majto
Co dalej?
majto, ja si myslim ze prichadza vytriezvenie a vidis realitu tak ako je, preto pocitujes to co pocitujes. jej spravanie naozaj nenaznacuje, ze by chcela nieco zachranovat, aj ked sa tak chvilku po oznameni rozvodu javila. asi aj ona sa len zlakla a potom sa ukludnila a berie to ako hotovu vec. kazdopadne, ked budes najblizsie na slovensku, na tvojom mieste by som si ju posadila a porozpravala sa o tom, co teda dalej a rozhovor neukoncila, pokial sa nedohodnete, ci teda oficialne koncite alebo to idete skusat.
To ze ma nema rada som pochopil z jej spravania a aj z dalsich veci.. Takze aj preto. Co mam vlastne zachranovat? To co uz neexistuje? Sam neviem. Ale ako pises, mozno sa to vyriesi same. Sice neviem ako.
Princ mas pravdu ze sa to velmi nepohlo dalej. A teraz sa asi ani nepohne kedze som zasa v nemecku. Ale mam aspon cas si premysliet veci ako mi radila kycera. A ani neviem ci vobec este chcem nieco zachranovat. Dostavam sa do nejakeho utlmu alebo ako by som to nazval. Mozno do stadia ktory sa podoba tomu co mi povedala kycera. Ale nenavist to nie je. Ja neviem nenavidiet. Neviem coto je. Mozno mi to uz je jedno.
majto - no veľmi sa to nepohlo podľa toho, čo píšeš. No ale nejak to vyriešiš. Možno sa to vyrieši aj samé. Tiež som zažil niečo podobné,ale to by bolo nadlho...
Čím skôr poriešiš váš vzťah, tým skôr budeš môcť začať odznovu. Buď dávať veci dokopy, alebo žiť vlastným životom bez stresu a s peniazmi.
Tá tvoja manželka podľa toho čo píšeš ťa nemá vôbec rada!!!
Takto to vidím
PS: gratulujem k výhre :)
Nikola. stein. V tejto teme som ta este nepostrehol. Asi len citas. Ako si to myslela ze to nie je telenovela. Uprimne, alebo?
Ahojte. Z prace som uz na byte. Adr1a som rad ze lieky zabrali a terminy stihas. Ja polovicu nestiham. Ale asi si vela nakladam. Niektore veci sa mi daju vybavit aj z nemecka. Poriesim cez vikend.
Princ. Co mam nove. V podstate nic. Zenuska nekomunikuje. Ani sa neozvala ze ci sme prisli v poriadku. Proste nic. S detmi som telefonoval takze viem ze doma je vsetko v poriadku. Teda v ramci moznosti. Ale aj doma je napata nalada. Neviem co sa v nej odohrava. Ked ona nechce nic povedat. Dneska sa aj dcera pustila do matky. Detaily neviem. Iba to ze sa dost pohadali.
Kycera. Dobre si to napisala. Vnutorne hodnoty su velmi dolezite. Horoskop? Pisal som tam len zo zvedavosti. Ale zaujimava tema. Asi este do nej prispejem. Ano,teraz mam naozaj cas popremyslat co jej poviem, navrhnem, ponuknem. Chcem to spravit takym sposobom a podat to tak aby to malo zmysel a aby uz konecne pochopila ze urcite su moznosti ako to dat do spravneho smeru. Hovoris o podmienkach, ktorych by som sa mal nejakym sposobom drzat a trvat na nich. Neviem ci je to v tejto napatej situacii dobre riesenie. Fakt neviem. Ale je pravda aby sa urcili nejake nepisane pravidla a dohody. Urcite budem nad tym lamat tu moju strapatu hlavu.
Este jedna vec. Idem sa trochu pochvalit. Vyhral som na slovenskom tipose zopar tisic. Potesi. Drzte sa . Caf.
Toto nie je telenovela :) Dobré!
@ Tak vidím, že domobrana je zorganizovaná a perfektne funguje, aj bezo mňa, dievčence a mládenče! : D
@ Majto,
ak tá Tvoja pre zachovanie manželstva nespravila nič, premôž sa a sprav to Ty! Posaď si ju pred seba a porozprávaj sa s ňou. Máš čas premyslieť si, čo chceš Ty, čo jej chceš povedať, ako chceš postupovať ďalej,...
Poskytni jej čas na odpoveď a na predložených požiadavkách trvaj, lebo... Lebo tento stav, v kt. sa nachádzaš nie je funkčné manželstvo!
A Tvoja láska môže prerásť v nenávisť. Hľadajte riešenie, kt. bude najmenej bolestivé pre obe strany. Pre deti!
Ak sa rozhodnete pre rozluku, môžete sa rozísť ako slušní ľudia. Bez negatívnych emócií. Tak, aby ste vy a aj deti trpeli čo najmenej.
Ahojte. Som uprimne rad ze ste sa ozvali. To nie je telenovela. To ticho pred burkou. Zajtra viac. Dobru noc. Caute.