Co dalej?

Marosko-n

Chudáčisko. nie si sám, mal si isť do bytovky, žena by mala hov... A ty by si bol šťastný, že si sa nenadrel na dome a hov... z toho.Ženy sú nevďačné a keď ťa nemiluju tak je to v háji.40 je pekný vek a pri sprostej žene to bude ešte horšie. Dobrá rada všetko predať, a začať nový život !!!! Kňazi mali zmierovať manželov a nie ich navádzať na rozvod !!!
Treba sa pozrieť na Slovenských katolíckých mužov, všetci trpia v manželstve a za svoju obetu žene a rodiné majú nevďak od ženy a cirkev ich v tom podporuje !!!
To je skutočná realita.

neviem111111

kedze sa evidentne rozvadzat nechcete (kedze za cele 3 roky co spolu normalne nefungujete padlo to slovo len v hadke), tak preco nejdete do manzelskej poradne?
co sa tyka tej smsky, da sa predsa jednoducho urobit u operatora vypis vsetkeho, aby si manzelke dokazal kde je pravda.

majto

Vsetkych zdravim. Mam 40 rokov. Na odporucanie som si zalozil novu temu. Nebudem kopirovat stary prispevok. Napisem znova. Stoji mi to za to. Moj problem zacal pred 5. rokmi. Postava ako z katalogu. To mi hovoria znamy a cuduju sa mi. Bol to spociatku zdravotny problem s platnickami. Som zamocnik, zvarac. Kto robi tuto robotu tak vie o com hovorim. Rozhodol som sa ist k neurologovi. CT potvrdilo platnicky. Nasledovala liecba lyrikou a tramalom. A tu zacal velky problem. Lieky a zavislost na tramale. Niekolko urazov pod vplyvom liekov. Tramal mi pomahal zabudnut na bolest ale aj na vsedny kazdodenny zivot. Som zenaty. Mame s manzelkou dve nadherne deti. Dceru ktora bude mat v novembri 18 rokov. Syn bude mat v novembri 13 rokov. Su narodeny v jednom mesiaci. A v rovnaky den. 18. novembra. A den narodenia bol stvrtok u oboch. Nahoda? Asi ano. Je medzi nimi rozdiel 5 rokov a dvadsat minut. Ale k problemu. Sam som sa chcel dat liecit zo zavislosti. Velmi sa za to hanbim. Pred skoro 3 rokmi som chcel postupit liecbu a bol som odhodlany. Sam od seba. Po jednej mojej nocnej zmene mi prisla sms od neznamej osoby, ktora mi dakuje za krasne prezitu noc. Telefon som mal na prizemi. Mame rodinny dom. Ja som spal po nocnej. Manzelka si sms precitala. Nie nekontroluje mi telefon. Chodia mi sms z banky. Mame na dom hypoteku. To je normalne. Tazko vysvetlite sms ktora mi prisla. Nepoznam tu osobu. Neviem kto to je. Ze to je omyl neopstalo vobec. Manzelka mi povedala aby som sa jej nedotykal a od vtedy mi nevie prist na meno. Liecba zo zavislosti zostala bokom. Este viac som do toho padol. Potom asi po roku som sam zacal liecbu sam a chvalabohu uspesnu. Som cisty skoro dva roky a som nesmierne stastny. Na tramal ani nepomyslim. Ale problem v manzelstve pretrvava dalej. Myslel som ze nejake odlucenie pomoze. Odisiel som pracovat do nemecka. V juni minuleho roku. Bude viac penazi a bude lepsie. Penazi je viac ale ostatne je este horsie. Chodim domov na styri dni za mesiac. Nevieme sa porozpravat normalne bez kriku a hadok. Meniny a narodeniny neexistuju. Okrem deti. Vianocne darceky neexistuju. Okrem deti. Mozno je to az neveritelne ale odkedy mu povedala aby som sa jej nedotykal tak som druhej zeny ani nedotkol. A to je skoro 3 roky. Na chlapa asi neuveritelny vykon. Proste so ju nikdy nepodviedol. A baby na mna idu. Nechvalim sa ale chcem aby ste pochopili ake mam rozmyslanie. Som verny. Dalsia vec sa odohrala asi pred mesiacom. Manzelka dostala anonymny mail kto bola vlastne ta osoba ktora poslala na moj telefon tu sms pred skoro 3 rokmi. Zavesil za na nu nejaky uchyl ktory sa do nej zamiloval a takymto sposobom ma chcel od nej dostat prec. Preslo ho to az teraz ked videl ze nema sancu. Isiel po nej aj v jej novej robote ale iba cez sms a maily. Ani ona nevie kto to je. Ale mne nedoveruje nadalej. Dovera zmizla. Ja viem ze pod liekmi som sa skryval pred realitou a normalnymi problemami. Ale to je 2 roky dozadu. Nikdy som ju nepodviedol a som 2 roky cisty. Naozaj neviem ako dalej a niekedy uvazujem ci moze byt krasna a mlada zena bez chlapa. Verim jej ale som aj realista. A je to fakt pekna baba. Neviem ci najdem spriaznenu dusu na fore ale naozaj neviem ako dalej.V hneve uz padlo slovo aj rozvod. aj u mna aj u manzeky. Zatial k tomu nedoslo. Mozno si niekto pomysli ze to je ako s telenovely. Ale je to pravdivy pribeh. Skoro 3 roky bez zeny. Bez dotykov. Bez nicoho. Nedokazem ju podviest lebo ju neskutocne milujem. A mal so prilezitosti ist z drujymi babami. Nesiel som Mozno som vadny. Naozaj neviem ako dalej. Poradte co mam robit. Ako dalej napredovat.Hadam najdem kamaratov alebo kamaratky ktory poradia. Dakujem za kazdy prispevok.