majto
Co dalej?
Princ. Ano je mi dobre. Stacilo. Ponizovanie, ublizovanie, urazanie, obvinovanie z niecoho comu ani sama neverila a nic z toho sa nezakladalo na pravde. Takze ano. Je mi fajn.
Messje a adr1a. Vy ste obe anjeli. Dakujem.Drzte sa.
Adr1a. Dakujem. Aj tebe krasny vecer. Vies ako sa vnutorne citim? Tak ako mi je teraz mi uz velmi davno nebolo. A to myslim vazne. Stale nevies ako? Je mi velmi dobre. Som zo vsetkym vyrovnany. Som stastny ze deti ma lubia. A to je pre mna najdolezitejsie. A ostatne su len papiere a rozdelenie nejakeho majetku. Ale na tahu je zena. Ja o ten dom zaujem nemam. A ona ano. A vie co to pre nu znamena. A to este nevie jednu vec. Aj ked je dnes nedela tak som dnes cez rozvodaka zariadil vyplatenie celej zostavajucej hypoteky. Bez dalsieho zadlzenia. Ale moje meno tam nefiguruje. Ked su prachy da sa robit aj v nedelu.
Ahoj Messje) Si naozaj velmi mila, dakujem ti. Ty sa tiez drz a nech sa ti co najlepsie dari) Krasny vecer prajem
adr1a
Si anjel
Davaj aj ty pozor na seba
Ahoj Majto) Pekny vecer ti prajem. Precitala som si tvoje pismenka. Okrem ineho sa ta chcem opytat - ako sa citis?
Myslim tak vnutorne, ako sa mas, ake pocity zdielas, ci si OK, ako to cele zvladas? Lebo je to urcite velka psychicka zataz pre teba, zivotna zmena. Snaz sa byt v pohode. Nezabudaj na psychohygienu)
Ahojte. Vcera v noci som zamieril aj do ulic. No poviem Vam. Jedna velka katastrofa. Ziadna zabava. Ale nemci. Trochu sme to v tom disco bare rozbehli a potom rychlo do postele. Vsak ony sa nevedia ani zabavit.
Manzelka sa mi samozrejme neozvala. Na co? Asi nema potrebu so mnou komunikovat ked ma stopnuty ucet. Ked nie je peniaz tak nie je ani komunikacia. Lenze ta nebola ani ked peniaz bol. Dnes som hovoril aj s novym rozvodakom. Zatial /podla neho/nechame vsetko tak ako je vratane stopnuteho uctu a ked pridem domov tak to nejako rozhybeme. Necham to na neho. A spravim co mi poradi. Viem ze je v tom dobry. Vsak ma aj stoji.
Od dnes som na fb. Ak chcete tak sa ohlaste. Co by som dal za kludny vikend po dlhej dobe. A aj celkovo za kludny zivot. Uz som zo vsetkeho unaveny. Ale verim ze bude vsetko fajn. Pre mna a pre moje deti.
Chce som byt chvilu bokom. Neda sa. Vidim ze su ludia ktorym na mne zalezi. Vsetkym patri jedno velke: DAKUJEM. Za vsetko.
Ano asi sa to vo mne nakopilo alebo nahromadilo a mam toho dost. A budem trvat na rozvode. Mam kopu novych veci. Ale dnes vecer idem do nemeckych nocnych ulic. Zajtra som spat. Dobru noc všetkým.
Zcasti mas pravdu
Pokial to bol ale taky problém,tak stacilo povedat.Ved s tym suhlasila,drahe veci do domu vyberala manzelka.Ked nastal problem pred tymi tromi rokmi,ta teda akoze smska,mala povedat,takto to nechcem,potrebujem.ta doma,sama som na deti,nevyhovuje mi to...bla bla.Stacilo rozprávať.Nie mlcat.Tak sa riesia problémy.O tom to je