Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

panna po 40-tke, takmer pred 50

Príspevok v téme: panna po 40-tke, takmer pred 50
kamilasor

Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?

lLily

hildahil, k podstate sa to predpokldam nema sancu vratit skor, nez sa vrati kamilasor a urcite veci neozrejmi. Dovtedy to tu uz bude zit vlastnym zivotom jak ostatne v kazdej inej teme.

grckagrc

Pytal som sa, co robis v domacnosti ty, ked chces od zeny, aby financovala polovicu, som zvedavy, ci aj robis v domacnosti polovicu toho, co zena.

Hej, poznam a vidim aj ja take zeny. To neznamena, ze vsetky su take, alebo je taka Fantasyi.

trimko

Grckagrc,

nechapem kde beries tu istotu, ze si starsi ako ja, alebo ze si toho viac zazil, alebo si nejak mudrejsi ako hocikto na tomto fore. A uz vôbec si nie som isty, ze poznas zeny. Zajdi si niekedy do mesta cez den a uvidis, ako sa vacsina zien stara o domacnost a deti. Za deti sa skryvaju vacsinou len preto,aby ziskali prospech pre seb.Ich vychova a a ani muz ich viac=menej nezaujima. Obaja su len akymsi nastrojom na ziskanie prijmu.

fikus paprikus

Tento prispevok je vymysleny...
Pises ako 20cka a nie stara trieda. A ak nahodou vymysleny nie je, co neverim, ale povedzme...a pises ako 20.nicka a aj tak vyzeras, tak nevidim ziadny problem :D

grckagrc

Trimko, no daj, co take robis v domacnosti. To som teda mega zvedavy :-)

PO32 mudro pises, vidno, ze si uz chlap, ako aj ja :-) ,co si v zivote uz cosi odskakal a dospel k rozumnym nazorom a ucte k zene.
Nie ako tieto sebecke a chamtive ucha, co netusia o com je zivot a dokaze si huby o zenu obtierat. By som ti to zoci voci hned vysvetlil.

Fakt si neviem predstavit, ked ja zarobim 3 litre mesacne a zena 700 ako financujeme na polovicu :-) si riadny trubiroh, lebo ona da cely zarobok a mne ostane kvantum. Ze ty si uboziak, ktory nevie zarobit peniaze a cicia zenu, mi je jasne. Kvoli takym ako ty mam taky nick. To bolo pre vytrimovaneho.

Mesačný princ

Každá z vás má určitým spôsobom pravdu. No každý človek je odlišný a tá pravda sa nedá všeobecne aplikovať na každého

PO32

Muž a žena sú dve rozdielne pohlavia, navzájom sa od seba líšia. A to napriek snahám porovnávať ich výkony v tých istých činnostiach. Muž nikdy nedokáže to isté čo žena a platí to aj naopak. Od prírody sú fyzicky aj psychicky inak vybavení. A priznajme si, že snahy niektorých žien vyrovnať sa mužom v istých typicky mužských profesiách alebo koníčkoch majú korene v pretrvávajúcej diskriminácii žien. Miesto toho, aby spoločnosť využívala odlišné schopnosti oboch pohlaví, tak vyžaduje aby ženy vo fyzicky náročných povolaniach podávali rovnaké výkony ako muži a muži aby zastupovali ženy napr. na materských dovolenkách a pod. To je absolútna ignorácia prírody, ktorá mala s oboma pohlaviami celkom iný zámer. Ale človek sa stále usiluje všetko "vylepšovať", dokonca si trúfa aj na prírodu. Môžeme sa potom čudovať, keď chlap žiada od ženy rovnaký finančný vklad do domácnosti a žena od muža odchod na materskú dovolenku samozrejme s kompletným domácim servisom? Nebolo by pre oboch prospešnejšie, keby sa každý realizoval v tom, čo mu je vlastné a čo dokáže najlepšie? A ak ako muž zarobím viac ako moja manželka a vyskúšal som si, že ona sa zase v domácnosti vyčerpá viac ako ja v práci (pričom za to nedostane žiadny plat) prečo by som jej nemal zaplatiť upratovačku a ak treba aj opatrovateľku? Mám ju predsa rád a nechcem aby sa zničila. Alebo si niekto myslí, že žena je perpetum mobile a beží na vzduch?

trimko

grckagrc, po32,

je pravda, ze ak vo vasom ponimani je zena stroj na robenie deti a zienka domaca, tak u vas moze fungovat akysi stredoveky model domacnosti. Ja a moji znami si vacsinou povinnosti v starostlivosti o deti a domacnost , ako aj zabezpecovanie rodiny delia medzi sebou.

grckagrc

Pekny prispevok PO32. Konecne nejaky muz pochopil o com tu Fantasyi cely cas, a podotykam k teme, pisala a snazila sa vysvetlit, preco si autorka temy, ale aj ine zeny, hladaju schopneho muza, ktory sa dokaze o rodinu postarat a zabezpecit ju. Pretoze to prave suvisi s takou situaciou ako je materska.
Je nonsens, aby nejaky chlap ocakaval, ze sa zenska dokaze postarat o seba, deti, domacnost a este aj financovat bud vsetko sama, alebo rovnocenne, prave v takejto situacii.
Ako Fantasyi spravne podotka je to mimo realitu. Taky chlap by si to mal sam vyskusat, aby vedel o co go. A nie tu este urazat zeny, ktora trafila do cierneho.