Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

panna po 40-tke, takmer pred 50

Príspevok v téme: panna po 40-tke, takmer pred 50
kamilasor

Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?

Fantasyi

Grcik dik ;)

Trimko, ale uz prestan boze. Vsetkych otravujes svojou ubohou existenciou. Tvoje vymysly nikoho nezaujimaju. A grcko nema deti, zatial. A zenu ma skvelu.

Prd makovy o nas vies.

trimko

Grcko, musi byt teda riadny primitiv a hulvat, ked cele dni vysedava na fore s internetovymi chudinkami a zenu necha doma lopotiti s detmi a starat sa o domacnost..Okrem toho za kazdym nikom vidi jednu osobu.

smolinkaa22

grcka grc, máš síce naozaj zaujímavý nick, ale čo sa týka tvojich príspevkov, rada ťa čítam, lebo vyzeráš, že máš naozaj múdre, inteligentné a sem tam aj gentlemanské názory :) v závislosti od témy.. je milé, že sa tu nás žien niekedy niekto aj zastane :) súhlasím s adriou, ktorú mimochodom tiež vďaka jej názorom veľmi uznávam.. a takých neprajníkov ako je trimko a jemu podobných si nevšímaj, závidia alebo si potrebujú vybíjať svoje komplexy na ľuďoch, ktorých nevidia a ktorých nepoznajú, lebo na iných by si netrúfli.. načo si kaziť pekný deň zbytočnými hádkami a emočnými výlevmi.. radšej sa na seba usmiať, vymeniť si rozumný názor a ideme ďalej.. to je omnoho lepšie :) peace..

Mesačný princ

Ja len premýšľam koľko musia ľudia vynaložiť energie na to, aby na seba takto útočili...? Keby radšej robili niečo užitočné!

DETSKÁ LOGIKA

Chlapcek nastúpil do autobusu a sadol si vedľa muza, ktory cital knihu a
vsimol si, ze muz mal golier naopak. Maly chlapec sa spytal, preco má
golier dozadu. Muz, ktorý bol kňazom, odpovedal:
- "Ja som otcom."
Chlapcek odpovedal:
- "Moj otec nenosi golier naopak."
Knaz zdvihol pohlad od svojej knihy a odpovedal:
- "Ja som otcom mnohych...."
Chlapec znovu:
- "Moj otec má 4 chlapcov, 4 dievcatá a dvoch vnukov a nenosi golier takto!"
Knaz uz netrpezlivo odvrkol:
- "Ja som ale otcom stoviek," a vrátil sa k citaniu svojej knihy.
Maly chlapec chvílu sedel ticho, a potom sa naklonil a povedal:
- "Mozno by ste mali pouzívať kondom a dat si nohavice naopak namiesto
goliera... !"

grckagrc

Trimko naco menis nicky? :-D
Som sam sebe panom, takze ano, mam v praci zo seba radost. Mas velky dar. Vidis cez pismena dokonca pohlavie cloveka, jeho celu osobnost, zivot.
Ocenil by som ta, keby si videl pravdu, nerobil unahlene usudky, nenadaval zenam a nedegradoval ich na handry. Zmier sa s tym, ze si nic.
Je to nazor adr1a. Tak ho respektuj.

Milam30

Nehnevajte sa, ale ak grcko má inteligentné príspevky tak ja som pápež. Vyjadruje sa ako hulvat, osočuje a tvári sa pri tom ako vyrovnaný človek. Ak je chlap ( o čom veľmi pochybujem, už som tu odhalil jeden nick čo sa zo ženy stal muž) tak sa divím že má čas hneď odpovedať na každý príspevok tak do 10-15 minút, to musia mať v práci z neho radosť. Čakám skorú odozvu grcko.