Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Peterfk, na stranke www.komhelp . sk mas vysetrenie na EAV Salvia za 20 E, alebo na Diacome za 25 E a budes vediet aspon diagnozu.
Ahoj, mam nieco podobne. Tiez mi to nici telo zvnutra, a pomaly odchadzam, chradnem. Rovnaka skusenost ako ty, Pomoc zo strany mediciny nulova. Kedze mi nic nediagnostikovali, a uz vyse 4 rokov nevladzem pracovat, prakticky nic, nedali mi ani davky, tak som skoncil na mizine v podstate, nakoniec som zistil, ze u mna su to premnozene parazity, ale tak vazne, ze ich mam doslova vyplnene telo zvnutra. Nemam si to ani za co liecit.
Takze sa to snazim vyhladovat, plus nejake klinceky, MMS. Prejavy su tiez, zvuky, pohyby, vrtenie sa, tlaky, podla toho, kde to mam ako premnozene. V nohach je to dost zle. Obcas mam aj slabe prudenie krvi, je ich tam tolko ze mi blokuju privod krvi. Dost sa bojim o svoj zivot. Uplne sucitim s tvojim prispevkom, trpim denne uz roky.
Ta neochota zo strany mediciny, ma uplne dorazila. Nehovorim, ze v tvojom pripade to budu tiez parazity, ale mozu to byt. Bojim sa, ze skoncim ako invalid, ale nic sa s tym neda robit, za tie roky som uz vyskusal vselico.
Cize v 21 storoci, sa mozes liecit hladovkami. Ano je to mozne. Moja osobna skusenost, ako aj niektorych dalsich ludi. To povinne zdravotnictvo na slovensku, je na velmi velmi biednej urovni. Ak ti ostali nejake peniaze, radim ti, skusit si zaplatit poriadnych lekarov, a co najskor dostan diagnozu. Dostanes potom davky, invaliditu, atd, peniaze sa ti vratia. Nedopadni ako ja, ja som to odhalil prilis neskoro, kolka bije, ked mi dosli vsetky peniaze. Nedostanes sa z toho uz potom, a ak sa ta neume rodic na dochodku alebo niekto, tak prijdes aj o byt a skoncis na ulici. Verim, ze vela ludi takto skoncilo na ulici, a neraz si zobrali aj zivot. Zvysok skonci postupne na psychiatrii, zcvokne z toho. Prajem ti pevne nervy a vela sa modli. Posty a modlitby, to su nasa jedina nadej, nic ine neostava.
Podla mna ti ine nezostava, len nasetrit peniaze a sup do niektoreho zo sukromnych zdravotnickych centier, na poriadnu velku prehliadku, plus povedat tam o vsetkom, co ta trapi. Napriklad do Procare. Sice ta to bude stat kopu prachov a na prehliadku budes asi aj pol roka musiet cakat, ale aspon zdravotny problem sa ti odhali a snad aj vyriesi, budes vediet, na com si.