Som nestastna, som smutna. Nikto o mna nejavi zaujem. Mam 47, onedlho 48 rokov a nikdy som nemala vztah ani sex, nemam teda ani rodinu zalozenu. Stare skeble z dediny sa mi smeju, ze som stara dievka. Rovnakemu odsudzovaniu celim aj zo strany rodicov a starej matky, s ktorymi musim zit pod jednou strechou, kedze nemam na vlastne byvanie. Moje kamaratky maju davno svoje rodiny - manzelov, deti, vnucata, len ja som ostala na ocot. Neviem,co mam robit. Ma zoznamkach sa mi ozyvaju len uchylaci alebo chudaci bez penazi. Neviem, ako sa s tym vysporiadat. Mam sa s tym zmierit ? Ma to niekto podobne ? Chcem od zivota tak vela ?
panna po 40-tke, takmer pred 50
grckagrc, pisal si nazory k teme a boli velmi inteligentne a fajn. Si mudry chalan, tak aj sam na tomto priklade teraz musis vidiet, ze neustale reagovanie na blbca nema nikdy konca a mudrejsi predsa ustupi) mudry chape, ze nad blbcom nikdy nevyhra a skoda tvojej energie a casu....
:-DDD ty si riadny kreten, co opakujes to, co som ti pisal ja?
Ja som tu uz davno pisal, ze som v dlhorocnom a spokojnom vztahu. Takze trapko ja tu ziadnu nebalim, chodim sa sem odventilovat. Ale co to vlastne tebe vysvetlujem. Neboj, zufale forove chudinky su iba tvoje. Hoci pri tebe skoncia ako sluzky, lebo doma nerobis nic a este budu musiet aj vsetko platit. To su tvoje vyrovnane vztahy so zenami? :-DDD boze vacsieho blbca som este nezazil.
Pozri grcko,
tvoje trapne pokusy tu nrjaku zbalit na silne a ochranarske reci si tu uz asi vsimol uplne kazdy. Takto asi len tazko uspejes. Tym ze tu grckas a osocujes ludi, ktorých ani nepoznas to nezakryjes.
Iste pochopis,ked uz s tebou nebudem viac stracat cas.
Iste Trimko, zas si vymyslas. To je tiez choroba, ked vidis veci, ktore nie su.
Si frajer co? Keby som ta stretol tak ani nemuknes. Uz by som ti davno tu papulu zavrel.
A nauc sa spravne pisat nicky, ani to nedokazes. Jasne :-D o takeho magora zeny ani nezakopnu. Uz si prestan vymyslat veci, ktore nie su a vyhladaj odbornu pomoc. Skore uzdravenie chudacik.
Grcac,,
si sa tu ale rozbehol. Ti zena doma nedala.?Alebo ani ziadnu nemas a ziadna ta ani nechce tak tu grckas na kazdeho? Ja mam so zenami rovnocenny vyrovnany a harmonicky vztah. Iny si ani neviem predstavit.
akože pekne sa to tu pomenilo :D
Rozoznat to podla nazorov a vztahu k peniazom. Keby si tu stale nevypisoval mozno by si nejake aj zarobil, ale je lahsie urazat a obvinovat zeny, ze chcu mat z teba prijem :-D zarabam dost a ani jedna zo mna nechcela mat prijem. Ty zarobis par stoviek a tak strasne sa o ne trasies, ze je to na smiech. Ty sa hlavne vygrckaj sam zo seba. Poskrabok a hanba muzskeho rodu. To ti mamenka nabulikali, ze zeny su satani, ktore ta budu chciet vyuzit a obrat o tych par sestakov? :-D zalez do svojej diery a hon si sulina svojimi drobnymi. Zenam daj pokoj a nekaz tu vzduch. Uz na teba fakt nemienim minat viac casu, lebo pre mna su cas peniaze. Fantasyi mi za to vsak stala.
Grcko,
ty si vykas? Takych, co sa tu po forach hraju na zazobanych hrdinov tu hockto nagrcka za plne vedro. V skutocnosti to byva tak, ze to su obycajne najvacsi chudaci a uchylaci,
Pozri, cela debata sa tu strhla kvoli tomu, co napisala autorka a to, ze sa jej ozyvaju chudaci bez penazi. Ti chudaci tu hned zagagali ako trafena hus :-D
Uz sme s tebou chudacik stracali dost casu.
Grcko,
ano, radsej si berte dogrckaneho debilka, co zaraba 3 litre (piva). :-))))