Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela

Príspevok v téme: Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza

Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede

panda1

Skuste si pozrieť info o scd diete, je to velmi ozdravna dieta. Ja s nou akurat zacinam. Nasla som o nej info a vysvetlenia na uzdravtesejidlem.cz

peterfk

Este si pozri tento clanok
www.aktuality.sk

nedavno som cital o tom, ze niektori lekari poukazali na to, ze rakovinu prostaty diagnostikuju len 1 z 5 pacientov, uz 4 z 5 to zistia prilis neskoro. Taka je realita. Pritom, samotni lekar, co to hovoril, povedal, ze keby bola snaha mediciny, tak sa da odhalit tak 4 z 5 pripadov uz ovela skor. Diagnostika v medicine je vsetko. Urcit spravnu diagnozu. Bez toho, je pacient v boji o zivot sam. A neraz ho aj nespravnou diagnozou zabiju, alebo znicia. Treba si dat velky pozor.

peterfk

Kaido - predpokladam, ze si kyfoza.

Som rad, ze sa prebudzas z naivneho sna, z ktoreho ja som sa uz prebudil tiez, a to o diagnostike chorob. Podla mna, tato schopnost mediciny, vyrazne klesa, a pritom, technika napreduje, cize opak by mal byt pravdou. Iba sa o tom mlci, medicina vlastne pravdu ututlava. Realita je ina. V skutocnosti, ked ti chorobu alebo ochorenie nediagnostikuju, tak riskujes, ze zomries, respektive budes mat dozivotne nasledky, navyse, nedostanes ziadne davky, ani pomoc od statu, oficialne si nepracujuci. Nedostanes ani oznacenie tazko zdravotne postihnuty, hoci nim si. Cize ti zruinuju zivot. Dalsia vec je, ze ludia slepo veria lekarom, co sa stalo mne. ANi rodina, ani okolie, ani priatelia, mi neverili, co sa mi stalo, a co za horor prezivam v tele, vobec to neriesia. Nepomohli mi, ani financne, ani psychicky, praveze ma odsudili. Odsudili ma za lenivca, ktory nepracuje, a tak sa ku mne aj spravali. Bali sa mi verit, lebo v rukach som nemal ziadne tlacivo, ze som chory, ze by som si to vymyslal. Zdrahali sa mi pozicat peniaze, vzdy ma to stalo obrovske mnozstvo energie, vyzobrat i male drobne (napriklad na klinceky).
Teraz mi uz zobrali aj hmotnu nudzu, takze cestujem na cierno. Ja Ta varujem, aby si to zobral vazne. Dostavam sa z toho len vdaka hladovkam. Ak ti mozem poradit, nauc sa hladovat, je to najvacsia ochrana zdravia, pri tychto lekaroch, pri tejto medicine, pri tomto state, a ludoch, co su "akoze priatelia". Ziadna podpora, nulove emocie.

Ja mam za sebou dalsie 2 mesacne peklo, to co citim v tele je horor. Nech im akokolvek vysvetlujem, ako mi to rozoziera telo, vzdy si to len vypocuju jednym uchom dnu, druhym von, a nesnazia sa nijak pomoct. Boja sa uverit, boja sa, kedze nemam ziaden dokaz, ze by som si to vymyslal a oni by sa nachytali. Takze nedoveruju. Tak je.
Ak ti lekari nediagnostikuju chorobu, a prestanes byt praceschopny, priprav sa, ze si to musis doliecit sam. Ak ti dojdu peniaze, skoncis kludne na ulici. Stalo sa to vela ludom, nezvladli to, zacali slopat, na ulici zamrzli. Daj si pozor, je to velka iluzia, ze je to "moderna" spolocnost, nieje to tak. Je to demonicka spolocnost, zatial najhorsia z najhorsich, aka tu bola, ktora ide navyse znicit celu planetu, a nenechat nic pre dalsie generacie. Ak jednu spolocnost posle pan Bozko do zatratenia, tak je to tato, ver tomu. Ja by som Ti aj rad kazal o Bohu, ako ma zachranil v tejto chorobe, ale nechcem tu robit kazne, ale obrat sa k Bohu, ak mozes. Uz teraz vidim, kolka bije, ako to citam po Tebe, zacina to nevinne, ale postupne ako to pojde, ak Ta to znici este viac, ze Ti zacne odchadzat psychika, ako mne, a mentalne schopnosti, tak si v cudu. Ak ti rodina a priatelia spravia to co mne, ze maju nahaku, tak to zacne byt krkolomne, a iba hladovky a modlitby Ti pomozu, tak ako mne. Ak sa z toho dostanem, tak je to v prvom rade, vdaka tymto veciam, pomohlo aj MMS, ktore je prakticky zadarmo. Vsetko ostatne ide do penazi. Ak prides o peniaze, si v cudu, uz len ak Boh Ta zachrani.

