majto
Co dalej?
Vitaj v klube, Marunka)
a_dr1a, zdraví ďalšia škorpiónka :)
Ahoj Messje) Nemylis sa) Som proste uzasna najlepsia skvela ai ai skorpionka :D ;)))) Nebo peklo raj v jednom))
Neviem preco sa mi zda,ze si v aprili.Alebo november ako moja mama
Takze jedno z toho :-)
Ranicko všetkým
Taka otazka mimo temu
adr1a
Nemala si ty nahodou teraz niekedy narodeniny?
Ahoj Majto) Rada ta vidim a aj ostatnych)
Este som chora. Alkohol ja moc nemusim aj ked doma sa v nom kupat mozeme :D
Citala som co sa stalo. Takze si to wellness radsej zrusil. Mna by hentaka reakcia od zeny tiez riadne znechutila. Majto. Davaj si viac na seba pozor a setri sa. Mozno porozmyslaj aj nad tym navysenim hypo aby si to mal cim-skor z krku, ako ti kycera radila. Tie peniaze si beru svoju dan. Si stale prec od rodiny, aj tvoje zdravie ma iba svoje moznosti aj ked ai este mlady chalan muz. Ale zas na SK su nielen horsie platove podmienky, no najma pristup ludi. Moja spoluziacka zije uz ale 15r v Mnichove a je nadmieru happy. Nielen platovo. Ale celkovo urovnou zivota, pohodou spokojnostou. Uz sa asi ani domov viac nevrati.
Majto. Decka ti tu fakt dobre radia. Ci uz Kycera Messje Neviem111111 alebo Mesacny princ. Hlavne Kycera. Fakt sleduj zenu, ako sa k tebe sprava, sleduj jej zaujem ci je uprimny skutocny, mimiku gesta rec tela, ci si jej lahostajny alebo nie. Mne sa to odcudzenie zda z jej strany uz privelke. Kde je zaujem pozornost zdielanie, prejavy lasky ai. Ako dvaja cudzinci ste uz. Obetujes sa pre rodinu. Davas. Ale rovnovaha je velmi dolezita. Lebo ak clovek stale iba dava obetuje sa, maka ako stroj, tak to nejde donekonecna. Lebo vsetko ma svoje limity moznosti. A vsetko ma aj svoje dna. Aj ked sa v aute minie benzin nafta, treba ju doplnit. No okrem pohonnych hmot to chce este aj starat sa o to auto. Mastit mazat prezuvat umyvat na kontroly chodit s nim, opravovat ak je treba ai. Aby zas slapalo a fungovalo. Takze aj ty sa snaz dako tie svoje pohonne hmoty doplnat. Mat udrzbu. Pre teba su to hlavne vase deti ai. Ale zas aj to nejde donekonecna. Obzvlast ked si tak daleko. Dcera ma takmar 18. Uz pomaly vyletuje z hniezda. A casom si zalozi vlastne hniezdo. Syn ma "zatial" 13. Ale aj on ma uz svoj zivot zaujmy konicky priatelov tuzby sny ambicie, za chvilu pride stredna ai. Ani sa nenazdas a zrazu sa ocitnete v tom vasom vysnenom dome iba vy dvaja. Ty so zenou. A az bez tych deti zbadate pochopite, ako velmi ste sa navzajom odcudzili. Fakt to treba riesit. Sex milovanie je fajn. Ale to by vasu krizu nevyriesilo. Mozno na chvilu. Ale to by len prekrylo vase problemy a aj to iba na chvilku a vyplavali by zakratko zas napovrch a este intenzivnejsie. Najskor si teda upracte doma bordel. Tu uz ani nejde o to co bolo, ale co je a bude. Ci este je s kym ist a kracat spolu zivotom, ci sa vase potreby zaujmy ciele ai zhoduju a su este vobec spolocne. Vsetko ide ak sa chce. Len nejde donekonecna, ze niekto maka snazi sa a chce, a ten druhy sa iba prizera vezie a nic nemusi.
A zajtra stastny navrat domov ti prajem. Davaj si pozor
Messje. No a a co. Na sebe setrim aspon dve veci. Vlasy a druhu teraz setrim tiez. Vsak a co ma na vyber?
majto
Az teraz citam odpovede na moje otazky
Pri jednej sa smejem -vlasy a staranie o seba :-)
Pri druhej,dovod preco si sa rozhodol to zrusit :-(
Teda,baba ma teda gule,len chrbat jej chyba.
Hlavne opatrne zajtra pri navrate domov.Davaj si pozor na ceste.
No a este ty vejkaa. Nepisem v zlom. Vysvetli mi moje meno s otaznikom v tvojom prispevku. Mozno nechapem aj ked tusim.