Zdravim,
Uz som sem raz pisal, myslel som ze problem je od chrbtice, no na mri mi zistili iba hypekyfozu a naznacenu s skoliozu.
Problem je v dolnej casti rebier a hornej casti brucha. Citim tam silne tlaky, takisto divne zvuky idu stadial ako keby tam bolo malo priestoru, tazko sa mi dycha a na hrudi ma tiez tlaci, ked mi to tlaci na zaludok, je mi na vracanie. Kedze sa chrbtica vylucila, co by to mohlo byt? Zaujimave je ze pred rokom mi trochu pomahali cviky uvolbit ten utlak ale vzdy len na par tyzdnov. Vzdy sa to vratilo znovu a znovu a momentalne ma to tlaci stale a cviky su uplne bez ucinku. Prosim vas uz neviem co mam robit na ake vysetrenie mam ist? Citim ako sa to kazdym dnom zhorsuje a realne mi odchadza fyzicke telo. Je zapadna medicina vazne tak k nicomu ze sa neviem dopracovat aspon k diagnoze?
Dakujem za odpovede
Nikto mi nevie pomoct, postupna degeneracia tela
Kyfoza, tak to mi je ľúto. Rada by som ti poradila, ale... my tu nie sme lekári... ja poznám ľudí, ktorí mali nepríjemné pocity na hrudi a lekári im povedali, že je to kvôli chrbtici. Vyskúšal si aj nejakú akupunktúru, tradičnú čínsku medicínu a pod.? Topiaci sa aj slamky chytá... možno by to pomohlo, ktovie. Ak máš problémy s dýchaním... možno by nebolo odveci zájsť aj za pneumológom (ak si u neho ešte nebol)... viac ma už fakt nenapadá.
Stanka122:
Ja som nikdy ziadne mms nebral, to si asi myslela uzivatela peterfk
L93:
Ano povedal mi to doktor dokonca sukromny ortoped, neurologicka aj chirurg. Mna chrbat ani neboli, skor mi vystreluje taka elektrizujuca bolwst do chrbta. Mam kamosa ktory ma 2x vacsiu hyperkyfozu ako ja a nepocituje ani slabu bolest alebi tlak. A co tie zvuky chrcania a vzduchu ktore mam v hrdle, pod rebrami a v celej hornej polovici? To je chrbtica? Tazko.
Tak ja uz vazne neviem som v koncoch na dne bez prace, penazi a v podstate aj bez blizkeho cloveka co by ma pochopil. Do par mesiacov bud skoncim na ulici alebo skapem. Uz ani na toto foeum sa mi neoplati chodit, aj tak sa nikdy nic nedozviem.
A to ti doktor povedal, že chrbtica je vylúčená? To by som sa pozrela na toho doktora...
Ak máš hyperkyfózu a skoliózu, vôbec by som sa nečudovala, ak by si mal tie nepríjemné pocity práve kvôli chrbtici. Chrbticu v poriadku nemáš: ,,Hyperkyfóza je deformita, která se projevuje převážně v oblasti hrudní páteře a je vlastně vystupňovanou kyfózou hrudní páteře.´´ Čiže ak máš chrbticu zdeformovanú aj na tých miestach, kde ťa to bolí/tlačí, je dosť možné, že je to práve kvôli hyperkyfóze...
OSPRAVEDLNUJEM SA AUTOROVI TEMY, ŽE SOM HO PREMENOVALA :-) SAMOZREJME SOM MALA NA MYSLI MENO KYFOZA. SORRY
Peterfk, prosím ťa a tá MMS ti nepomohla? Mám kolegyňu, ktorá sa nám strácala doslova pred očami. Keby to nevidím na vlastné oči, tak snáď ani neuverím...A začala navštevovať akéhosi pána (nebudem ho nazývať liečiteľom, lebo neviem, čo je princípom jeho práce) a tiež kolegyni dal MMS a samozrejme kopec ďalších preparátov.
Dokonca mí vravela, že videla ako sa jej hýbu pod kožou, ako sa premiestňovali.
Podstatné ale čo chcem povedať je, že táto jej liečba u pána trvá asi rok a baba sa cíti lepšie, naozaj, vidíme sa v práci denne, videli sme ako upadá a akurát prišla o kopec peňazí, všetky vyšetrenia negat. a teraz sa pozbierala, už nemaródi, je veselšia atď. Ale viem, že zmenila stravu, filtruje si vodu..
MMS ti nepomohla teda? Ona mi ju tiež odporúčala..
Mascha, pytala si sa, ze komu by som to poslal. Mam odlozenych par liniek, na odbornikov, co som ponachadzal pri diskusiach, forach a vyhladavani informacii o parazitoch. Tam by som to riesil, ze by som ich postupne poprosil o pomoc, v skratke im popisal o co ide. A ze ci by vedeli zohnat niekoho, kto vie citat z MRI a najst tam pripadne parazitozu. Dolezite je, aby to bolo v zahranici, lebo na slovensku to riesit nebudem, tu som videl velmi nizku uroven lekarov a zdravotnictva,, navyse uplne negativnych nevrlych ludi, a amaterov, co dokopy nic nevedeli. V zahranici su aj milsi ludia, aj to vsetko beru vaznejsie. Slovensko a cesko su proste burani, bohuzial
Napriklad tuto som nasiel, mozno by pomohla.
www.imperial.ac.uk
Potom este doktorov, co citaju z MRI, v USA, atd... hlavne byvaju milsi a komunikativnejsi. Bohuzial, vyzera, ze kym sa dostanem k MRI, tak bud zomriem, alebo budem uz zdravy.
Mascha, nebol som tu par dni. Diky za kontakt, ozvem sa.
Kyfoza, z mojej osobnej skusenosti, parazity mozu zit aj roky, na nejakom mieste, aby si o nich vedel. Mne sa zacali hybat, tak ze som ich ucitil, az ked som ich zacal likvidovat. Hlavne MMSkom... Teda zacali si asi prestavavat kolonie. Teraz sa uz hybu celkom zretelne, a su doslova vsade, v nohach, stehnach, chrbte, bojim sa, ze to vystreluje aj do hlavy, ze mozu byt uz aj v mozgu. Preto maju pacienti s parazitmi casto aj neurologicke problemy, depresie, atd... ja sa realne bojim o zivot, lebo za 5 rokov mi nikto nepomohol, ani ma nebral nejako vazne, a bolo mi jasne, ze telo mi uplne zlyhava ze nieco je so mnou strasne zle. Teraz to citim aj fyzicky...
Cize nemusis ich citit, mozu tam len byt a vysavat ziviny. Cele roky.
A lekari ti ich neodhalia, to je moja osobna skusenost (ani nebudu mat zaujem). A gastroenterolog uz vobec nie. Bohuzial, to je realita, keby som sa z toho dostal, tak zacnem nejako okolo tohto riesit, ale bez tej MRI sa nepohneme dalej. Potrebujeme to odhalit na niekom cez MRI, a ukazat, ze testy vyjdu negativne... nikto mi nepomohol dostat sa na MRI, cele roky, ludia su sebci... myslia len na seba, a na svoje biedne zivoty, a potom zomieraju na hrozne choroby, potom uz placu, ale kolko obetovali, aby sa nieco pohlo dalej? Nulu. toto by moholo aj tisickom inych ludi, keby to tam bolo vidno.
sabadiagnotika vylučovacou metodou...terapia aj na
domacaliecba.sk