Co dalej?

neviem111111

moze to tak byt, ale mozno ani nemusi. nestaviam sa na jej stranu, len teda ked si bol ty zavisly na liekoch tiez to s tebou asi nemala jednoduche a ten vztah tam uz naruseny nejako bol, ta sms bola uz len bodka za vsetkym si myslim. vies ako to je, niekedy ludia nevedia co maju az dokym to nestratia. mozno tiez nechcela koniec ale nevedela si predstavit ani cestu spat a teraz ked si ten koniec oznamil, uvedomila si ze to chce vyskusat. neviem nakolko je to pravdepodobne, iba chcem ukazat aj druhu moznost, aby si na ten pobyt isiel s otvorenou myslou a pokusil sa z nej vycitit o co ide - ty ju predsa len z nas poznas najlepsie. ale ak by ste sa mali dat dokopy, myslim ze by si mal pouvazovat nad navratom na SR, lebo ak to bude zas na dialku, tak to bude o nicom. a ak by jej slo len o to aby si bol odpratany a posielal peniaze, ked jej oznamit ze po pripadnom navrate k sebe sa planujes vratit a nepacilo by sa jej to, tiez uvidis na com si.

majto

Adr1a mas pravdu. Welko je zajednane a zaplatene. Teda zaloha. O ktoru pridem ak pobyt odvolam. Dufam ze k tomu nedospejem. Mierny odstup? Co je to. Mam tam spat na pristelke alebo co? Vsak by som ju vyobracal az by sa jej tie dlhe kucery narovnali. Ale poznas ma. Natlakom nechcem nic. To radsej ta pristelka. Obrat je to neuveritelny. Mam zly pocit ze je to iba financny a existencny dovod. Tak ako pisete aj vy. Uz neriesim okolnosti spred 3 rokov. Kaslem na to. Cas naspat nevratim. Pokial ma vtedy odrbala tak to spravi znova. Ale uz iba raz. Papiere su zatial u pravnika. A co si sadila. Kvetinky alebo zemiaky.

a_dr1a

Messje) Dlhsie som ta tu nevidela, rada ta opat vidim)

Ahoj Majto. Som rada, zesi OK a prezil si pekny vikend. Je super, ze ta boli deti pozriet. Je to uzasny pocit a vidiet, ze ta deti miluju a mate navzajom krasny vztah. Obaja su skorpionici a to je znamenie, ktore ked miluje, je to az za hrob) No zaroven tak dobre vedia aj nenavidiet ai :D Deti mali vylet a aspon videli, ako si tam nazivas. Zaklad je, ze drzite spolu a lubite sa. To ti zaroven dava aj vela sily a radosti do zivota. Su predsa tvoja krv, cast z teba.
A ako ti tu radia decka) tak sa toho drz. Myslim teraz tvoju zenu. Mierny odstup a vediet vycitit odhadnut, ako je to s nou ohladne teba. Vsak teraz pojdete spolu asi na ten wellness, tak uvidis, ci to iba hra alebo je to uprimne ako za cias, kym bolo medzi vami vsetko krasne a klapalo vam to. No budes to mat tazke, zeny su fakt dobre herecky) Ale zas ju poznas dost rokov na to, aby si to vedel rozpoznat. Ci to iba hra, alebo to mysli skutocne uprimne a vazne. Tiez si myslim co princ a messje. Ze po 3r takyto obrat o 360st je podozrivy. Hlavne ked vsetko dovtedy odmietala a hlavne teba a teraz takato zmena. Skor to potvrdzuje moju povodnu teoriu, ze to vsetko co sa medzi vami pred tymi 3r udialo, bolo ucelove a manipulativne. Z jej strany.

Pekny nadchadzajuci tyzden vam vsetkym prajem) Ja som sadila v zahradke a ofuklo ma tam riadne, tak sa liecim))

majto

Messje vies mne niekto padne do oka a hned aj vypadne. Som chlap a pekna baba padne do oka kazdemu chlapovi. Jej jedno ci je nemka polka slovenka alebo eskimacka. Je to proste jedno. Pekna baba je pekna baba. Ale vo svojom vnutri mam iba tu svoju. A ta je tiez pekna. Aj pre mna a aj pre druhych chalanov. Vsak je normalne ze sa chalan otoci za peknou ritkou. Ale verim ze sa stale drzi jedneho smeru. Pokial nebudem mat doma jasno tak sa mozem iba pozerat. Podviest cloveka je velmi lahke ale aj ponizujuce zaroven. Poznam partnerov ktory maju dohodu a niekedy nie su v spalni len oni dvaja. Ale to je debata na inu temu. Pozri. Ja mam jeden ciel a toho sa ja budem drzat. Pokial bude zaujem zo strany mojej manzelky tak je to v poriadku. Samozrejme naozaj zaujem a nie existencny problem. To nie je zaujem ale strach o penazenku. A to je do riti velky problem.

