majto
Co dalej?
Ahoj Majto)
Rada ta vidim) Mne uz lieky celkom zabrali, ale mala som teraz dolezite terminy, ale zvladla som vsetko este v predstihu tak uz aj ja mam konecne pohodku)
Co mas nove? Ja ta citam, aj ked som pisat nestihala
Princ) ja zijem telenovely aj za 2-3 zivoty :D
Ahojte. Kde ste sa vsetci stratili?
Ahoj messje. Mas pravdu ze v kuse v behu. A to som ja. Niekedy neviem vypnut. Ked vzdy nieco treba. Hlavne ked som doma. V nemcku sa da vypnut hlavne cez vikendy. Tie mam volne. Majitelov prikaz je, ze cez vikend je firma zatvorena. A co budes robit na hotely dva dni? Ozaj iba vypnes? Pozeram telku, takmer v kuse som na nete. Sem tam sadnem do auta a vozim sa. Niekedy cez vikend skocim do svajciarska. Mam tak byvalych kolegov zo slovenska. A tak. Co ine? A pravidelna strava je u mna tabu. Ano prestavky v robote su pravidelne ale o poriadnej strave nemoze byt ani rec. A cez vikend uz vobec nie. Jem ked som hladny. Niekedy aj rano o tretej. Ale viem ze velmi zly spanok divoka strava a vsetko ostayne sa raz ukazu a bude zle. Chcem aj to zmenit. Postupne sa dat do pooriadku. Znackove handry na mne a vlasy viem ze nie su vsetko. Mail som poslal.
Ahoj majto
Tak si spal este dlhsie ako si dostal prikazom.
No,zacinas ignorovat a ukazujes,ze ju nepotrebujes,ale naozaj,,,treba sa porozpravat,prinajhorsom si dat nejaku dohodu,podmienky...V tomto pribehu sa maju dobre vsetci,len ty si v kuse v behu.Bud pracujes,cestujes,venujes sa detom,v noci poriadne nespis,pochybujem,ze aspon stravu mas pravidelnu a poriadnu...
Ja som dnes cely den lezala,a verte,ani z pyzama som sa nevyzliekla :-)
Milujem taketo nicnerobenie
Ahojte. Takze do rana som sa vyspal ako babatko. Do 10.00 hod som bol v posteli. Zenuska chodi ako tiger. Vobec si ju nevsimam. Nech si robi co chce. Zajtra okolo 13.00 hod. cestujem. Takze zacina zasa cirkus. Ale slabsi ako ked som doma. Dnes sme hrali so synom futbal. Cvicili na bycich a na gitare. Dali sme si aj spolocne solo. Takze dalsi prijemny den. V nemecku pouvazujem nad nejakou dohodou medzi zenou a mnou. Ak pridem na nieco rozumne tak jej to navrhnem a bud suhlasit bude alebo nie. A potom sa uvidi. A vy sa ako mate?
Ahojte. Jasne ze zijem. Aj ked som polomrtvy. Idem v kuse od vcera rana. Prisiel som rano o 8.00 a o 9.00 sme vyrazali do bojnic. Na zamku su dni strasidiel. A boli sme aj v ZOO. A nejake restauracie a nakupy po ceste domov v nakupnych centrach. Boli sme na vylet az tri osoby. Ja, dcera, a syn. Ona nebola lebo ju "bolela" hlava. A aka bola noc? Podniky ktore stoja za to tak sme poctili svojou navstevou. Hektoliter skotskej, kopu novych ludi som spoznal. Ten pozna toho a druhy zas toho. Viete ako to byva. Rano na vylet soferovala dcera. Takze v pohode. A vy ako?
Mozno sa len opil a vyspava teraz....
Vsak sa nam Majto ozve. Urcite