Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

panna po 40-tke, takmer pred 50

Príspevok v téme: panna po 40-tke, takmer pred 50
kamilasor

Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?

oktobrova

urcite to nemen nasilu, jak je, tak je
skoda, ze byvas na dedine, v meste je vacsia anonymita
zijes pre seba, ked ti to vyhovuje, tak si z toho nic nerob, co kto hovori, nieco hovorit musia,
lepsie takto ako keby si mala ozrana muza

kiddo

Zmen zivotny styl. V prvom rade sa osamostatni! Tym sa mnohe pre teba vyriesi. Nemas ziadne zavazky, tak energiu investuj do toho, aby si si zariadila zivot po novom. A po svojom! Ostatne sa da do pohybu. Ale najskor sa rozhyb ty.

Yuo

Ako vidim dopadnem rovnako. Ale mna to uz ani netrapi. Inac vlastne este nie si na tom az tak zle ja som citala o 100 rocnej panne. A taka sympaticka ciperna babka to bola alebo je este :D

VVTI

"Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi."

Tak potom je ti tak treba a prajem ti nech sa o teba nikdy nikto nezaujíma !!

maj sa pekne... vlastne nie... ahoj....