Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

panna po 40-tke, takmer pred 50

Príspevok v téme: panna po 40-tke, takmer pred 50
kamilasor

Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?

a_dr1a

BJ. Nie kazdeho cloveka k sebe cirkev prijme. Poznam jedneho muza, ktory velmi tuzil a chcel byt mnichom. Ale neprijali ho) Ja som tiez chcela ist za mnisku a vraj na to nie som stvorena, zeby som im tam este vzburu puc revoluciu sposobila :D a to mi povedala vlastna teta, ktora tam prezila cely zivot)) asi malo poslucham)

JAsomTAKAista

Ahoj, ja mam 28 flintu som hodila do zita asi pred 3 rokmi. Kedze som panna, bez vztahu doterajsieho, tak si vravim, ze ked ma nikto nechcel v mladu a peknu, tak ma duplom nebude nikto chciet staru a skaredu. Tak som sa zacala sustredit na vzdelavanie / karieru, konicky atd. Pretoze, ak budem sama musim si na vsetko nasporit sama (pocnuc spominanym byvanim). Proste niektori ludia sa narodia na to, aby boli sami. Ked zalozim klub starych mladencov poslem ti pozvanku :) byeeee

Tysi

BJ to je sice pekne co si napisal/a, mohla by to byt jedna z moznosti na riesenie jej situacie, lenze co ak vobec nie je veriaca a nema k takym veciam vztah.V tom pripade je uplne zbytocne jej nieco take radit.

Tysi

BM to je sice pekne co si napisal/a, mohla by to byt jedna z moznosti na riesenie jej situacie, lenze co ak vobec nie je veriaca a nema k takym veciam vztah.V tom pripade je uplne zbytocnre jej nieco take radid.

BJ

Je mi luto, ale toto ked napise nejaka zena, tak asi by lepsie bolo, keby isla za mnisku, a pomahala ludom, a stala sa svatou. Vela zien, panien, takto prezilo zivot, a co ze nikdy nemali sex. Prezili krasny zivot. Tam by si mala aj vlastne byvanie, a nevysela by si na rodicoch, nikto by ta neodsudzoval, naopak, chvalili by ta.

tamarakur

Stale sa stazujes na ostatnych,na rodinu,na chudakov na zoznamkach..pripadas mi ako psychicky slaba osoba.A ty si co ked v tolkych rokov mas to co mas? Ze musis byvat s rodinou.Skus sa v prvom rade zamerat na SEBA a nie na to co ti ostatny tla ia do hlavy.Si velmi lahko ovplivnitelna ale povedz si NIE,ja nie som taka slaba ako mi hovorite a skus zmenit svoje spravanie a povahu,mozno preto sa chlapi nechytaju..

trimko

Grcko,

ano, vy ste taky nezlomny parik prijeb.ncov co sa tu odbavuje na druhych.Teda ak nie ste jeden clovek lebo tazko uverit ze by sa az dvaja taky nasli.
Zdalo sa mi ze viacery maju na teba a fantazy vinvin taky zdravy nazor.