Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
čo sa týka parazitov, infekcia nimi sa bude objavovať častejšie, na nem. TV som videla prípady na pohotovosti: améby, život ohrozujúce /po kúpaní sa v jazere/, na chudnutie tabletky s pásomnicou /neurologické problémy v hlave/
aj za intoleranciou lepku sú parazity, tá žltá hnačka, únava, tomu napovedá, a tiež, že ti nič nezistili
peterfk pošli mi SMS na tel.č.0911216542
tlak moze byt reflux zlce, mas starosti s travenim, vysad lepok a mliecne, ale natvrdo...ked sa ti polepsi, tak vies, kde je chyba
Tak za kym mam ist kde som este nebol? Prosim poradte
Bol minuly rok a nic sa nezistilo, akurat helicobacter ktory je uz prelieceny, aj CT brucha mi robili a tiez nic, gilbertov syndrom mi tiez zistili ale to s tymto nesuvisi... okrem problemov co som napisal ma trapia uz asi 5 rokov zlte hnacky, resp taka kasovita stolica, vzdy rano, casto krat aj viac krat za den, a chronicka unava, stale som unaveny, aj ked dlho spim.
Kyfoza, bol si teda vyšetrený u gastroenterológa? Ak nie, pýtaj sa tam.
Mascha:
Neviem ale ze by mi pomohli cviky uvolnit ten tlak ked su to paraziti. A preco to pri spani a kratko po prebudeni necitim? To mi moc na parazitov nesedi, ale tak po tom vsetkom co som si presiel a nic mi nezistili je uz vsetko mozne.
Netreba:
Praveze nic take zvlastne, akoze ten tlak tak nenapdne prichadzal, citil som ze mam tiaz na hrudi obcas, potom to uz bolo stale, na zaciatku mi pomohli 5 min cvikov uplne jednoduchych, uvolnilo sa to aj na pol roka, no potom to znova doslo, tlak na hrudi a uz aj na zaludku, opat cviky nejake a uvolnilo sa mi to tak na mesiac, a tak dokola stale, no postupom casu uz tie tlaky vobec nesli uvlonlit, este pomahali vela klikov ked som si spravil, no momentalne su cviky bez efektu. Tlak mam na zaludku aj v hrdle, divne prelievanie, chrcanie na hrudi a pod rebrami a v hrdle.
Prosim vas co by to mohlo byt? Neda sa stym stale fungovat.
Mascha- posles mi tu MRI? Dala by si nejako sukromny kontakt? (kludne si vytvor aj novu e-mail adresu).
Čo sa zmenilo v tvojom živote, keď ti tie problémy začali? Ako sa stravuješ? Aké vyšetrenia máš za sebou? Gastroskopia, kolonoskopia, nič z toho?