majto
Co dalej?
Ahojte. Ano welko je odvolane. Manzelka o tom nevie. Ano chcem to spravit tak ze jej to poviem az doma. Mozno az ked bude zbalena na pobyt. Pobyt som odvolal na zaklade telefonatu so zenou. Prejavila sa po svojom. Tak ako ju poznam posledne roky. Napisal som jej 3 sms ci moze telefonovat. Co nahodou nesoferuje. Proste ci moze telefonovat. Odpoved mi neprisla ziadna. 3 hodiny. Tak som aj tak zavolal. A otazka z jej strany: Co chces? Ze ju boli hlava ze je unavena atd. Potom este par umelych viet a to je vsetko. To mi stacilo. Ale na pobyt sa stale tesi. Samozrejme ze cely zarobok sa neminie. A koniec koncov aj manzelka chodi do prace. Plus minus 600 eur cisteho. Tolko vydretych penazi by minul iba somar. Mame usetrene. Dokopy so mnou je to slusny prijem. Ale na ukor zdravia. Oci chrbat atd. Okuliare zatial nenosim. Aj ked uz niekedy zaostrujem. To je pravda. Chrbat uz neovplyvnim ale aj to zatial da. Musel som sa naucit ako dvihat tazke veci. Kopu zvaracov ma pomenej vlasov. Tak na to som obzvlast haklivy.Vlasov je habadej.
Ked sa dlhsie nedostanem ku kadernicke tak ma co robit. Ale uz ma pozna a vzdy sa na mne vyblazni. Chodim k nej uz 10 rokov. Vzdy som snazil starat aby som vyzeral ako clovek. Nechcem vyzerat v styriadsiatke ako nejaky ujo ktory ani nevie aky je den alebo rok. Adr1a zdravsia alebo este kychas. Teply caj do toho nejaku slivku alebo rum. A budes v poriadku. Daj to z hodinu 8 krat a zabudnes ze si chora. Zartujem. Zdravim princa. Zdravim kyceru. Zdravim adr1a. Zdravim messje. Zdravim neviem 111111. Hadam je tam dost tych jednotiek. A zdravim vsetkych. Cafte.
Majto?
Messje,
ale aj Ty si cítila zádrhel, preto si napísala to, čo si napísala. : )
Čo píšeš, dobre píšeš! : D Až na to, že Ty mňa potrebovať nebudeš! Poradíš si aj sama. O tom som presvedčená! ; )
Toto bola 3-ročná odluka "od stola a lôžka"! Najskôr treba vyriešiť ten stôl, až potom to lôžko. Bolo by veľkou chybou vymeniť garde!
A posnažiť sa musia obaja, ak chcú mať dobre fungujúci vzťah. Všetko sa dá, ak sa chce.
Oveľa dôležitejšie je, že sa tu zišla spoločnosť ľudí, kt. mu prajú, držia palce a veria v šťastný koniec.
Mail odoslany majto
Baby maju pravdu.Hlavne,co som.ti pisala.Preber si kym sa vratis ako sa spravala,ked si bol prec.Ako ked si bol doma.Ja nie som.ryp ktory sa prehrabava a sprta v minulosti.Treba si ale uvedomit a povedat veci,ktore neboli povedane.To je pravda.
Mne stale stoji rozum nad tymi tvojimi navratmi.Chlap soferuje 10hodin,rovno po praci a necaka ho doma ani vecera...Peniaze ale isli tam,ako sa ocakavalo.
Ako pise Kycera.Nehovor dopredu nic.Pekne sa napapaj,co dufam ze tentoraz bude a potom len oznam,ze si si to rozmyslel.Tych wellness este bude ajaaaj,ak sa veci u vas vyriesia.
Kycera,ako si ty napisala adrii,ja napisem tebe...ked raz budem mat problem,velky,budes prva.
Majto,
som uťahaná a vtedy mám problém so štylizáciou. Behá tu však jedna kočka, kt. ma doplní, príp. moje myšlienky rozvinie. : )
Aj podľa reakcie na zrušený pobyt môžeš zistiť, o čo Tvojej polovičke ide. Túto správu by som oznámila až doma, tvárou v tvár.