Messje

Mesacny princ,dakujem.Ja som.tu rada,pomaha mi to

Majto
Nevycitaj si ked ti niekto padne do oka.Si len clovek.Ja verim,ze si bol celu tu dobu verny.Ved je to pekne.Mozes udrziavat kamaratstva,spoznavat novych ludi...Ale nezajdi dalej,kym nemas vyrieseny vztah v manzelstve.Podvadzat je tak jednoduche...ale prizemne.Bud rad ked sa kazde rano bez vycitiek mozes na seba pozriet do zrkaa.Mas zas pekny vikend za sebou.Zas ta to nakoplo,dodalo energiu.Je v tebe tak vela lasky.Nevzdavaj to.Daj tomu este sancu.Cas ukaze.Moc drzim palce

majto

Ahojte. Je jasne z vasich prispevkov ze sa az tak nepozname. Ale to je normalne. Ja sa uz nedam ojebat. Prepacte za vyraz. Ja jej neverim ani ze dycha. Je to tak. Ja si zijem svoj zivot. Aj ked som stale zdrzanlivy a nedam zatial ziadnej babe sancu priblizit sa fyzicky blizisie. A mohol som. S mojou penazenkou to nie je problem. Ale su to vydrete peniaze. Poctivo zarobene na ukor mojich oci , ruk a chrbata. Asi som debil. Ale zatial inak zial nemozem. Ty ktory ste na mojej teme dlhsie tak viete ze som verny. A teraz naozaj osobna vec. Dnes som sadol do auta a isiel som do Mnichova. 80km. Chcel som navstivit naozaj rockovy obchod. Pre mna a pre syna. Kozenne bundy /side/ mozno poznate. A proste vsetko okolo rocku. Nie tvrdeho metalu. Klasicky melodicky rock. Stretol som fakt peknu babu. Pre mna ideal. Ako moja manzelka. A nakoniec z nej bolo Polka. Zije tu 10 rokov. Ziadny problem komunikacie v nemcine. Niektory viete ze hovorim plynule nemecky. A ona plynule po slovensky a samozrejme po nemecky. Nahoda? A moja manzelka? Ta mi vyplakava v sms a v mailoch. O telefonatoch ani nehovorim. Tak narieka ze jej niekedy ani nerozumiem co hovori. Neverila ze tu zijem ako bezdomovec. Bez teplej vody atd. Kamarat zo slovenska ma prisiel dnes pozriet. A prisli s nim aj moje nádherné detičky. Vedel so ze pridu ale aj tak to bolo prekvapenie ktore sa neda opisat. Plakal som ako maly chlapec. Viete zvladnut pre deti skoro 800 km bez toho aby neslo o more a dovolenku, len aby deti videli otca znova po troch dnoch je neskutocny zazitok. Aspon povedia manzelke ako tu zijem.Pred chvilkou odisli a musel som drzat v sebe vsetky tlaky aby som neplakal. Ale sidovku som pre syna zohnal a to bolo super. Dcere som dal 300 eur aby si vybrala sama co chce. Za pol roka bude mat 18 rokov. Takze ma svoj vkus a pre chlapa je taky nakup takmer nemozny. A zajtra sup do prace a zvarat zelezne haraburdy. Opisal som vam moj vikend. Nadherny a pritom smutny. Adr1a a Kycera asi pochopia co som vlastne chcel povedat. Ahojte a krasny zbytok vikendu.

Messje

Ahoj majto
Musim povedat,ze adr1a zase nesklamala.Jej rady maju vzdy hlavu aj pätu.Precita som si vsetko a prve co ma napadlo je,ze tvoja manzelka si to vsetko napisala sama.Nevedela ako sebe spravit priestor,tak spravila plan.Obvinila teba z niecoho,co nebola pravda a mohla si slobodne zit svoj zivot.Mne to pride,ze vo vasi h zivotoch je niekto treti.Kym si ty bol prec,zarabal,ona mala vsetko pre seba a hrala sa na podbedenu,kym ona podvadzala.V momente,ked si ty konecne zacal veci riesit a oznamil jej,ze je koniec,zacala uvazovat o co pride.Plusy a minusy.Zacala mat strach,ze príde o teba peniaze,ktore nosis,slobodny zivot...a tak sa zlakla.Ty si odisiel s detmi a ona ta chcela spat pisanim ti mailov,sprav.Dostala ta nazad,uveril si,ze vsetko bude ako bolo.Ja neverim.Ako pise mesacny princ.Neverim jej.Dostala ta,a prejde par tyzdnov a vsetko bude ako bolo.Daj na to pozor.Nepusti si ju k telu moc blizko hned na zaciatku.Ona hra nejaku hru.Nevie co chce.

majto

Ahojte. Asi pred 5 minutami som dotelefonoval s mojou manzelkou. Prepacte ale musim vam napisat ze moja vecera isla do zachodu. Viac dnes zial nemozem. Zajtra venujem cely den vam. Ahojte.