Slovenska medicina, ci platena, ci verejna, je jedna velka potapajuca sa lod, kde ju nic nedrzi, mladi su absolutne neschopni, a stara generacia lekarov, co este coto vie, je nevrla, znicena, uz to nebere tak dosledne ako kedysi. Treba dat vsetko do prevencie, aby si neochorel. To MMS pomaha, ale nieje to kluc ku zdraviu. Je to ale velmi dobra pomocka, ktora moze zachranovat zivot. Mna akotak davala dokopy, aby som ostal fungovat. Na porazenie parazitov to ale nestaci, taku skusenost malo aj viac ludi. Vie Ta to ale udrzat pri zivote, by som povedal, aby si nezomrel.

Najhorsie je, ze to musis udrzat v tajnosti. Len co sa lekar, alebo "priemerny" clovek dopocuje, ze beres MMS, okamzite to hodi na MMS, ze tie problemy co mas, ti sposobuje MMS. To sa mi stalo niekolko krat, pritom im nejde vysvetlit, ze tie problemy som mal uz predcim som bral MMS. Ludska hlupost je astronomicka.

Hlavne mi povedz, ake mas financne rezervy. Od toho neskutocne vela zavisi, aj ked to nevyzera. Akonahle Ti dojdu peniaze, a si tazko zdravotne postihnuty a nemas o tom doklad, priprav sa o boj o zivot, a mozno az boj o to, aby si neskoncil na ulici. Len Ti hovorim dopredu ako to je. Keby som mal napriklad 5000 eur v rezerve, tak som mozno uz z toho vonku, lebo viem ako by som sa liecil, ale nemozem si to dovolit. Cestovat musim teraz na cierno, lebo mi odnali hmotnu nudzu, lebo som nevladal odpracovat aktivacne prace. Na nic nemam energiu. Este to Ta varujem, ze postupne ako to pojde, a nebudes to liecit, moze Ti to ako mne zasiahnut nervovu sustavu, ja som skoncil skoro ako krypel, IQ mi kleslo snad o polovicu, obrazne povedane. Mam problemy aj s banalnymi ulohami. Takyto text som este tak rok-dva dozadu ani nevedel zbuchat. Nejde to ani popisat. Ak Ti to zasiahne nervovu sustavu, co veci, co nicia telo potichu zakerne mozu, tak si v keli. O mna sa nezaujala ani rodina, nic nevedia. Niekolko krat som uz lezal tak, ze som myslel, ci vobec rano este budem vediet vstat z postele. Nic ich nezaujima. Iba ich svet, oni. Nic ine.

Len Ti chcem povedat, aby si si dal pozor na slovenskych lekarov. Este ti poviem, co spravila lekarka mne naposledy. Mal som pocit, ze mam nedostatok vitaminu D, lebo to ma aj vela ludi, ale pri parazitalnom ochoreni je to velke minus, lebo to znizuje imunitu. Keby si vedel ako to dopadlo. Vitamin D som mal v hlbokom deficite. Vsetko som si musel zistit, nastudovat. Mam o tom aj doklad, keby chcel niekto vediet. Lekarka nespravila nic. Tie testy som si vyziadal sam, a musel som ju do toho presviedcagt, atmosfera bola samozrejme akoze "co zase vymysla ten hypochonder". Potom som sa jej opytal na vysledky, iba odvrkla..."vsetko mate v poriadku". Tie testy som si vyziadal, ze ich chcem vidiet na vlastne oci. No a skoro ma prekotilo, vitamin D v hlbokom deficite. Vedla mala este tabulky, ze nedostatocne je 20-30, a nad 30 je v poriadku. Ja som mal 15. Ona ze to nieje az take strasne (pre lekarov je strasne, ked mas 10 alebo 8)... podla novych studii, vsetko pod 30 znizuje imunitu, dokonca je to aj za rakovinou. Oni su ale 100 rokov za opicami samozrejme. Potom sa vyhovorila, ze tu hodnotu jej nezvyraznili. Jezis... ved som jej povedal, ze cele tie krvne testy si robim kvoli vitaminu D, nic ostatne z tych 50 poloziek ma nezaujimalo. Ona sa na ten vitamin D ani nepozrela!!!. Potom, sa ani nijako neospravedlnila, ked som to tam nasiel, nepriznala si chybu. Vsetko hodila akoze na to, akoze vitaminy nezvyraznuju ani ked su mimo rozmedzia. Ale vrchol bol, ze ani ked som to odhalil ja, tak neprejavila ziaden zaujem pomoct mi, priznat si chybu. Proste mlcala... ziadne doporucenia, ze musite si ho kupit, brat ho tak a tak, hlavne teraz cez zimu. Proste ma nahaku, ze mam nieco, co mi nici telo zvnutra, a znizena imunita je este pohorsujuci faktor. Taki su lekari. A vynimku nepoznam. Ak existuju, musi ich byt strasne malo, lebo nieco som si uz z lekarmi preskakal. Podla mna tie vynimky opustili modernu medicinu. Lebo nemoze pomoct ludom, ked si uctuje v sukromnej ambulancii 150 eur za vysetrenie. To nieje ludove. Ak chce pomoct ludom, musi to robit za almuznu, aby si to vobec mohli dovolit. Ved prave ti chori nemaju casto peniaze, tak ako ja.

