Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

panna po 40-tke, takmer pred 50

Príspevok v téme: panna po 40-tke, takmer pred 50
kamilasor

Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?

grckagrc

Trimko ty si riadne mudry :-DDD
Toto je tvoj problem, ze si myslis, ze vsetko vies. Pozries na zenu a uz je leniva a chce ta vyviciavat. Pozries na mna cez pismena a uz som zena :-DD
Ty si riadny magor. Robis si unahlene zavery, vymyslas si a to vies hov...

Autorka temy. Trimko je exemplarny priklad magora. Nechci chlapa za kazdu cenu. Radsej bud sama ako s niecim takym.

lLily

celusi, vyzera to, ze vymysleny je, ale tak to je 80 percent z tychto tem, takze nevadi, bo filozofovat sa da takmer na vsetko a tato tema zrejme uz vycerpala v tomto smere svoje moznosti, preto sa tym uz ani nikto nezaobera

trimko

grckagrc,

fantazy a ty budete asi jedna a ta ista osoba. Chapem to tak ye kazdy nazor co ti nevyhovuje alebo sa ti nepaci je sovinisticky.

celusi

Zober to ako vyhodu možno by sa niekomu pačilo,takých je malo.

už tu bolo všeličo popisané.
Nevieme či ten príspevok nie je náhodou vymyslený

grckagrc

Myslel som si. Nerobis doma ani ho...
:-)
Jedine, co vies je mat plnu hubu sovinistickych reci a urazok voci zenam.

trimko

grckagrc,

ved som len dufal, ze schopny sa docitat, ze je to u nas rozdelene zhruba na polovicu. Ci ti mam vysvetlovat ,co je to starostlivost o deti, domacnost a financie?

Co ti ta uzasna Fantasy zamavala suskou pred ksichtom, ze si taky uneseny z nej?

Ano dnesna realita je na psychiatra. Staci ked si precitas co sem napisali niektore zabezpeceniachtive princezne.

Mesačný princ

Dnes mi kamarát povedal, že sa s jeho bratom ,,rozišla,, frajerka. Napísala mu smsku citujem ,,nemáš auto, peniaze a vlastné bývanie, tak páľ do ....,,

Pre toto mám radšej zvieratká, ako ľudí

grckagrc

Asi nevies citat. Fantasyi nic take nepisala. Pisala o tom, ze zena na materskej nie je schopna platit polovicu. A ja s nou suhlasim. To, co dnes davaju za matersku je zobracenka.
Vsetci normalni to tam vidia, iba ty vidis vsade a za vsetkym zlatokopky, ktore su lenive a chcu ta cicat. A to je chlapce na psychiatra. Aby si tu urazal jednu rozumnu babu, ktora pise uplne nieco ine z coho ju ty obvinujes. Zrejme trpis bludmi.

To si si iba ty vymyslel a doplnil.

Stale si neodpovedal, co robis v domacnosti ty.
Nevies odpovedat na jednoduchu otazku?

trimko

A kde si nasiel, ze ocakavam, ze zena ma platit polovicu? Bavili sme sa o zabezpeceni. To nie je len financne zabezpecenie, ale aj starostlivost o deti a domacnost. Fantasy,chcela aby to vsetko robil muz a ona vylihovala dakde asi na plazi

Ja mam totiz pocit, ze takých zien je dnes vacssina. eviem preco.