Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co dalej?

pauza

Jezis Kycera...ty a tie tvoje dristy o nicom. Ty si nielen pozrala mudrost sveta, ty si ju aj vymyslela. Jak moze byt niekto tak sebaisty a pritom trepat dve na tri :D To je strasne

Kycera

@ Adr1a,
vyčkaj času jak hus klasu! Raz svitne aj pre Teba deň, kedy bude láska aj tie prašule. : D

Čo sa zachraňovania manželstva týka, vždy je čo zachraňovať! Človek nie je handra, kt. sa dá ľahko zameniť za inú. Značkovú. A najmä, ak sa jedná o manželku, s kt. prežil niekoľko rokov, kt. ešte ľúbi a má s ňou deti.

Ona začne rozprávať, ak nie teraz, potom na súde. Bude musieť! Nevie, čo ju čaká, ale ak to pre ňu bude príjemnejšie. : D Majto takýmto konaním len získa procesnú výhodu pre seba. ; )

@ Messje,
ako?
To buchnutie po stole si správne pochopila! : )
Už nehovorím všetko, už nepíšem všetko. Šetrím sily a nechcem zraňovať Majta. Rešpektujem to, čo o nej napísal on. Toto nie je priestor na pretriasanie súkromných záležitosti. Nemal by sa zaťažovať zbytočnosťami, mal by si zachovať chladnú hlavu. Asi tak.

Kycera

Majto,
zistí si referencie o ňom. Neber všetko, čo sa Ti núka! Vyber si takého, kt. spraví všetko pre ľahký a rýchly priebeh konania, kt. sa vie dohodnúť aj s protistranou, bude k dispozícii vtedy, kedy ho budeš potrebovať,...

A predtým, ako si buchneš na stôl DOMA, mal by si veci prebrať s ním, príp. mohol by Ti vyjsť v ústrety aj inak.
Nevenuj sa prkotinám, svoj čas a energiu venuj premýšľaniu, príp. príspevkom, z kt. môžeš čerpať. Všetko si môžeš preniesť na papier, včítane otázok, aby si pri rozhovore s advokátom na niečo nezabudol.

Marunka

Majto, ak neboli teda navonok problémy pred tou sms, tak buď boli, len si o nich nevedel :D alebo je tvoja žena extrémne ťažká povaha, ktorá sa prosto urazila na jednu sms a ani milión dôkazov by jej nevyvrátilo to, čo si o tebe začala od toho momentu myslieť. A ja sa ani nečudujem, že začínaš pociťovať nenávisť...brrr, takýto ľudia a ich neschopnosť komunikovať, je aj pre človeka ako som ja moc :D Dobre robíš tak, ako robíš. Nepoznám ťa, ale najsmutnejšie na tom, ako žiješ, je to, že si ešte mladý a zbytočne s ňou strácaš čas. Drž sa!!! :) :)

majto

Ahoj. Kycera. S tym pravnikom som to uz spravil v stredu. Kamarat mi dohodil rozvodaka. Tak uz ma vsetko on.
Princ. Ale boli problemy starosti aj pred tou sms ale take ako v kazdej rodine. Ziadne vycitky a urazanie. A uz vobec nie ulievanie penazi zo spolocneho uctu.

Kycera

Majto,
aj na diaľku sa dá buchnúť po stole! Blahoželám! Aj TOTO som mala na mysli...
A čo ten Tvoj známy právnik? Ten Ťa neupozornil na tieto a iné veci? Neupozornil, na čo si máš dávať pozor, čo si máš všímať, čo ošetriť? Vymeň ho! Potrebuješ skúseného rozvodového advokáta, kt. sa Ti bude venovať, aj keď si v Nemecku!