Snažil si sa 3 roky, teraz je rad na nej. Najvyšší čas, aby si zmenil taktiku. Odolať, odolávať, tváriť sa ľahostajne, chladne,... Postav sa pred zrkadlo a začni nacvičovať! : D
Ak by to nebolo z jej strany úprimné, potom vieš, čo máš robiť. Ľahšie sa z toho dostaneš takto, akoby si mal do toho padnúť a prežívať to znova.
Ak nájdete kompromis, potom začnite riešiť to, o čom Ti tu písal Mesačný princ!!!
To, čo bolo, či nebolo medzi vami, a teda minulosť si musíte vyriešiť, vysvetliť, pochopiť, poučiť sa z nej, spracovať a odpustiť. Prečo? Lebo ešte stále ste MANŽELIA!!! Len za predpokladu, že nimi ostať chcete. Je potrebné vyvarovať sa chýb z minulosti a tie neopakovať.
Vzťah je o dvoch, aký bude rozhodujú o ňom dvaja, ak zlyhá, zodpovední sú zas len oni dvaja.
@ Adr1a,
správne si tú Kýčeru pochopila! Telepatia, či? Všetko sedí, až na slovo "trošku"! Ja som o tom totiž presvedčená! Čoskoro sa uzdrav! :)
@ Majto,
nevidel si, lebo pri rozhodovaní si použil SRDCE, lenže... Lenže nastal čas použiť HLAVU! Vydržal si 3 roky, vydržíš ešte nejaký ten týždeň.
OTESTUJ si ju v DOMÁCOM PROSTREDÍ, sleduj ako sa bude k Tebe chovať, či sa niečo zmení k lepšiemu. Tu problémy vznikli, tu ich aj rieš!
"Mozno by som nacrtla,aj ked klamne,ze rozmyslam sa vratit na slovensko.Pockat si na reakciu..", hovorí Messje. A hovorí dobre! : )
Môžeš si pripraviť aj inú kamufláž : neviem, či mi obnovia zmluvu a ak áno, budem zarábať menej,...
Majto, sú to obrovské prachy, čo zarábaš, drieš ako kôň, odzrkadlí sa to na Tvojom zdraví,... To stihnete minúť všetko alebo si robíte aj nejaké rezervy? Hypotéka sa predsa dá aj navýšiť a splatiť skôr, tým pádom sa aj Ty môžeš skôr vrátiť domov, či? Dávaš rodine materiálne veci, učíš ich žiť na veľkej nohe, ale nedávaš im to, čo je najcennejšie! Vieš, čo je to? To, čo za žiadne peniaze nekúpiš? Je to ČAS!!! Spoločne strávený čas, spoločné zážitky, na kt. budú deti spomínať a rozprávať ich raz aj tým svojim deťom. Toto na rozdiel od značkových handier nevyjde nikdy z módy.
Neviem Ti píše, že "nie je dolezite mat vsetko, je dolezite mat dobry domov a lasku, pre deti je mozno aj dobre ked nedostanu vsetko len tak, aspon pochopia, ze to tak nechodi ani potom v zivote a na niektore veci treba najprv poriadne makat a niekedy to ani tak nevyjde a nebudu rozmaznane." Súhlasím!!! : )
Je to Tvoj život, rozhodnúť o ďalších krokoch sa musíš Ty. A niesť za ne zodpovednosť! My Ti tu len nezainteresovane radíme. Tak rozmýšľaj, myšlienky si utrieď a dobre sa priprav na príchod domov. Nech sa rozhodneš akokoľvek, budem Ti držať palce!!!
Co sa stalo?Ved nemozes zase davat vsetko na ludi na fore majto.Len sa ti tu radilo aby si bol ostrazity.Preco si sa tak zrazu rozhodol?Neviem.ci je to dobre.Uz ked ste sa dohodli...mmm
Napisem.ti zajtr.To bude chciet viac casu pre mna.
Mesacny princ a dalsi. Ahojte. Welko je odvolane. Moze mi niekto povedat o co ja snazim. Vsak ja som totalny debil.Ako som to nemohol vidiet. Ja som fakt kokot.