majto
Co dalej?
Messje - s čím nesúhlasíš?
Veď to, že jedna strana hrá mŕtveho chrobáka by malo rozsvietiť kontrolku. Ja by som už v takom vzťahu nebol :) Problém vyriešený. Mali problémy oveľa skôr a nie malé!!! Možno už len to, že odišiel do Nemecka je problém. Možno aj to, že sa s ňou oženil a nevedel koho si berie...
ale to je na dlhú debatu
Tady
Mesacny princ
Ja nesuhlasim.Sakra ved vsade nieco je,vsade su nejake problemy,to ale neznamena,ze treba byt dalsie roky zduty,odmlcany,urazeny,jesitny,nekomunikovat...Majto pisal,ze sa snazil,vysvetloval,dokazoval,chyby si priznal a...ani obraz ani zvuk.To potom nejde ked je snaha len na jednej strane a druha ignoruje absolutne vsetko.
lLily. V nom sa to uz skor kopilo hromadilo cele tie 3r. Cez tento mesiac skor len zmenil na to cele uhol pohladu. Zit zobrat doprosovat sa, chciet nieco riesit 3r a druha strana vsetko len odmietala ignorovala nechcela a nekomunikovala, dalo sa to cakat. On je typ, zeby jej dal sancu a nielen jednu. Ale ona nechce nema zaujem a uz to asi aj jemu doslo. Kazdy ma svoj strop. On ho uz len dosiahol
tak to je teda dost silna kava, ked tu SMS poslala ona sama, no zda sa, ze na tom uz davno nikomu nezalezi, bo sa toho stalo uz prilis vela
no ja len ziram jak sa mozu pocity a nazory cloveka zmenit behom jedneho mesiaca tak zavratnym skokom, ale tak asi si to v sebe len nemal riadne usporiadane a bolo len otazkou casu, kedy k rozvodu dojde.
Dakujem vsetkym.
Kycera, princ, neviem111111, adri1a a samozrejme nasej messje. A samozrejme vsetkym ostatnym. Na kratky cas sa stratim. Ja sa vratim. /Messje?/
Majto,
situácia sa každú chvíľu mení, aj preto potrebuješ dobrého advokáta. Nielen dobrého, ale aj skúseného, flexibilného, kt. Ti dobre poradí, vie predvídať, venuje Ti dostatok času vtedy, kedy ho budeš Ty potrebovať.
Majto, to je skvelé :) Je podstatné už len to, že chcú byť s tebou. Už ako dopadne súd je jedno, hlavne, že ťa ľúbia. Presne ako píše a_dr1a, o ženu prídeš ale deti zostanú. A navyše až budeš absolútne so všetkým za vodou, príde aj skvelá žena do života ;)
Majto,
prajem Ti to! Veľmi... : )
Kycerka moja zlata. Pred chvilou som dotelefonoval s detmi. Ak pride k rozvodu chcu zostat so mnou. Budem musiet zmenit vsetko ako som mal v plane. A urobim to velmi rad.
Ahoj pauza. Vsak kazdy radi stylom a sposobom, akym vie, aky je komu vlastny a urcite sa Majtovi snazi vela ludi tu poradit co najlepsie. Ci uz z vlastnych ai skusenosti, praxe odziteho. Aj k tym detom sa uz tu dost toho popisalo. Vsak deti to vzdy najviac pocita a naozaj je jedno, kolko rokov maju. Nastastie deti Majta miluju, aspon podla toho co spomina pise. Ano, maju od neho hl. peniaze, ale unho je to aj o zaujme, ze sa im venuje ako sa mu najviac da (vylety, spolocny cas zaujmy, rozprava sa s nimi). Plus spominal, ze chce zmenit pracu vratit sa, takze im bude blizsie a aj castejsie s nimi. O zenu prist moze. To sa da tzv "nahradit vymenit". Ale deti su jeho. Su z neho, je to jeho krv, jeho obraz. Ja mozno viac ako rozhovor so zenou odporucam rozhovor s detmi. Vsak nie su slepe a su uz aj dost velke "stare", same vidia citia registruju co sa doma deje. Ze nie je vsetko OK. Vidia ze sa spolu nerozpravaju nebavia, oddelene spalne ai.
Takze Majto pokecaj si s detmi, ze ich milujes aj vzdy milovat budes, budes tu vzdy pre ne, a nech sa medzi tebou a ich mamou udeje cokolvek, ze o teba nepridu a z tvojej strany to bude rovnake ako doposial. Potrebuju teraz hl. pocit istoty ubezpecenia a lasky, ze bude OK nech uz rodicia budu spolu ci od seba.
Majto dik) Srandista si ako vzdy :D