majto
Co dalej?
Mňa tak napadlo Majto....možno si to tu aj písal, ale nechce sa mi hľadať...aký vzťah ste mali pred tou smskou? Všetko klapalo ako hodinky, komunikovali ste spolu, trávili ste spolu čas, atď?
majto si teda mysli, ze to poslala ona sama a ona si mysli, ze to poslala nejaka ina zena? najhorsie su domnieky
tak ja neviem, ale ak sa toto neobjasnilo....ako nehovorim, mozno by ten vztah siel dolu vodou aj bez toho, tazko povedat
lLily
Ja neverim,ze tu sms niekto poslal.Som si ista,ze si to poslala sama.
To nejde tak dlho verit jednej sms ak vidim,ze chlap sa chova normalne,snazi sa,vysvetluje.
Ja to chapem
Tu ide len o to...co dalej...
Budujete,staviate,makate,snazite sa dat vsetkym vsetko,date zo seba vsetko,presne ako tu,byvas v jednej izbicke,kym doma su v prepychu,zarabas a prudes domov a uz ta nic netesi,zacnes sa bat,co bude dalej,ako to zvladnes,uz nebude to,co bolo.Co ak mas este pockat,urobil si vsetko preto,aby bolo dobre?Kedy vies,kedy je to vsetko,ci sa neda este viac?Tie problemy okolo vysporiadania,makas a zrazu o to prides...to su ale len materialne hodnoty.Nic z toho ta netesi.Nie je nad pokoj v rodine,ked dojdes domov,caka ta večera,lahnes do postele,robite si plan co na dalsi den,kam na dovolenku,zrazu je vsetko prec.Co mam este urobiť?Co ak robim nie o zle ja?Tie vycitky,tisice otazok...Treba len zacat.Vsetko pojde samo potom.Tazsie,ale pojde.A neskor si clovek povie...naco som cakal tak dlho?Roky mi utekali.Ved som nebol na zahodenie.Mozno tam bola niekde ta,co bola tiez sama,ktora by vedela so mnou sa tesit,smiat,dat si dobru veceru,ist spolu na vylet...Su to len papiere.Ale byt s niekym,kto na mna nema pekne slovo,kto tam sice je,ale nie je...
Pride ten den,ked posledna kvapka padne a ty si povies...No,od dnes zacnem inak.Mam len jeden zivot a chcem sa z neho tesit,chcem ho zit,nie prezivat.
ale ta dovera bola narusena tou SMS, ktora sa nikdy neobjasnila, ak spravne citam....takze nedorozumenie
to fakt sa dvaja ludia, co sa lubia nechaju rozdelit nejakym pakom, ktory chcel nahlodat ich vztah?
suhlasim s tebou, tiez mam pocit, ze ta istota, to presvedcenie tam nejako chyba.
no ked majto tvrdi, ze."Je mi to jedno, nie je to jedno. Naozaj neviem. Ako hovoris, ze si zazil nieco podobne,tak asi vies co sa vo mne odohrava. Je to naozaj tazke a dochadzaju mi na tento boj sily."
asi zas tak pevne rozhodnuty neni, jedine ze by eliminoval veci, ktore mu bud brania v tom, aby spolu boli alebo v tom, aby od seba odisli
bojovat za komunikaciu s manzelkou, ktora mu robi prieky? ustupovat sa vecne neda a kompromisy velmi neuznavam, hlavne ked uz vyprsala doba ich platnosti, no ci uz ozaj vyprsala, to vedia asi len oni dvaja
Ja som este raz precitala o tych kompromisoch...zle som to pochopila.Takze mas pravdu.Tak som to myslela aj ja.
Kompromisy sa daju robit ked ludia komunikuju,ked sa neignoruju,ked sa proste len nevedia obcas dohodnut.Tu uz nefunguje nic.A deti to vidia a...mlcia a v duchu trpia.Radsej sa nepytaju na nic.Boja sa.
ILily
Pytas sa,ci ju chce majto vobec pochopit.Ale co ma chapat?Ona mlci a nememu decku ani vlastna mat nerozumie.Zda sa ti normalne ked sa chlap pekne opyta,ci prisije gombik,odpoved...Jeb.m ti ja na to?Da sa to povedat aj inak.
Mne to pride ze v nej ostal uz len hnus.Ved on vysvetloval dookola,pytal sa,snazil sa,ani obraz ani zvuk.
To,ze raz poslala maily,ktore stratili na hodnote uz v momente,ked ich poslala,pretoze to posal len strach.Strach o co pride.O dom,majetok,problemy s delenim,kalkulovanie ako to zvladne z jej prijmu...
To je ako adrenalin ked mas strach,vtedy da telo so seba,co by za inych okolnosti nedalo.Pokial majto chce vediet co dalej,musi len buchnut po stole ako pise Kycera sa mi zda a povedat vsetko.Ale nie milucko,zlatino,mtzi ma co sa deje, ,,na tom sa ona len zasmeje a zas bude na koni,lebo on ukaze ,ze je stale slabí.Treba na rovinu.Pozri,ja koncim,takto to dalej nejde.Nemam 70,aby som cakal len na penziu a pocital pilule.Ja chcem normalne zit.A bohuzial,toto nie je predstava mojej buducnosti na dalsich 30rokov.Najlepsie ked sa dohodneme tak,aby to ublizilo co najviac vsetkym z nas...Ja v tom.nevidim uz iny rozhovor.Tam.sa uz kompromis urobit neda.Aky kompromis,ked 3roky spolu neziju ako partneri?Alebo kompromis...kazdy si zime svojim zivotom,najdime si novy vztah ale budeme ho respektovat?To je co?
Navrhni lLily kompromis