Kaido

...lenze to nejde bez toho aby som nezistil konecne co mam za chorobu. Nieco s mozgom? To snad nie, to by som mal aj ine priznaky ako bolest hlavy nie?

Kaido

Ja len potrebujem zistit pricinu, diagnozu mojich dlho trvajucich problemov. A to je velky problem u slovenskych doktorov. Dalej by som si zariadil liecbu podla seba, le

viktoriabb

Kaido to je nieco s mozgom byt tebou kupim si mms kvapky a robim si kupele v co najteplejsej vode pol hodinu presne podla protokolu klasicky lekari ta nikdy nedaju doporiadku to je len tlmenie priznakov a nie odstranenie priciny!!!

Kaido

No hrozne daco, okrem spominanych problemov mi zacal dalsi, ako keby toho nebolo malo. Tento priznak som spociatku vobec neriesil, myslel som ze po case zmizne no uz trva aj 4 mesiace a je to stale horsie. Ani neviem presne popisat co to je, je to akoby som nevedel zaostrit pohlad, nemyslim ze to ma nieco so zrakom ten je nastastie dobry, ide skor o taky pocit zamyslenosti, ako ked sa pozerate na urcity bod no ked rozmyslate nad niecim tak ho nevnimate ani okolie. Problem je ze ja tento problem mam aj ked nie som zamysleny, ako keby ine vnimanie reality. Niekedy to zmizne na pol dna inokedy to mam skoro cely den. Ja ux vazne neviem co sa to so mnou deje. Stale pribudaju nove priznaky...

nika82

Kaido platim 50eur, ale niekto hovoril, ze novi pacienti platia 150e, lebo ich ma uz tak vela, ze nestiha. ale najlepsie je si tam zavolat, na nete maju stranku. neviem ake mas dalsie priznaky a ci to moze byt ono.

na parazity som brala kuru od JUKL. bol tam klincek, artemisia, orech. ja som to brala preventivne iba, neviem ci som mala parazitov.
to, ze parazitov by zistili zo stolice nie je pravda- jednak paraziti mozu byt rozlezene aj v inych organoch, nielen v crevach a tiez museli by sledovat stolicu niekolkokrat denne a viac po sebe oducich dni. je mala pravedpodobnost ze akurat v tej jednej vzroke stolice sa nieco vyluci. zavisi aj v akom stadiu sa prave parazity nachadzaju.

Kaido

nika82
Ako zistit tu infekciu? Nevies kolko stoji to vysetrenie u tej Durkovskej? Tak to ma sklamalo ze aj v procare nie su profesionali, potom uz vazne na svk nie je institucia na ktoru by som sa mohol obratit a ktora by mi pomohla.

Peterfk
Som rad ze este zijes, myslel som ze ked si tu tak dlho nebol sa ti nieco stalo. Drz sa a skus si nastavit hladovku aj na viac dni, je to najlepsi a najlacnejsi sposob ako sa zbavit tej pliagy.
Tu aspon vidite ako su slovenski doktori a zdravotnictvo k nicomu, je tu tolko prikladov a ludia ako kabel, WHISPER tu budu utocit na chudakov ludi, co uz su aj tak zniceni z tych nezistenych diagnoz a posielat k psychiatorvi, to je chore, mali by ste sa nad tym zamysliet a zvazit, co by ste robili ak by ste boli na nasej strane, si to ani neviete predstavit, co prezivame.