majto
Co dalej?
Ja ti sem dám pesničku, aby si sa aspoň zasmial :D
Marunka - daj sem ten obrázok, celkom ma zaujíma ako to vlastne vyzerá :D
A kde je obrázok? :D nenahral sa, nevadí :)
A ako chceš ďalej smerovať svoj život?
A tu máš obrážtek toho koláčika :)
Ona velmi dobre vie ze uz nie je doba na to aby sa so mnou hrala. Aj som jej povedal ze stacilo. Aj mne sa zda ze nevie kde je sever.
Majto, schválne som sa spýtala kam si si šiel ľahnúť, aj keď ma je nič po tom :D Dúfam, že som sa ťa nedotkla tou otázkou ;) Len som bola zvedavá, či ťa to náhodou nelákalo. Ale super, že nie.
Je jasné, že keď si jej neskočil na wellness, tak je ešte aj urazená :D Keby chcela veci dať do poriadku, neurážala by sa, čakala by ťa s večerou, pohárikom niečoho dobrého ..A s otázkou, či sa môžete porozprávať...Ale toto čo robí je smiešne. Možno si uvedomila, že by mohla prísť o všetko a tak vypisovala smsky, myslela si, že budeš tak hlúpy, že jej na to skočíš, že ťa na chvíľu "umlčí"...
Len sa drž! S ňou to už nemá význam bohužiaľ, ale to už vieš :)
A teraz chodíte okolo seba bez jediného slova?
akosi nechapem naco ti vypisovala milion prosebnych smsiek a mailov a vyvolavala ti a vymyslala wellness, ked sa potom takto sprava. bud sa s tebou strasne hra, alebo sama nevie, kde je sever..
Mesacny princ. A to som si mal lahnut vedla nej do postele s tym ze som vedel ze este nespi a ona nepovie ani pol slova a je otocena chrbtom? Aka bola cesta, ako si sa mal, co noveho v praci? Tieto otazky nepadli ani rano a nie este o polnoci. Rannu kavu si robila tri minuty predo mnou. Neopytala si das aj ja kavu. A to este nevedela ze welko nebude. Na ranajky som necakal otazku. Lebo ja neranajkujem. Moje ranajky su kava a marlborka.
No takze som to poplietol. Odpovede na otazky od kazdeho z Vas. Tak este raz. Isiel som do hostovskej. Do spalne si ist lahnut? Tak na to som nemal zaludok. Vedela ze pridem. Vedela to presne plus minus 10 minut. A takto to spravila. Nechcem nikoho urazit ale viera v tom u mna urcite nie je. Ja proste na veci ktore si niekto vymyslel neverim. Ziadny jezis kristus a boh a co je viem co. A fararov pozatvarat do lochu. Vsak to su uchylaci. Ale to je moj nazor. Sorry. Rodina z mojej strany a aj z jej strany sa do toho nemiesaju. Nikto nikomu nedohovara. Ale to je asi tiez len do urcitej chvile. Samozrejme vedia ze mame problemy. A tusia ze asi neprekonatelne problemy. Takze dalsia moznost preco som sa snazil doteraz manzelstvo drzat nad hladinou bolu deti a laska k nej. Ale nejako ma to prestava bavit. Hlavne ta laska k nej. Co si vlastne ona mysli? Ja som rozvod povazoval za nepredstavitelnu vec. Teraz sa tato moznost u mna pomaly prediera na prve miesto. Na jahodovu sviezenku som bol pozvany prvy. Aj ked chapem co je jahodovu ale neviem co je sviezenka. Mozno ze v mojom regione sa to vola inac. Ale musi to byt bohovska papanica. Jahody totiz milujem.