,lebo píše rozumne.,a vie,čo píše.
Len ty to neberieš vážne,,,,nuž......Čo s tebou?Tak navštív teda psychiatra,ako ti radí múdra WHISPER,veď ona je jedna z tých,čo by napchali ľudí s antidepresivami.,a tie urobia z teba ešte viac chorého,a závislého,ale tvoje bolesti a ťažkosti ti ostanú,lebo sa neodstráni príčina.Toť...Môj názor,kyfoza.
Dobrý príspevok od Medulienky ,tiež mi stojí rozum nadtym,čo tu popísala WHISPER-klobuk dole !!!,robíš ozaj dobrú reklamu zdravotníctvu.neviem v akej nemocnici robíš,no Boh nás chráň tam sa dostať. ! :-((((
Takisto sa prikláňam k tomu,že kyfoza moze mat parazitárne ochorenie,alebo ochorenie iného rázu,žaludok?Cronhova choroba,môže to byť aj infekcia ,no skoro ma vystrelo,čo tu píše
WHISPER- "to si zabila "to nemôžeš myslieť vážne,že nie?Radiť človeku s takýmito ťažkosťami aby navštívil psychiatra !???? Stojí mi rozum,čo mu radíš.A to si aká sestra?to potom nič sa diviť nad tým,že to v našom zdravotníctve vyzerá tak,ako to vyzerá.,ze s čimsi nevedia rady ,posunú na psychiatriu.,všetka česť,naši lekári a sestry sú ústretoví,a vzdelaní.,tak,že vážne chorého liečia AD,až sa ukáže,že mal inú chorobu..Je neskoro pomoci,a človek zúfalý zomrie,bez toho,že by vedel,na akú chorobu trpi.
WHISPER.....Bez urážky,si nevzdelaná sestra týmto smerom...keď nemas vedomosti ako iní tu ,a tí niesú ani zdrav.sestry,,ani doktormi.,no nik z prispievateľov tu neradi Kyfóze ísť na psychinu .
Inak,moja teta je zdravot..sestra roky,no keď som jej dala prečítať tvoj príspevok,mala dosť.,a krútila nadtym hlavou,čo ty píšeš.dobrá reklama toho,ako to vyzerá v našich nemocniciach na oddeleniach.
,WHISPER:::::odporúčam ti prečítať na nete článok život v nás,a zožen si lekársku knihu o parazit.ochoreniach,a diagnostike od Ing. Hana Bláhová/ Rndr.A.TOTKOVÁ,na fakulte sme ju povinne prečítali všetci,keď si teda sestra s dlhoročnou.praxou,ako tvrdíš,tak mala by si ju poznať,keď nie,doplň si vedomosti..JOJ.!!!!!