majto
Co dalej?
Messje ak si citala tak deti boli za mnou cez vikend. Ja neviem co obnasa ostat tu natrvalo. To nehovorim o uradoch. Deti maju svoje partie svojich kamaratov. Dalej jazykova bariera. Ja hovorim plynulo nemecky. Deti hovoria plynulo po anglicky. Nemecky minimalne. Manzelka trochu z toho trochu z toho. Ale to nie je iba o jazyku. Ja by som si asi vedel predstavit zit tu natrvalo. Doma som tuto temu este netvoril. Neviem ako buy to zobrali a ci by si nepomysleli ze chcem zdrhnut. Uvidim po vikende. Ale do vikendu este napisem.
Treba zvazit majto.Oddeleni manzelia a dlhodobo... nerobi moc dobrotu vo vztahoch.Ludia sa vacsinou odcudzia.Aj ked chapem,ale aby si dal detom vsetko,ta moze stat manzelstvo.Potom tie deti pridu o oboch rodičov.Co myslis ze by si skor vybrali?
Messje nie ze nechcem. Ani si.nevies predstavit ako rad by som bol doma. Ale nemozem. Prachy. Chcem dat detom vsetko po com tuzia. Ano ja viem su to materialne veci. Aparatura bicie gitary kable auta atd. Vies ja som zvazoval navrat na slovensko. A co potom? Mesacne vydavky 1000 eur mimo nafty benzinu stravy nejakeho vyletu oblecenie atd. A prijem na slovensku? A som zase v riti. Teraz to nejde. Asi aj to je obrovska chyba. Chcem dat vsetko ale za aku cenu. Takze tak.
Malo kedy s kycerou nesuhlasim ale...ved tieto veci sa mozu prebrat aj vo wellness.Aj ked ked je cloveku dobre,v takym situaciach alebo miestach sa javi,ze sa nic nedeje,ze je vsetko v poriadku,so vsetkym suhlasi,lebo mu je dobre....Ale niekedy je dobre prebrat veci na neutralnej pode.Kde nic nepripomina veci,ktore sa udiali.A pp tolkych rokoch si uz manzelku snad trosku pozna.Mozno by som nacrtla,aj ked klamne,ze rozmyslam sa vratit na slovensko.Pockat si na reakciu...lenze...co ak ona bude suhlasit a ty nechces,comu aj rozumiem.Treba zvážiť.A potom...ked je viac volna,nemusis ty domov chodit,nech pridu oni na par dni.Vsetci.Mozno aj manzelka by trosku zmenou prostredia a vyletu za tebou by prisla na ine myslienky.
Neviem111111, kycera, messje. Som rad ze sa zujimate o tento moj cirkus a snazite sa mi poradit. Aj ked kycera ma iny nazor a v podstate mozno spravny. Ale som rozhodnuty do welka ist. Nie nechcem sa vratiti do starych casov. Chces riesit pritomnost a hlavne buducnost. Samozrejme ze sa ohlasim ked sa vratim ale vsak ja pisem kazdy den. Som rad ze som nasiel takychto priatelov aj ked sa nepozname. Ja viem ze budem musiet byt obozretny. A ked naozaj budem presvedceny ze je naozaj vsetko v poriadku tak asi ste stastnejsieho chlapa nepoznali. Ale to bude asi trvat nejaky cas. Piste prispievajte cokolvek vas napadne. Dakujem vsetkym. Adr1a uz si zdrava. Alebo este sa liecis. Zahradka je tazka vec. My mame len travnik dvoch papagajov dvoch mini zajacov jedneho skrecka a zlateho retrievera.
Majto,
nerada som poslom zlých správ, ale ja z toho Tvojho wellnessu nemám dobrý pocit.
Ak si predstavím seba na Tvojom mieste, nešla by som tam ! Aspoň nie teraz!!!
Najskôr by si mal mať vyriešené to, čo bolo/nebolo medzi nami za celé tie 3 roky. Či sa ešte vôbec viete rozprávať, či sa ešte dokážete SPOLU pozerať jedným smerom, či sú tam ešte čriepky lásky, či sa ich pokúsite spolu pospájať,... A na to je potrebný dlhý, dlhý a ÚPRIMNÝ ROZHOVOR, ústretovosť z oboch strán, vzájomne POCHOPENIE a ODPUSTENIE. A to chce čas. Veľa času.
