majto
Co dalej?
bohuzial ked toto citam tiez mam pocit, ze dobre casy su uz nenavratne prec
Kaslat na auto. Hlavne, ze ty nie si na srot) A prezil si. Maj sa Majto
Jaj, prepáč Majto, keď nestojím vedľa niekoho, neviem predpokladať, či moja otázka na diaľku bude dobrá alebo zlá :D :) Že je auto na šrot znamená, že si mal nehodu?
Marunka. Jaj moja. Velmi zla otazka ako sa dnes citim. Nazvime to zdravotny problem. A nie je to o psychike. Iba tolko. Auto je na srot. Ale som v poriadku.
Messje. Ako vzdy. Mas pravdu. Rodina je dolezita. Pokial je funkcna. Blok na ucte zohral svoje. Ano je iba na mne kolko jej uverim. Ale uz som pisal predtym. U jej neverim. Neviem co by sa muselo stat aby som to v sebe zmenil. A zo dna na den sa to neda.
Kycera. Nie nerobi na moj prikaz. Je to po dohode a rozhovore s nim. Aj ked je pravda ze som mu to odsuhlasil. Ale vyplatenie uveru vobec neriesi problem. Tu zasranu hypoteku by som vyplatil skor alebo neskor. Zmluva na vyplatenie hypoteky nadobudne platnost o 30 dni. Este mam cas.
A samozrejme ze uz s nou nebudem komunikovat ako doteraz. Tutuli mutuli. Uz nie.
Zajtra som tu. Vsetkym dobru noc
Ahoj Majto. Pekny vecer ti zelam, aj ostatnym. Dievcence ti pisu pravdu....
Vies, zastavil si kohutik s peniazmi a zas do telefonu sa tvojej zene lahsie hovori, akoby ti mala vsetko toto ci cokolvek ine priamo do oci povedat. Skor ver jej skutkom a cinom. Nez reciam. No prave tie skutky a ciny u nej chybaju. U nej citim tak velku lahostajnost voci tebe. Nezaujem. Ked si predstavim tie km a hodiny, kolko cestuvavas domov a ani privitanie objatie, ci vecera, aspon aky-taky zaujem ze si dosiel vobec v poriadku domov. Ono su to sice vsetko pre niekoho malickosti, ale prave tieto malickosti a drobnosti tvoria vztah zdielanie zaujem spolupatricnost lasku rodinu.
Ak sa jej chces nieco pytat, tak radsej az osobne. Niet nad to, vidiet reakcie mimiku gesta, rec tela, pocut ton intonaciu jej hlasu. Toto vsetko totiz vidiet a pocut online a vies, nacom u nej si. Lebo sms mail fon ai znesu vsetko. Ver hlavne svojim pocitom tusaku a rozumu, Majto. Drz sa.
Majto,
ľady sa predsa pohli. : )
Ja ešte stále dúfam, že túto krízu, kt. prechádza vaše manželstvo ustojíte! Len to musíš vydržať! Zmeniť taktiku, ukázať chladnú a rozhodnú tvár, nechať si priestor na manévrovanie. Spomeň si, že "v láske a vojne je dovolené všetko!"
Ak začne ona rozhovor, hovor s ňou, ale inak ako doteraz. Tak, aby sa v Tebe nevyznala. Buď rázny, rozhodný a nechaj ju, nech sa snaží tentoraz ona.
To, že sa chystáš TERAZ splatiť hypotéku nie je dobrý nápad! Mal by si to stopnúť! Vysvetlil Ti advokát, že toto rozhodnutie za takejto situácie je predčasné? Alebo plní len Tvoje príkazy?
Teda ona ma guráž.Sa s tebou hra.Zistila,ze je ucet zablokovany,tak ako sa k nemu dostanem?Zacnem byt milá.Rodina je pre nu priorita,ale v tej rodine vzdy chybala,ked si isiel s detmi na vylet.Ked si sa vracal domov alebo z domu odchadzal.Kolko ke tomu co si jej nechal odkaz,ked teda nechce komunikovat z oci do oci,nech to napise.Ticho.Teraz uz citi horuco pod kotlom,tak zacina menit tvár.No,uz je na tebe do akej miery jej uveris,ale takto sa to nerobi.Si sa jej neopytal kam odisli peniaze z tej rodiny,ktora je tak dolezita?Hlavne to moc neries cez pisanie.Lebo napisat sa da hocico.Je to este dlha doba kym pojdes domov,tak teraz ukaz,ze za tie nitky tahas ty.
Majto, dobre si jej povedal. To, že je prioritou rodina, je síce pekné, ale pre mňa by v prvom rade bol dôležitý spokojný vzťah medzi mnou a mužom...To je to, na čo mnohí v manželstve zabúdajú. A až deti odídu za svojím životom, zrazu zostanú spolu dvaja ľudia, čo si ani nemajú čo povedať...
Ja si myslím, že ti svitá na lepšie časy :) A isto to aj ty cítiš.
Dnes sa máš ako?
Ahojte. Tak dnes sa mi manzelka ozvala. Ako sa mam? Ako zijem? Ako v robote? Proste ideal. Ale ja jej uz neverim. Nebol som na nu v telefone hruby / to ani nedokazem/ ale nechapem co tym sleduje. Ved musi pochopit aj ona ze takto "manzelstvo" nefunguje. Som presvedceny ze zase zacina tahat za tie svoje nitky. Ktore vzdy zabrali. Vsak ma dobre pozna. A vie aku mam povahu. Povedal som jej ze takto sa veci neriesia. Je este vobec co riesit? Na to mi odpoved nedala. A ani som ziadnu necakal. Vsak co mala povedat. Na konci rozhovoru som sa iba spytal ze ako chce pokracovat dalej a co su jej priority. Ze prioritou je u nej rodina. Moja odpoved: Ajka toto nie je rodina. My sme teraz iba ludia ktory sa poznaju. A to je na teraz vsetko. Rozhovor bol ukonceny stylom ze: aby som si daval v robote pozor a bla bla.