majto
Co dalej?
Ale samozrejme ze o tom s nimi hovorim. A vedia aj dovod tohoto vsetkeho. Nemaju ani jeden 5 rokov. A vedia aj dosledky pripadneho rozvodu. Vsetko som im vysvetlil a vedia o vsetkom. A dennodenne im hovorim vsetky nove veci ktore sa dozviem aj ja. Proste vedia ze co sa deje. Ale inak sa to ani neda. Keby boli malinky tak je zbytocne im nieco vysvetlovat. Ale su uz velky a maju pravo vediet aj dovod aj aj dosledky. A aj preto sa dcera pustila do matky a pohadali sa. Dcera bude mat 18 rokov takze to chape velmi dobre. A takto sa snazi chranit aj svojho brata ktory bude mat 13 rokov. Takze ano. Vedia o vsetkom. So s nimi kazdy den v kontakte a informujem ich vsetkom.
Majto,
túto radu tu už mimochodom máš!
Ale tak, niektorí ľudia dokážu len odpisovať ... : D
Kycera
04.05.2017 22:20:24
"... a do premýšľania zahrnúť aj DETI! Ak sa rozhodneš pre rozvod, budeš im to musieť vysvetliť. Deti nie sú slepé, ani hluché! Vidia, cítia, vnímajú,...Dcéra je už veľké dievča, uvedomuje si, čo hrozí, preto tá hádka s matkou."
A ty necitas zas mna. Pytam sa, ci s nimi o tom komunikujes, nie ci boli za tebou. A som muz, ale to jedno
A este jedna vec. Prosim nepouzivaj v suvislosti s mojimi detmi slovo decko ale dieta. Decko je tak z Lunika co je v Kosicach. Dakujem.
Ony to chapu velmi dobre a vedia co sa deje. Vsak keby si citala vsetko tak vies ze boli za mnou v nemecku. Viac ako 700 km. Vies co to znamena? Kto toto nezazije tak nevie co sa v otcovi odohrava. A v kontakte som s nimi. Kazdy den a niekolko krat.
V tvojom sukromi sa tu rypu vsetci, lebo si ho tu dal cierne na bielom na verejnom fore. Preto ma zaraza daka Kycera, ked tvrdi, ze tu nie je priestor na rypanie sa v nom. Je na to priestor a vyzaduje si to tento problem. Dalej aby hodnotila, ze ktore prispevky su spravne, je tiez smiesne. Toto mudra zena nerobi...
Majto, ja ti poradim co som tu necital...podla toho aky mas vztah k detom ich pripravuj pomaly na to, ze pride ista zmena v ich zivote. Nie su slepe, vidia ze sa cosi deje, ale obavam sa toho, ze ked si s nimi tak malo, budu mat "info" najma od matky, co nie je zrovna najlepsie. Aby ich nepostvala proti tebe. Ste vobec v kontakte ked si prec? To je jedno ci ma decko 10 alebo 20 rokov, ma pravo aby s nim rodicia o probleme komunikovali takym sposobom, aby to aspon z casti pochopili
pauza. V mojom sukromi sa "rypu" ludia, ktory chcem aby sa v nom "rypali". Preto som zalozil tuto temu. Ak mi chces poradit v mojom probleme tak pod na to. Ale nie tak ako doteraz. Tak pod. Ides.
Marunka. Vdaka ze si myslis, ze to co robim robim dobre. Ale robim to po rozhovore s novym pravnikom.
Kycera. Toho rozvodaka mi dohodil kamarat ktory ho tiez potreboval pri rozvode. A dopadol dobre. Ale zistim si o nom viac. Posluchnem ta. Nezranujes ma. Napis vsetko tak ako si myslis. Emocie su zo mna uz prec. Chladna hlava uz u mna je. Chvalabohu.
Adr1a. Neboj laska u teba bude. A aj prachy. Tipuj dalej. Alebo sprav banku. Ale financnu. Nie spermobanku. Z tej by si nezbohatla. Len daj pozor aby ta nechytili. Zartujem.
majto, skrz neviem co asi nevidis ako sa ona navaza do inych...odsudzuje tu, ze sa niekto rype v tvojom sukromi a nabada ta, aby si si vyberal len tie "vhodne" prispevky, este by ti aj povedala ktore....
pauza. Tak ty teraz trepes. Co ty vies o mne? A co vies o kycere? Nenavazaj sa do nej. Je to mudra zena ktora si prezila svoje. Takze brzdi.