Co dalej?

a_dr1a

Ahoj Majto) Vitaj doma. Som rada ze si OK.
Inak toto ani ja nechapem ako Messje. K nam sa vzdy kazdy "hrabe" na navstevy, lebo u nas je vzdy plno vyborneho jedla pitia. Pohoda ai. Proste u nas sa vecne vyvara vypeka a je fajn.
Tak vedia doma, ze mas prist a nic?? Keby aspon dcera ti nieco nachystala. Naozaj zvlastne pomery u vas panuju. Vsak po ceste si unaveny utahany vycerpany. Plus ako tam makas.Takze keby bolo aspon nieco lahke nachystane pri tvojom prichode domov. Ak nie uz zrovna nieco teple navarene, tak aspon kava caj chlebiky, daky salat zeleninovy ci ovocny. U nas sa bezne veceriava okolo 22-23-24h.
Fakt si dobre urobil, ze si to wellness zrusil. To uz radsej sam sa ist niekam zrelaxovat)
Inak, keby minala zena viac nez zarobi, alebo aj z tvojich penazi co zarobis keby minala. No takto co si napisal, ze nemina hm. Ak v tom nie su peniaze, tak potom.....
Ty co Majto citis a si myslis? Preco ma vobec zaujem zachovat vase manzelstvo?
Poznas ju. My nie. Je za tym viera? Alebo kvoli detom? Rodinam? Ci?
Pekny vikend maj

a_dr1a

Ahoj Majto) Vitaj doma. Som rada ze si OK.
Inak toto ani ja nechapem ako Messje. K nam sa vzdy kazdy "hrabe" na navstevy, lebo u nas je vzdy plno vyborneho jedla pitia. Pohoda ai. Proste u nas sa vecne vyvara vypeka a je fajn.
Tak vedia doma, ze mas prist a nic?? Keby aspon dcera ti nieco nachystala. Naozaj zvlastne pomery u vas panuju. Vsak po ceste si unaveny utahany vycerpany. Plus ako tam makas.Takze keby bolo aspon nieco lahke nachystane pri tvojom prichode domov. Ak nie uz zrovna nieco teple navarene, tak aspon kava caj chlebiky, daky salat zeleninovy ci ovocny. U nas sa bezne veceriava okolo 22-23-24h.
Fakt si dobre urobil, ze si to wellness zrusil. To uz radsej sam sa ist niekam zrelaxovat)
Inak, keby minala zena viac nez zarobi, alebo aj z tvojich penazi co zarobis keby minala. No takto co si napisal, ze nemina hm. Ak v tom nie su peniaze, tak potom.....
Ty co Majto citis a si myslis? Preco ma vobec zaujem zachovat vase manzelstvo?
Poznas ju. My nie. Je za tym viera? Alebo kvoli detom? Rodinam? Ci?
Pekny vikend maj

majto

Marunka presne ako napisala adr1a vitaj v klube. Messje manzelka neminie viac ako zarobi. Myslim na seba. Kavicky butiky atd. Sms o pohyboch na ucte chodia mne aj z jednej aj z druhej banky. Mne chodi vyplata do jednej banky a manzelke do druhej. Ale vypisy chodia mne z oboch bank. Takze mam prehlad aspon o tomto.

