majto
Co dalej?
Ahojte. Dlho som sa neozval. Nemal som nic co by stalo za to. S manzelkou komunikujeme iba ohladom deti. Nic viac. Manzelstvo je stale na mrtvom bode. Cize ziadne. Ale chcel som sem dnes napisat ine. Neveril by som ze sa v tychto chvilach zahladim do inej zeny. Stalo sa. Zial je to nepriestrelne dievca. Ale velmi mila. Sama mi povedala aj dovody preco je to u nej tak. Respektujem to. Vlastne mi nic ine ani nezostava. Ale som rad ze suhlasila s kamaratstvom. V dobrom aj v zlom. Sme v kontakte kazdy den. Nie ako s manzelkou. Ta sa neohlasi vobec. Iba ja. Aj to iba na temu: deti.
Ale rad by som vedel ako sa mate aj vy .
Princ. Ja viem ze ulava je docasna. Tazsie chvile este asi pridu. Ale take chvile ako teraz mam som uz davno nemal. Som kludnejsi a nejako sa davam do poriadku. A auto. Kaslem nan. Bolo firemne a poistene. A ja som cely. A to je hlavne.
Prepac odoslal som to dva krat. Moja chyba.
Adusik. Asi si vsetko necitala.
Adusik. Asi si necitala vsetko.
No mne pride trochu divne , ze zena ktora je vydata stastne a mame deti a dom a vsetko sa dokaze 3 roky hnevat koli jednej sms.... trochu pritiahnute za vlasy ci ? Ale rozvadzat sa nerozvadzate ..? Neviem mozno som to zle pochopila ale nesedia mi nejake veci . Tiez , ked to bola len sms reco tam zena alebo ty nezavolala? Preco nepozrela IP adresu odkial prisiel email ? Len tk jej niekto posle email po nwm kolko rochoch manzelstva a ona tomu uveri od prveho momentu a uz sa s tebou nebavi a nespava,no rozvadza sa nechce? Divne ...mozno by trebalo pocuj aj jej verziu
ale ak potrebujes poradit , tak si sadnut spolu , a vysvetlit si to , najst osobu ktora topisala , alebo na to proste zabudnut... ved jedna sms sa po rokoch manzelstva odpustit da myslim si :)
Messje. Ty si naozaj chodiaci poklad. Pochopil som to.
Marunka. Ano mal som nehodu. Ale som takmer v poriadku.
Ked som bola mlada žaba,mala sim.dost kil a potrebovala som ich dat dole.Dieta ako napisal trener a pravidelne chodila cvicit.Po par mesiacoch chudnutia sa vaha zastavila.Nedala som dolu ani deko.Prestalo ma to cvicenie bavit.Zacala som to vzdavat a chodit menej.Trener mi povedal,ze telo si zvyklo na potravu a aj cvicenie.Poradil mi jeden den si dopriat vsetkeho.Dat telu šok.Nech si pochuti,nech dostane co dostavalo kedysi.Tak isto mi povedal,ze sice sa vaha zastavila,ale to neznamena,ze sa nemeni telo.Mam sa odmerat.V bokoch,pase,nohy.A mal pravdu.To,co som sice davala dolu z tuku,som dostavala na spevneni svalov.Neviem preco som si to prirovnala prave k tomuto pribehu.
Ale nieco na tom bude podobne aj v zivotnych situaciach.
Aj ja som to vzdavala.A prisli sme na problem ,ktory vlastne nebol.