Mesačný princ

majto - aj tak si myslím, že ste mali problémy dávno pred tou sms - kou. len ste ich z nejakého dôvodu nechceli vidieť. Možno si ty prehliadal a manželka ťa v tom nechala. kto vie?

majto

Ahojte. Velmi pozorne som si precital vsetko co ste popisali. Vsetkym dakujem. Mate pravdu. Messje tebe zvlast. No po stole teraz buchnut nemozem lebo som prec z domu. Ale teraz som dohovoril so zenou. Kycera asi mas pravdu. Medzi laskou a nenavistou je velmi krehka hranica. Dostavam sa do tej druhej moznosti. Dnes som jej zastavil ucet. Internetbanking, bankomaty, vsetko. Prisla mi sms z banky z dost velkou sumou ktora odisla na ucet ktory nepoznam. Upratuje si prachy. Stacilo. Na ucet sa uz nedostane. Ked prídem domov tak sa pokusim o rozhovor. 25. Maja. Co a ako si predstavuje. Toto sa jej opytam. Som zvedavy co mi odpovie. Ja svoju predstavu mam. Kompromisy robit nebudem. Ziadne. Bud chce alebo nechce. Som rozhodnuty ist aj do rozvodu. Uz mi to nevadi. A deti. Vsak o deti nepridem. Stale budu aj moje. Teraz som tak isto stale prec. A co maju zo mna . Peniaze ? To budu mat aj potom. A planujem sa zamestnat na slovensku. Dam im vsetok cas ktory mi zostane. A pokusim sa ich ziskat do svojej statostlivosti. A po rozvode co dalej? Narobil som sa sa na dome ako otrok. Ale nemam o ten dom zaujem. Nemozem tam zit. Neda sa to. Hypoteka na polovicu a dom tak isto. Svoju polovicu hypoteky planujem vyplatit jednorazovo. A nech si ona plati dalej. Neviem z coho. A tak isto aj hodnota domu na polovicu. Aj tak som to takmer vsetko tahal ja. Ale to sa aj od chlapa ocakava. A robil som to rad. A za to mam teraz toto. Ako sme zili pred sms-kou.? Ako kazda normalna rodina kde vsetko funguje. Jednoducho radosti a aj starosti. Proste normalna rodina. Ale co mam teraz zachranovat. To co 3 roky nefunguje? Som presvedceny ze tu sms poslala na moj telefon ona sama. A teraz vsetko zhadzuje na mna. Ja mam svedomie ciste. Nech sa ona pozrie do zrkadla. Co tam bude vidiet. Hadam to zrkadlo nepraskne.
Zajtra sa samozrejme ohlasim. Mam vas rad. Ahojte.

lLily

a to si ja zas myslim, ze ked je tam ta vzajomna dovera, tak od seba mozu byt akokovlek daleko, no samozrejme by to malo byt ohranicene nejakym casovym horizontom, nieze cele roky takto pendlovat medzi rodinou a pracou - v takom pripade by nemalo zmysel vobec ziadne manzelstvo

Mesačný princ

Tá správa bola len kvapkou v oceáne toho nevypovedaného.

Za nič nemôže - možno skôr pomohla tomu, aby sa konečne začali veci hýbať.
Problémy tam boli stále. No neriešili sa! Majto bol preč a žena doma. Ako sa mali porozprávať, ako sa mali jeden od druhého učiť, ako malo manželstvo fungovať? Celé zle! Si už uvedomte ľudia, že nejde mať dokonalé vzťahy a aj veľa peňazí. Nie je to možné. Možno vo vašich hlavičkách a v rozprávkach ale inak nie. ,,Bežný človek,, a tobôž tu na Slovensku má buď jedno, alebo druhé. No ešte môže prísť o zdravie, ale tretiu premennú sem už nemá zmysel hádzať.

Vzdialenosť a vysoké požiadavky na partnera spravili svoje. Ale každému, ako je dané. Ja by som takto žiť nevedel. Aj keby sa niečo zmenilo, tak už by bola dôvera niekde v .... a nie, nie je to tou sm - kou ale aj prístupom!!!