Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?
panna po 40-tke, takmer pred 50
A ked zena potrebuje pomoct tak muza vyciciava?
Mozno keby si nebol zahladeny sam do seba, bol by si schopny to vidiet aj z druhej strany.
O com to tu tocis? Ona predsa nie je na materskej. Materska moze byt kludne aj 500-600 Euro, ak dobre zarabala. Preco by mala stracat prijem? Ano o tom je spoluzitie. Ze nie vyciciavat muza za kazdu cenu, ale aj mu niekedy pomoct ked to potrebuje.
A spolocne ich aj zabezpecovat. Zena na materskej straca svoj prijem kvoli dietatu a z 200 euro ho a seba nezabezpeci.
No a to si kde zobrala, ze muz ma zabezpecit zenu? Ak ma muz zabezpecit zenu, tak to potom nie je zena, ale nesebestacne decko. Maju sa spolocne starat o deti.
kamilasor. Nemas moznost sa odstahovat niekde inde? Lebo ja mam pocit, ze tebe stav bez partnera az tak prilis neprekaza, ako akor spravanie a rypanie tvojej rodiny do teba. Rodicia a k tomu este aj babka. No na neevy. Proste keby boli ticho, nerypali a nevsimali si ta, ty by si ziadny problem vlastne ani nemala.
Mozno si najst podnajom, ci pracu aj s ubytovanim.
V mojom rodisku je dost nehnutelnosti neobyvanych prazdnych, lebo vlastnici ziju inde a domy su prazdne. Nepredali ich ale niektori ich takto aspon prenajimaju. Dom je tym padom obyvany vykurovany vetrany a maju aj peniaze z prenajmu. Mozno niekde na dedine by to vyslo ako daky byt v meste. Zas ty si zvyknuta na zivot v dome tak vies co to obnasa.
Proste vyries si byvanie. Mozno az vtedy vasi zistia co v tebe mali a o koho prisli. Lebo sestra z usa tazko moze chodit kazdu chvilu domov asi aj ako brat, tak mohli byt radi ze si s nimi aspon ty
Co moze ponuknut muz zene, ak ju nedokaze zabezpecit?
Zena ma muzovi ponuknut vsetko, iba vtedy je hodna? Co teda ponuka dnesny muz? Peniaze nie, sex nie, zavazok nie. Co potom? Preco by zena mala muza chciet a starat sa o neho? Co ponuka on?
Myslim, ze si velmi staromodna ak si myslis ze zenu by mal zabezpecovat muz. Zeny dnes maju ovela viac moznosti zamestnat sa v uradoch bankach obchodoch firmách... Problem moze byt prave v tom, ze sa prilis precenujes a asi nemas velmi co muzom ponuknut-
Chceš vztah?
ja ta zbavim toho bremena a odpanim ta :P :D :)
v com sa teda tvoje naroky a priority lisia od ich? ty si predtym (poslednych 10-20 rokov) nechcela rodinu alebo si bola v nejakom nedoriesenom vztahu na dialku?