majto

Ahoje dievcata a chlapec. Som doma. Cesta relativne v poriadku. Dufam ze bez pokuty. Hadam si ma v rakusku neodfotili. Niekedy to tak byva. Niekedy 30 potom 50 eur. A tak. No neviem cim to je ale moje deti su.narodene 18 novembra. Ano v jeden den. Ale iny rok. A este to bol aj stvrtok. Aj u jedneho aj u druheho. Je medzi nimi rozdiel 5 rokov a 20 minut. Takze skorpioni. A ja? Messje ja som rybicka. Narodeny na prechodny rok. 29.februara. Bolo 10 minut po polnoci. Ale na zelanie mojej mamy je pisany porod na 28. februara. Vsak ja by som mal teraz 10 rokov. No a teraz moj prichod domov. Vzdy ked pridem na slovensko tak volam z prvej pumpy z blavy ze som na slovensku. Takze manzelka vedela presne o kolkej budem doma. Z blavy 90 minut. Prisiel som domov a dcera bola este v obyvaku. Pytam sa jej kedy si isla mamina lahnut. Ze pred desiatimi minutami. Myslite ze prisla na prizemie zo spalne? Nie neprisla. Musela pocut ked som otvaral vchod. A aspon studena vecera? Nie, ziadna vecera. Takze asi tak. Mozno neviete ale som velmi rad ze som to welko odvolal. Samozrejme to este nevie ale pobalena je. Mali sme odchadzat zajtra o osmej rano. Ja si zacnem rano kosit travnik a nech rozmysla. Zacinam chladnut velmi rychlym tempom. A spanok? Ja som si dal tu namahu. Normalne som si to pisal ako debil. Od pondelka vecera do piatka rana presne 9 a pol hodiny spolu za vsetky noci. Krasny vikend vsetkym prajem.

Messje

Hehe
Tu je tych vymyslenych pribehov az az.
Co sa tyka tejto temy...
Zeny dokazu lietat a starat sa aj I dedka co je o 40 rokov starsi.Len nech sype :-)
Tu v tomto pribehu je uz peniaze normalna vec ked sypu
Ono,vzdy som sa zabudla opytat,kolko manzelka minie,ci viac ako zarobi.Myslim tym na seba.Lebo ak sa zmesti do toho jej platu,tak fajn,ale ak ma rada nakupi a minat na seba,behat po obchodoch,na kavicky,vinecka,tak potom by som JA kazdy raz keby sa mal chlap vratit domov asi hus piekla.Ked aj nie ostatne ako intimnosti,ale o brucho by som sa mu vzdy postarala.Toto mi stale nejde do hlavy.

Marunka

Messje, bráchovia sú rybky, sedí to aj na nich :D

Ja zas z tohto fóra viem, že ľudia si dokážu vymýšľať tak, že by sme za čudovali :D Preto som príliš neverila tejto téme :) Nech je ako chce, nech je najmä Majto šťastný a už nikdy ženskej nenaletí. Lebo pochybujem, že táto jeho nebola mrcha ženská už dávno :)

a_dr1a

Jeeej Messje) Ja som si tajne myslela, ze si bud rybka ci racica) Tak som sa velmi nemylila ako aj ty v mojom znameni. Moja sestra synovec ai su rybky a vychadzame spolu supeer) Tesi ma ;)

Messje

Ja som ryba Marunka.Typicka,viac mlcim,len ked mam pisat,sa mi huba nezavrie :-D
Ja som sem prisla neskor,tema uz fungovala ale zaujala ma a precitala som ju celu aj s radami.Hned som.vedela,ze nie je vymyslena.Bola napisana podrobne a bolo tam vela veci,ktore by skombinoval len ten,co ma naozaj fantaziu.A to,ze nechcel na seba zle,,,ono,,,majto od zaciatku na manzelku nic skarede nenapisal.Len opisal situaciu a pripomenul mi jeden pribeh so zivota.Tak som zacala dobat aj ja a... dobem doteraz :-)

Marunka

Messje, a ty si aké znamenie? :)
písala som tu ešte na začiatku, nevedela som zaujať nejaký postoj k téme. Myslela som si, že je buď vymyslená, alebo že majto niečo zámerne zatajil, aby hodil špinu len na ženu.. :) Už tu nepíšem, ale čítam sem tam, a vidím, že sa má stále lepšie a lepšie :)

Messje

ahote skorpionky
adr1a,moja mama je skorpion,ale to je tazka povaha.
Marunka
Teba som v tejto teme nevidela,alebo sa mylim?Rada ta tu vidim ;-)
majto za chvilu cestuje.Snad sa vyspal v noci aj ked to bolo asi tazke tentoraz pre neho.Nezavidim mu tie pocity a zmatok v hlave