Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?
panna po 40-tke, takmer pred 50
Fantazy,
ja nikoho nehladam a ani neocakavam. Len pisem, ze aksi mylis, ze muza budes chciet len vyciciavat a budes mat len same naroky a ziadna pomoc z tvojej strany, ci v domacnosti, ci s detmi, alebo ziveni rodiny, tak necakaj, ze to s tebou niekto vydrzi. To uz potom muz nepotrebuje mat dieta, ked ma zivit a starat sa o teba a to dieta si ty.
A zase si sa netrafil svojim obmedzenym myslenim :)
Hovor si, co chces, ale ked ocakavas, ze zena z materskej 200, ci 500 euro a muz s platom povedzme 1000 euro, muz viac nez polovicu dna v praci, zena na materskej s viac casu, nebude nikdy vin-vin starostlivost a financovanie.
Ty zrejme najdes zenu, ktora bude mat vysoku matersku, lebo vela zaabala a bude vacsinu tahat sama. Drzim ti palce, ale ziadna rozumna zena by do toho nesla.
No a dalsi dovod preco si zeni nevedia najst partnera je ten, ze ked muz nerobi presne to ,co chcu a nehovori to cochcu tak je podla nich obmedzeny.
Hlavny problem diskusii na tomto fore je, ze ludia tu vzdy tlacia iba extremy. Ale vacsina z nas zije niekde v strede a niekde v strede je aj pravda.
:)) bohuzial, ale absolutne si sa netrafil. Obchodne centra neznasam a nakupovanie handier tiez ;)
S tebou nema zmysel, lebo si strasne obmedzeny.
Fantazy
Viem, ze pre teba je asi pohodlne, ak ti niekto dava peniaze a ty sa flakas cele dni po obchodných centrach kupujes handri popiijas kavu
Alebo kupujes kozmetiku.Ak sa ale zena nevie postarat sama o seba, tak sa nebude vediiet ani postarat o deti a uz vôbec nie ich vychovavat k praci a sebestacnosti.Kedysi zeny pracovali ovela viac a ulohy boli rovnomerne rozdelene, takze ci muz ci zena sa dokazali o deti postarat.Ale dnes su ovela lenivsie a hlavne narocnejsie.V tom by som asi hladal aj dovod preco su niektore v hladani partnera neuspesne aj ked si myslia, ze su pritazlive az neodolatelne
Nefilozofuj a neprekrucaj slova, lebo je to to iste.
Nemam rada filozofov, ale realistov.
A ty svojim popieranim penazi, realista nie si.
Nebudem, lebo viem, ze daju. Mozes ist kamkolvek a cestovat nalahko, lebo vsetko potrebne si mas za co kupit. To je sloboda.