Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?
panna po 40-tke, takmer pred 50
A neviem, co tu stale trepes o tom, ze nejake zeny, alebo ja, ocakavame, ze im ty budes davat peniaze, len tak :)) Nie si ty Majto z temy vedla, ktoremu to urobila zena? Lebo mas uplne zastrety rozum. Nikto tu nic take nepise a ani od teba nechce. Tak sa laskavo upokoj.
Je vela zien na materskej, ktore by to bez podpory partnera nedali. Stat zvysil matersku o 10 euro. To je neskutocny vysmech. Za to, co kupis decku? Sa cuduju, ze sa zeny nehrnu do rodenia deti. Vlastnemu decku nechcem vysvetlovat, ze nemoze to, alebo ono, lebo na to nemam. Clovek sa uskromni, ale pre decko chces viac.
Tak neviem kto je tu chamtivy na peniaze, ked nie si ochotny podporovat svoju zenu, ktora ti porodi dieta a stara sa ti on, kym jej stat za to da, len minimum.
Tvoji rodicia urobili vo vychove niekde chybu, ked z teba vychovali neskutocneho sebca, ktory si viac vazi peniaze, ako vlastnu krv a milujucu zenu, ktora ti da potomka.
Vlastne tebe ho ziadna neda, lebo ziadna zena nepojde do toho s muzom, ktory od nej ocakava, ze bude na vsetko sama, ci na starostlivost, ci na financovanie. Otec nie je ten, kto splodi, ale ten, ktory vychova. Nastastie je vela muzov, ktori maju ine hodnoty ako ty.
aj tuto
bacha na podvodnikov
Netusim odkial sem tie diskutujuce vypustili ci zo stepi,alebo jaskine.Zena ma podla zakona aj podlacirkvi rovnaku povinost starat sa o muza aj o deti ako muz. Ci vam vela rozprávok o nejakých po.ebany princeznách pustali, alebo kto vam to do hlav take bludy natiskal.
A ja mám dojem, že by ste sa mali prestať hádať o niečom, o čom ani nemá význam diskutovať a tobôž nie v tejto téme.
Každý má iný názor a preto nie je tento svet fádny :)
Ja by som niekoho, kto si myslí o ľuďoch, ktorí nemajú nič, že sú chudáci nechcel nič. Ale to som ja :)
Možno preto je zakladateľka stále panna - nič v zlom.
Ak si teda chamtiva len na peniaze, ako pises, tak tie sa davaju alebo by sa mali davat len za pracu., nie za to ze ty si myslis ze by ti ich niekto mal len tak davat. Tvoji rodicia asi niekde urobili poriadnu chybu vo vychove. Hadam sa este spamatas dievca.
100 % suhlas s Fantasyi, ja by som to lepsie nenapisala.. len sa cudujem, ze tu ma trpezlivost vysvetlovat takymto ludom, ktori aj tak vsetko prekrutia...
Na to ludia vymysleli alkohol a drogy nie? Ci?
Ach boze,
ty si tak obmedzeny az to boli. A to som kde pisala??? Nikto nepise, ze muz ma tahat uplne vsetko. Tak sa ukludni, prerataj si svoje peniazky, ktorych sa nechces vzdat a o ktore sa tak bojis a daj mi uz pokoj s tymito tvojimi kravinami.