Nech sa rozhodneš akokoľvek, maj na pamäti SLOVÁ Mesačného princa!!!
majto
Ja to praveze vidim,ze ti to neviem111 ulahcila a dost.A mozno ma pravdu.Nie v tych liekoch,ale v tom,ze manzelka naozaj zistila,ze o teba prichadza a zacala ta milovat.Ono,,,kym to mas,nevazis si to.Nemas o co bojovat.Zrazu zacala tu istotu stracat,mozno sa naozaj zlakla,ze o teba pride naozaj a tak vsetky jej city ozili.
To sa stava.Preto skus ako piseme vsetci,tes sa na vikend,wellness,nepytaj sa na nic.Neries s nou minulost.Rieste pritomnost a buducnost.Raz sa mozno dozvies co sa zrazu stalo,ked sa to otocilo.Stalice si isto pamataju na temu od Petra,ty nevies...bol to chalan,ktory mal uplne iny problem,ale vsetci mu fandili.To bola jedna z mala tem,kde zakladatela temy nikto nesudil,neurazal,neublizoval.To bola tak cista tema,ze ju hadam nikto nechcel znicit.Vsetci mu fandili.Tu je to nieco podobne.Moc drzim palce.Ver,ze to dobre dopadne.Viera robi vela.A...usmev.Usmievaj sa.
Mam pravdu ze mesacny princ,adr1a,kycera :-)
majto, verim ti ze si cisty a mas moj obdiv za to, ze si to dokazal, lebo verim, ze je to narocne. len som chcela poukazat na to, ze to obdobie nemuselo byt najlahsie ani pre tvoju manzelku a ak to nahodou s tou smskou nespachala ona (naozaj neviem, tiez mi to pripada vsetko velmi podozrive, ale nepoznam ju, tak som chcela len ukazat dalsiu z moznosti), tak uz mozno dalej nevladala ani ona. verim, ze to dopadne dobre (nech to znamena cokolvek) a nech budes stastny. ozvi sa po wellnese. aj ked som sem velmi neprispievala, od zaciatku temu sledujem.
Neviem111111. Teda poviem ti pravdu. Velmi si mi to neulahcila. Nevicitam. Myslim to vazne a trochu som chcel odlahcit situaciu. Ale niektory ludia na fore vedia ze som za posledne skoro dva roky neuzil ani ibalgin. Ano nebolo lahke so mnou zit ked som mal svoj svet pod liekmi. Neviem ci poznas niekoho kto bol pod tramalom. Proste mas svoj svet a je ti vsetko jedno. Si silny aj fyzicky aj dusevne priatelsky teoreticky vsetko zvladas. Teoreticky. Ale v skutocnosti ide vsetko do riti. Tie pocity su len u teba a z druhej strany je na teba zalostny pohlad. Ja som sa z toho dostal v podstate sam. Po dvoch sedeniach u odbornika v ambulancii. A mozem povedat ze to boli najhorsie tyzdne mojho zivota. Kto to nezazil tak to nemoze vediet. Ale zvladol som to. Dnesne problemy su celkom ineho charakteru. Je to tazko opisatelne. Neda sa to napisat. Ale verte ze som ok. A po nicom inom netuzim ako po mojej nadhernej rodine. Nadhernej manzelke ktora je ako z modneho katalogu a mojich detoch. Hlavu mam cistejsiu ako asi nikdy. Pokial ma manzelka odpisala tak to nedokazem vratit spat. To sa neda. Pokial jej teraz ide iba o peniaze tak to asi tiez nie je riesenie. Vratit sa na slovensko? Hypoteku na dom treba platit kazdy mesiac. Financne narocnu zalubu mojho syna tiez treba zacvakat. A on sa v t om vidi. Kolko 12 rocnych chalanov je na you tube so svojimi koncertami? Ci uz sukromnymi alebo v ramci ZUS. Dcera ma 17 rokov. To tiez nieco stoji. Vodicak, auto, obliekanie atd. To sa zo slovenskeho platu asi tazko da zvladnut. Ja Viem peniaze nie su vsetko. Ale su potrebne na vsetko. Pridem na slovensko a zacnu financne problemy. A sme na zaciatku. Ked som odchadzal do nemecka prvy krat tak som veril ze odlucenie nam pomoze. Oddychneme si jeden od druheho. Usporiadame si myslienky a dame si vlastne hlavy do poriadku. No zatial to vyzera vseliako len dobre nie. V piatok idem domov. Welko je zaistene. Uvidim ako to vypali. Krasnu dobru noc vsetkym.