majto
Co dalej?
Ahojte. Vsetko som si precital. Napisem kazdemu Vas. Adr1a. Presne ako pises. Vedela ze pridem. Dokonca vedela presne v aku hodinu pridem. Plus minus 10 minut. Ano a nic. Ani nezisla na prizemie. Dal som dve skotske a potom jedno pivko, sprchu / bez sprchy ja nemozem ist pod paplon/a potom do postielky. Ano na poschodi mame aj jednu izbu volnu. Nazvime ju hostovska. Takze teraz je to moja izba. A som rad. Vies ja nie ze ju asi prestavam lubit ale ja k nej citim asi uz aj odpor. Neviem ako to napisat. Ale asi vies co myslim. Si rozumne dievca tak asi chapes. Pa
Marunka,ak prides v juni,urobim dalsi.
Messje, takže aj na mňa počká koláčik? :D Do BE idem v júni, možno aj skôr :) V dobrom ti závidím možnosť pravidelného prísunu hranoliek a praliniek (ale tých "šmejďavých", ktoré domáci vraj vôbec nekupujú :D)
Majto, pripájam sa k babám, tiež nerozumiem tomu, prečo ti nedokáže aspoň jedlo nachystať, privítať....Veď nejde o dáke posluhovanie. Potom si si šiel ľahnúť k nej do spálne, či už máš samostatnú izbu? Možno si o tom aj písal, nevšimla som si :) Napíš nám potom ako pokračuje víkend
Upeciem,navarim,povysavam,dlazky umyjem,psa okupem,auto osprchujem a ...letiiiiim :-)
Mesacny princ,musi byt cerstva.
Jedine,ze by si dosiel pre nu osobne ;-)
Marunka
Ak sa tu ukazes...to mesto co si uviedla...tak tam zijem :-)
Nechcela som to tam pisat,tak sorry za spam
Aj u nas adr1a,aj u nas.Prave idem piect jahodovu sviezenku.
Majto,ked sa budes vracat,zober to cez Belgicko.Nabalim ta :-)