Co dalej?

Messje

Ahoj majto
Ale kde pak dotkol...a preco by si sa ma dotkol?Ja som o tom tu v jednej teme pisala,takze sa nic nedeje.Len to nema nic s tvojou temou,tak to nechcem rozoberat .Ani celkovo uz,zatial
Ale,,,mail mozes napisat,ja som ti chcela nieco napisat,aj to skusit poziadat ta o mail.Lebo to by som nepisala tu.Nikdy.
Takze ak to plati,napis.Len nepis sukromny,ktory pouzivas.

majto

Ahojte. Adr1a my tusim nemame spolocne len toho psika. Usudzujem len podla toho co viem. Ja sa toho welka neobavam. V piatok idem domov. Chodim okolo 20.00 az 22.00 hod. Velmi dlhy cas sa nestalo ze by manzelka cakala v obyvacke s nejakou vecerou zapalenym krbom. Lahka vecera pride vhod asi kazdemu ked je 10 hodin za volantom. Alebo aspon vychladene pivko. Ale to uz strasne davno nebolo. Ani zapaleny krb a ani vecera ani nic. Ak ma toto vsetko pocka v piatok tak budem rad. Ale aj tak budem vediet ci je to uprimne alebo je to umele. A potom si premyslim zvazim aj welko. Pridem o zalohu? Vsak teraz som daval cele vyplaty ani neviem kam. 250 eur ma nedostane na dno. A naucil som sa. Mesacny princ aj mna tesi. Mozno toto vsetko inac vnimas ako baby. Baby nic v zlom. Vsak viete. Ok. Majte sa krasne. Urcite sa do odchodu z nemecka ohlasim. A este nejake veci. Messje nechcel som sa ta nejako dotknut. Adr1a skore uzdravenie prajem. Neviem111111 vela dobrych rad aj druhym ludom. Servus vsetkym.

Messje

majto
Z toho sa nepoucis,lebo u mna ide o zdravotny problem.
adr1a
A vies co...no a co?Tak nech si uzije aj ked pojde o sex.Ved to nebude s babou z baru,ktora s nim pojde za to,ze jej zaplatil par drinkov.Bude to stale s manzelkou.Mna to tiez napadlo,ale preco to vidiet negativne?Preco nemozme niekedy mysliet pozitivne?Vidiet veci nie ciernne len?Aj na tom, ako myslime zavisi vela,co sa bude diat.Ked budem mat pocit,ze sa so mnou niekto len hta,nebudem verit jeho reciam,ktore mi povie.A tak sa budem drzat bokom.A to ma zastavi,alebo vrati späť.Ale ked sa budem snazit verit,bude ma to posuvat v tom,co budem robit dalej.Aj vtedy zistim,ze ma clovek klame.Potom budem vediet co dalej.

a_dr1a

Ahojte decka)

Messje. Ja si myslim, ze Kycera sa obava trosku toho, ze jeho zena to vsetko (ich krizu a pre zachovanie ich manzelstva), to bude chciet vyzehlit na tom wellness pobyte prave cez sex)
Mozno sa mylim. Ale ked som od Majta citala, ze navrhla ona sama wellness a hlavne bez deti - hned ako prve ma napadlo: sex)
Proste vacsina zien, ked citi, ze straca muza, ze sa od nej odputava ai, je realne riziko, ze moze onho skutocne prist, tak prave cez sex si ho chcu ako keby spät priputat a udobrit si ho tymto. Mozno sa mylim, ale nemyslim si, ze sa mylim :D Jasne, ze sa budu aj normalne bavit o tom vsetkom ako pises aj ty, Messje. To je logicke. Ale nove podnety, miesto a pekna prijemna atmosfera, pokoj klud od deti, relax wellness, odhalene tela, dobre jedlo pitie atmosfera a vieme, kde to skonci)) Ked jej totiz navrhoval ist do wellness spolocne ako rodina, to odmietla a teraz sama chce wellness a bez deti? Je za tym sex) Proste si chce Majta ucicikat udobrit privabit spät cez intimitu milovanie sex, aby nevymyslal (myslim teraz ten rozvod, jeho odputavanie sa od nej). Lebo uz ju neprosi a nedolieza za nou ako bola nielen tie 3r zvyknuta. Konecne sa sprava ako chlap. A ona si uz nim nie je viac ista a citi, ze ho moze skutocne stratit a aj ine....

Ahoj Majto. Som stale chora. Neviem co ma to tak velmi chytilo
Toho psika mame spolocneho))

Pekny vecer vsetkym prajem

majto

Messje prepac . Este som ti dlzny odpoved na tvoju otazku. Vsak ani neviem ako ti to napisat. Skusim to. Okrem mailov fb sms a vyplaty / pravidelne 20. v kazdom mesiaci/ tak je to plus -minus styri dni do mesiaca. Sviatky a podobne kraviny neratam. Dost malo. Ze? Ale to je ta dan za ich beztarostny zivot. Nemusia pozerat na cenovku v butikoch a pri kupovani do chladnicky uz vobec nie. Volakedy to bolo presne opacne.

Messje

majto sakra chlape
Haloooo
Ved sa este nic neudialo a teba láme.Hlavu hore,zufaj,ked to dopadne inak akoby si chcel.Teraz este nie.Zatial sa tes na vikend,nato,ze to vyzera dobre,aj ked nevies co a ako bude dalej,ale uzivaj si to.
Teraz si mi pripomrnul mna.Len ja mam uplne iny problem.A vies co,kaslem nan,kym si nebudem ista.Vypustam to z hlavy von.Tak prisaham.A urob to iste aj ty.Budeme zufak,ked bude dovod.Zatial ziadny nie je.
Nechcela som to pisat,ale snad sim ta tym nakopla.Ver,ze ty mna ano.
Drz sa chlape
Inak,tu si radia chlapi chlapom normalne.

majto

Tak mesacny princ je chlap. Ja si vylievam srdce chlapovi. Do riti to som ale dopadol. Nie neber to v zlom. Sam som sa zasmial. Kolega sa ma pyta ze co sa smejem. Tukam na klavesnicu a rehocem sa ako debil. No a co? Vsak ja sa spovedam chalanovi. Do prdele. Sranda ze ? Dievcata / a chlapec/ ja si teraz musim usporiadat myslienky. V posledny dnoch som toho musel vela stravit a prijat velmi vela nazorov. Verte ze som uvazoval nad kazdym slovom ktore som dostal. A niel len od Vas. Aj od kolegov nemcov. Su tu rozumny mlady ludia ktory maju svoj nazor. A nejaky nadhlad nad financiami ktore su na slovensku a ktore su v nemecku. Ale v podstate hovorite rovnakym jazykom. Aj ony aj vy. Dam si gebulu do kopy a ohlasim sa. Dakujem vsetkym. Mam vas rad.